- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- есенна депресия...
Хора мисля, че е есенна депресия... не ми се излиза на кафе, когато съм свободна, почти всичките ми "близки познати"(но не и приятели) започват да ме дразнят(все ще се намери с какво),мразя мъжете и те ме дразнят...всъщност от какво не се дразня??? Защо така се получава?Как да се измъкна от това състояние???
Be yourself no matter what the others say!
pfuu i az sam taka.to ve4e kvi li ne depresii izmislqt proletni esenni.... prosto izchakvash sa premine ot samo sebe si i tva e mai dr na4in nqma...
Spoks i az sam taka daje na posledak nikade ne mi se izliza.Napraooo me marzi da gledamSega spq kato doide lqtoto 6e se sabudq
![]()
![]()
![]()
освен и аз да се присъединя в тази групичка на депресираните..то сигурно си е нормално де.. след горещите страсти на лятото сега това скапващо се време..
Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!
Аз нон стоп съм си така.. Пролет / Лято / Есен / Зима, 24/7Просто явно, че съм много депресирана душичка
Жалко, че съм единствена по рода си и няма с кой да сдухвам заедно..
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Еми може би заради времето, вали и е мрачно, пък и ходим на даскало...![]()
И аз съм така...Първоначално написано от Сънчо
Някои хора ме мислят за луда , ама мен пък ме радва като е мрачно и вали!Първоначално написано от In4iTu_
случва се на абсолютно всички просто тряя да отмине тоя период и аз бях така преди 1-2 месеца .. но ся вече сам си доореПървоначално написано от piece0Fchocolate
![]()
MaY ThE DaRkNeSs SLaVe YoU aLL !!!
Аз не съм в депресия,просто изпадам в някакви странни настроения и изпитвам неистово желание да бъда мила към някого![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
I az sam tak no ne 4e vali i t.n. a zaradi liubovta![]()
[/i]