- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Judas Priest.VS.Metallica
Мерси, другари.
Довечера ще чуя.
Saatana vittu perkele hate crew!
Judas Priest!Много повече ценя музиката им и имат най-неповторимия вокал.
Просто много повече ми допадат!
Леелее...
никога не съм очаквал, че толкова много хора ще харесват Джудас, очаквах че само аз и райдъра ще сме за джудас, а то какво излизе цели 33%![]()
Чакам мнениицето на Буут.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Апа тоз последния се мисли за мноо хитър. Разберете хора няма дебели хора дето са хитри! Просто няма!
Какво забрави да се логнеш ли?![]()
Напълнях (най-вече в лице) поради здравословни проблеми. Напоследък съм поотслабнал.![]()
И прав си не съм Хитър...хитър е селският хитрец, дребният мошеник...аз съм умен. Има разлика.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ти се мислиш за победител,
но ще станеш кръводарител,
Мислиш, че съм мноо лесен!
Но аз съм мноо печен!
Здраво редя в тази песен,
а ти си грозен и си плесен!
Кхаухауьахаамауахахаххахб уахахахаха.Първоначално написано от cvetityy
![]()
![]()
![]()
Оууу ти да не беше оня дето пеешеПървоначално написано от Ванко 1
Погледни ме добре и запомни ме,
Баба 1 е моето име.
Само Забрадката ми срува 18 големи зелени
и Чантата ми струва 100 големи зелени,
Дядовците на опашка стоят наредени,
сигурно за това бабите ме мразят толкова мене.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ам гласувам за Металика ,защото на Джудас съм слушала само 2-3 песни, а на Металика доста повече, и много им се кефя (Съжалявам, че не им знам цялата дискография наизуст и кой албум през коя година е, мога ли да се кефя на Металика госпожици и господа тру метъли???
)
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Мошния, може да си мислиш за умен или хитър, ама аз карам Голф 4-ка, а ти нямаш пари за Москвич!
mi to i az sum neutralna ama vse pak mislq 4e metalika
Ти не си права въобще!Роб е наи великия вокал.Седем октави глас.Неслучаино му Викат металният Бог.Металика бяха голяма група до албумът от 88 справедливост за всички!После се промениха и не са това което бяха!Твърдо за Джудас на които съм им Фен от 82 ра.Имам все пак и всичко на металика.техния наи добър албум е Господарят на Куклите от 86.Първоначално написано от Boot
![]()
Верно е. Харесвам мъже...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Само Меидън са от класата на Джудас.![]()
http://images12.snimka.bg/001874999.jpg
Еи тук си личи дали е Педал!Тои тогава нарочно така го беше казал защото в Америка беше Модерно да си Геи!Да му се продава албумът с групата ту които направи през 98 ма.![]()