- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Момчета, какво най-много ви отблъсква във...
Съвсем в реда на нещата са си е, tequila, да не харесваме наднорменото тегло.Обаче бъркаш малко - става дума за външния вид на момичето, а не за момичето като цялоЕстествено, има момчета (и мъже, съответно), които харесват по-...пълничките представители на женския пол.Въпреки че те не се срещат толкова често.Като изключим наднорменото тегло (ама наистина наднормено - леко закръглената форма не е чак толкова фатална), не ми харесва окосмяването.Жените затова са "нежния пол" - където пипнеш, да имаш чувството, че докосваш коприна, кадифе
Гадничко си е, ако едно момиче има косми по краката и корема - специално за момичетата не е чак толкова скъпо да се отиде на лазерна епилация, където за няколко процедури ще се отърват от тези работи.Отвращават ме и пъпките по лицето - естествено, случва се момичето да има една-две пъпчици, все пак не само момчетата влизат в пубертета.Но на лицето на едно момиче няма да се получават пъпки "като за световно", ако се грижи за лицето си.Има си лосиони за тази работа.И още едно нещо - последно (някои хора биха казали, че съм претенциозен относно избора на красиво момиче, но нали точно такава е целта тук - да ви кажем какво не ни харесва).Не ми харесва, ако момичето не си чисти носа от порите - носът също е част от лицето и трудно човек може да пропусне да си отбележи в ума как изглежда лицето на определено момиче без да е видял носа.Има лепенки на Нивеа, които са много ефикасни - даже стават за момчета (по принцип не ми харесва да виждам на лицето на човека, с когото говоря, черни точки навсякъде).
Бих казал, че това е най-общо![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE