- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Iskam da pravq sex,s biv6iq si priqtel
Iskam da pravq sex s biv6iq si priqtel...oba4e v momenta idvamata sme obvurzani,a ne iskam da legna sus sega6niq si priqtel
Do sega sum spala samo s tozi biv6iq..i nikoi dryg ..Gre6ka li e ako prespq s biv6iq?
Pomognete pls ...ne znam kakvo da pravq![]()
iskai si...
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ami 6tom ti se pravi sex s biv6iq zna4i o6te izpitva6 nqkvi 4uvstva kam nego,za tova 6te e po-dobre da se razdeli6 sas sega6niq ti fr i otnovo da se saberete s drugiq.
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Никога ама НИКОГА не се връщай назад НИКОГА не се занимавай с бивши![]()
![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Ами ще направиш грешка,която може,ако приятелят ти разбере да ти коства връзката.Но има ли значение....ти така и така желаеш другия...
ami deistvai!
az s moq nastoq6t priqtel s1m se razbrala da pravim sex vinagi kogato nqkoi ot nas poiska, nezavisimo otno6eniqta ni(zaedno ili ne)! 6tom biv6iq ti pasva seksualno, podd1rjaite si kontakt...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
ае миналото си е минало .... ! кво се занимавате ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
macka normalno..kato se ima vpredvid 4e si spala samo s nego...tva ne zna4i 4e trqbva da go napravi6 de :P sled kato sega ima6 gadje po-dobre nedei she narani6 sebesi,sega6noto ti gadje i negovata rpqtelka ...ti si znae6 ..ama vse pak se nadqvam da vzeme6 pravilno re6enie![]()
no exit
Еми щом ти е 1-вия ,предполагам ,че е изиграл огромна роля в твоя живот.... но ще те посъветвам едно - НЕ ТЪРСИ В БЪДЕЩЕТО, МИНАЛОТО !Първоначално написано от YmNa`BlOnDiNkA
![]()
Iskam da pravq sex s biv6iq si priqtel...oba4e v momenta idvamata sme obvurzani,a ne iskam da legna sus sega6niq si priqtel
Do sega sum spala samo s tozi biv6iq..i nikoi dryg ..Gre6ka li e ako prespq s biv6iq?
Pomognete pls ...ne znam kakvo da pravq Question
КАК НЕЗНАЕШ КАКВО ДА ПРАВИШ -изпитваш ли нещо към бившия? А към сегашния? Но ЕДНО със сигурност е грешка - ДА СИ СЪС СЕГАШНИЯ и да преспиш с миналия... Супер гадна постъпка ще бъде към гаджето ти..![]()
Що си сака си требе
На4и кат искаш да спиш с бившия зарязваш сегашния и нямаш проблеми. Ина4е става мазало!![]()
![]()
Робинята на Quench
To и аз съм така ,само дето сега и двамата си нямаме гаджета.Полужението е такова ,че аз го рязах 3 пъти и ся ми е много тъпо да ида и да му кажа - "Искам да сме приятели ,които правят секс и тн" това е тъпо.Едва ли на него ще му е кеф /защото ме обича/ така ,че не съм чак такава егоистка ,че да го направя.
napulno ama napulno sum saglasna s teb.Kvi sa teq iskam s nego,ami ako sega6nata mu priqtelka go obicha.Predstavi si ti da obi4a6 nqkoi i biv6ata mu da iska da spi s nego.Dali nqma da ti e baq tapo i da iska6 da q ubie6.Izpitvala sum go ,dobre che priqtelq mi e svesten i ne poglejda na zad i si e samo s men...Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
![]()
Mm toi iska pak da se suberem...a s drygoto momi4e e ei taka ot kapriz...hvana se na bas s bratov4etka mi 4e moje da legne s momi4eto s koeto hodi v momenta..
tva e pri4inata toi da e s neq...za nego znam 4e ne q obi4a..ama tq ako go obi4a ..nz
Malko glypava postupka ot negova strana...
Prosto hilqdi puti mi e dokazval 4e me obi4ka..a az 4ak sega go osuznavam...![]()
Mm toi iska pak da se suberem...a s drygoto momi4e e ei taka ot kapriz...hvana se na bas s bratov4etka mi 4e moje da legne s momi4eto s koeto hodi v momenta..
tva e pri4inata toi da e s neq...za nego znam 4e ne q obi4a..ama tq ako go obi4a ..nz
Malko glypava postupka ot negova strana...
Prosto hilqdi puti mi e dokazval 4e me obi4ka..a az 4ak sega go osuznavam...
savsem naskoro bqh v sa6toto polojenie kakto teb i pravih sex s biv6iq i to ne 1 pat i posle sajelqvah 6toto lajeh pr si zaradi nqkoi koito ve4e e minalo za men i ne mi e trapka. ako mojeh da varna vremeto nazad 6tqh da si go pravq s noviq pr koito ve4e go nqmaili pravi s noviq ili s nito edin ako ne iskash osobeno 6tom i biv6iq ti ima pr
Ami iskam da i kaja...ama znam kak 6te se po4uvstva i ne iskam da strada..a ot dryga strana ne iskam da kaja i za6toto ne iskam da zagubq priqtelstvoto si s biv6iq...super mnogo go cenq i dori moga da kaja 4e se rabirame mn po-dobre ot kolkoto kogato bqhme zaedno..
Da ti kaja i az ne gi obi4am tiq ne6ta...ama nikoi ne moje da zapovqdva na surceto si...tq sama 6te razbere ..rano ili kusno
Riskyvam mn ako i kaja...a moje dori da pomisli 4e iskam samo da gi razdelq ili ne6to podobno i da ne povqrva...
ами ако бях в тоята ситуация,и ако знешче 100% няма да ни хванат...их го направила
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ami az mislq che ne e pravilno da pravite tova sled kato i dvamata ste obvyrzani... mislq che e po dobre da si ostanete priqteli... i ni6tu da ne pravite zashtoto moje da naranish i sebe si i priqtelq ti...![]()
Da,ok suglasna sum s teb...bih iskala da znam,6te i bude super kofti,ama ne iskam da se izpokaram s biv6iq,4e sum my precakala planovete..Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA