.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

kak da go zabravq!postoqnno mislq za nego

obsebena sm ot misylta za edno mom4e,predi nqkolko dena si govorihme i az go pitah dali si ima priqtelka toi kaza ne no imalo nqkakvo momi4e det mu lejalo na syrceto ot mn vreme...ne moga da spra da mislq za nego...4esto se zasi4ame v daskalo i sme na zdravei zdrasti kak si ... i ei takiva toi trenira volley v edin otbor a az vyv drug.skoto dvata otbora igraha edin sre6u drug i negoviq padna na drugiq den ne mu se govore6e za ni6to...i prosto ot nqkolko dena ne mi izliza ot glavata vsqka vtora misyl e svyrzana s nego..tova kakvo pravi kak e...toi e na 18 a az na 15.predi malko mu se obadih i toi kaza 4e 6te izliza s nqkakvo mom4e...molq vi daite mi syvet kakvo da pravq! samo za nego mislq!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами говори се него и му сподели чувствата си.Не искам да те разочаровам,но явно щом нищо не е направил не те харесва.Не мога да знам,но явно си харесва друго момиче.Единия вариант е да го заличиш от съзнанието си,а другият е да се бориш за него.Трябва да решиш какво ще правиш.Помисли дали това е една мания или е нещо по-сериозно.

Мисля си да седнеш да поговориш с него и да му признаеш за чувствата си, но ако това стане той може да се отдалечи, ако ти не си момичето което той харесва. Момчетата не обичат лесната плячка... По-добре връзвай контакти с него. Излизай с него. Срещички-мещтички .
    И след месец поне му признай, че имаш симпатии към него. Твоето ме съмнява, че е доста голямо увлечение.
    Та това е мнението ми.. изключвам съвети от сорта как да го забравиш - времето ще си покаже.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ами карай директно,кажи му че искаш да говориш с него и ако има възможност да излезете.Кажи му всичко,каквото чувстваш към него и ако може да стане нещо,добре,ако не може оставате си приятели и това е..Ако той е достатъчно умен ще оцени жеста,който си направила,защото не всяко момиче има тази смелост,да говори за чувствата си. Все пак по-добре да знаеш от рано дали имаш някакви шансове,отколкото после да паднеш от високо и да страдаш повече.Успех
    f@nt@zi@

емии признай му чувствата си, а ако те харесва, ще се получи, ако не - ще ти е тежко, ама ще трябва да го преживееш

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    kakvoto i da pravish..purvo izqsni neshtata za sebe si...zashtoto ako sega mu kajesh,kakvo chuvstvash moje i da stane po-zle...ako e momento uvlechenie...prosto deistvai...a i se pak go poznavash ot malko vreme..opoznai go..chak togava govori po-otkrovenno...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си