- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- VAZMOJNO LI E???
Vazmojno li e da sre6tne6 mom4e prez pobertetskite si godini i sled tova da ostane6 do kraq na jivota si s nego.Bez da si izneverqvate i da zapazite lubovta si????Sa6testvyva li takava lybov?
може и да съществува, но аз се съмнявам да мине без изневери и проблеми защото се пак цял живот е доста дълго време
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
mnogo qsno 4e su6testuva! nai-dobrata mi priqtelka e taka..ve4e 5 godini otkaraha i sa mn 6tastlivi vse o6te![]()
no exit
Ami moqta vrazka s mom4eto koeto obi4am prodaljava 2 god i 3 meseca DAI BOJE I POVE4E)))
Ami da,poznavam takiva hora!
A i az sum s moq priqtel celi 6 meseca \/ i dai boje o6e
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
познавам такива хора, така че - да, възможно е, но зависи от хората, зависи колко се обичат и най-вече зависи дали им е писано да бъдат задено до края![]()
В наши дни ... едва ли ...
ako zabremeneesh moje i taka da stane da...
Да,смятам,че е напълно възможно.Ниес приятеля ми искаме да си останем до края на живота си заедно,защото сме щастливи заедно и знаем,че винаги ще се обичаме.Да,може да мине без изневери.Никога няма да му изневеря,просто знам,че няма по-добър от него.
ахахахахах дам..Първоначално написано от Анонимко
иначе не мога да кажа дали е възможно или не,тъй като и аз не съм съвсем убедена дали наистина съществува такава любов - всеотдайна,без никакви изневери..
може и да има такива двойки,на които казвам евалата..
аз имам приятел от 2 денаи ще видим.. но не тая някакви огромни надежди,ако трябва да сме честни..
Вазможно е разбира се![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ami az sam 4yvala 4e edno momi4e koeto e bilo 8 klas predi godini se e sre6tnalo s edno mom4e koeto e bilo 9 klasOt togava sa zaedno sega sa na 34 i 35 i sa jeneni i si imat dete :P Neznam dali e vqrno de no sam go 4yla ot blizki fr.
A i az mislq kato koalka ....iskam i az da ostana zavinagi sas sega6noto si gaje
Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
Ако си мислиш,че 6 месеца са много време...![]()
![]()
По тематаможе и да има такива двойки, но са много малко ... хората с времето се променят, а оттам и чувствата им...
такаче ... възможно е, но доста трудно ...
А това какво си говорите сега с гаджетата ... не значи, че наистина ще живеете цял живот заедно ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
...
Съществува. Поне сега така мисля
![]()
Робинята на Quench
Любов до края на живота без изневери ДА ДА! Тва да не ви е Алиса в страната на чудесата аз лично се съмнявам за такова нещо и смятам че е възможно само в приказките![]()