.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    гост123
    Guest
    Егати тъпотията
    И много грешки има бе детенце, ти ходиш ли на училище?

ami neshto mu kuca na toq sait nz kakvo ama naistina neshto ne mi dopadna mn mn sry ama s1m iskrenna -
    Kogato poglednesh v ocihte mi , shte vidish hilqdi samotni dni i noshti , propiti s1s s1lzi .Dim1t ot cigara pokriva vsichki spomeni, gorchivini.

Guest
    незнам кое му е готиното на сайта
    Ма явно мен такива неща не ме вълнуват и съм ги надраснала ве4е...
    Само едно не ми е ясно??????
    Кой ти дава право да слагаш снимка на дете,която снимка някоя майка си я е ка4ила в нета?
    Ти имаш ли акъл бе?Знаеш ли,как се 4увства тази майка в момента?
    Или изобщо не ти пука?

Възмутена съм

Супер фен Аватара на Qnchety
    Супер е !!!

Сайтове като този колкото искаш.Не са лоша идея ама мен лично ме марзи да ги чета...
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Guest
    Има един момент в който пише:

'Господи ако можех двете си очи бих изплакал за нея, ако можех живота си бих дал за да имам поне един миг с нея...

Бих плакал до полудя, сълзи да неостанат в очите ми, думите да свършат, сърцето да гори, ала само устните корави и ненаситни ще жадуват за един единствен миг с нейните устни Господи! Толкова я обичам......
    това е по-добно на подписа на едно от момичетата в този форум ,което ми направи много голямо впечатление: 'господи,прости за живота ми в грях за това което съм ще бъда или бях,готов съм в Ада да горя цяла вечност стига да си върна дори за миг неината любов и честност' колкото знам това е цитат от една песен..

иначе историиката си я бива,но не ми хареса това,че на всяка 2ра дума си сложила картинки..претруфано е..иначе БРАВО че си се постарала

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    хубав е
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Няма да коментирам така наречения дизайн на сайта , защото има какво да се изпипва по него .
    Но текстът е добър .. супер много ме разчувства

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си