.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Iskam da pravq sex,s biv6iq si priqtel

Iskam da pravq sex s biv6iq si priqtel...oba4e v momenta idvamata sme obvurzani,a ne iskam da legna sus sega6niq si priqtel
    Do sega sum spala samo s tozi biv6iq..i nikoi dryg ..Gre6ka li e ako prespq s biv6iq?
    Pomognete pls ...ne znam kakvo da pravq

Супер фен
    iskai si...
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Ami 6tom ti se pravi sex s biv6iq zna4i o6te izpitva6 nqkvi 4uvstva kam nego,za tova 6te e po-dobre da se razdeli6 sas sega6niq ti fr i otnovo da se saberete s drugiq.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Никога ама НИКОГА не се връщай назад НИКОГА не се занимавай с бивши

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ще направиш грешка,която може,ако приятелят ти разбере да ти коства връзката.Но има ли значение....ти така и така желаеш другия...

ami deistvai!
    az s moq nastoq6t priqtel s1m se razbrala da pravim sex vinagi kogato nqkoi ot nas poiska, nezavisimo otno6eniqta ni(zaedno ili ne)! 6tom biv6iq ti pasva seksualno, podd1rjaite si kontakt...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ае миналото си е минало .... ! кво се занимавате ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    macka normalno..kato se ima vpredvid 4e si spala samo s nego...tva ne zna4i 4e trqbva da go napravi6 de :P sled kato sega ima6 gadje po-dobre nedei she narani6 sebesi,sega6noto ti gadje i negovata rpqtelka ...ti si znae6 ..ama vse pak se nadqvam da vzeme6 pravilno re6enie
    no exit

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Iskam da pravq sex,s biv6iq si priqtel

Цитирай Първоначално написано от YmNa`BlOnDiNkA
    Iskam da pravq sex s biv6iq si priqtel...oba4e v momenta idvamata sme obvurzani,a ne iskam da legna sus sega6niq si priqtel
    Do sega sum spala samo s tozi biv6iq..i nikoi dryg ..Gre6ka li e ako prespq s biv6iq?
    Pomognete pls ...ne znam kakvo da pravq
    Еми щом ти е 1-вия ,предполагам ,че е изиграл огромна роля в твоя живот.... но ще те посъветвам едно - НЕ ТЪРСИ В БЪДЕЩЕТО, МИНАЛОТО !

Pomognete pls ...ne znam kakvo da pravq Question

КАК НЕЗНАЕШ КАКВО ДА ПРАВИШ -изпитваш ли нещо към бившия? А към сегашния? Но ЕДНО със сигурност е грешка - ДА СИ СЪС СЕГАШНИЯ и да преспиш с миналия... Супер гадна постъпка ще бъде към гаджето ти..

Guest
    Що си сака си требе

Мега фен
    Град
    SF
    На4и кат искаш да спиш с бившия зарязваш сегашния и нямаш проблеми. Ина4е става мазало!

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    To и аз съм така ,само дето сега и двамата си нямаме гаджета.Полужението е такова ,че аз го рязах 3 пъти и ся ми е много тъпо да ида и да му кажа - "Искам да сме приятели ,които правят секс и тн" това е тъпо.Едва ли на него ще му е кеф /защото ме обича/ така ,че не съм чак такава егоистка ,че да го направя.

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    macka normalno..kato se ima vpredvid 4e si spala samo s nego...tva ne zna4i 4e trqbva da go napravi6 de :P sled kato sega ima6 gadje po-dobre nedei she narani6 sebesi,sega6noto ti gadje i negovata rpqtelka ...ti si znae6 ..ama vse pak se nadqvam da vzeme6 pravilno re6enie
    napulno ama napulno sum saglasna s teb.Kvi sa teq iskam s nego,ami ako sega6nata mu priqtelka go obicha.Predstavi si ti da obi4a6 nqkoi i biv6ata mu da iska da spi s nego.Dali nqma da ti e baq tapo i da iska6 da q ubie6.Izpitvala sum go ,dobre che priqtelq mi e svesten i ne poglejda na zad i si e samo s men...

Guest
    Mm toi iska pak da se suberem...a s drygoto momi4e e ei taka ot kapriz...hvana se na bas s bratov4etka mi 4e moje da legne s momi4eto s koeto hodi v momenta..
    tva e pri4inata toi da e s neq...za nego znam 4e ne q obi4a..ama tq ako go obi4a ..nz
    Malko glypava postupka ot negova strana...
    Prosto hilqdi puti mi e dokazval 4e me obi4ka..a az 4ak sega go osuznavam...

Mm toi iska pak da se suberem...a s drygoto momi4e e ei taka ot kapriz...hvana se na bas s bratov4etka mi 4e moje da legne s momi4eto s koeto hodi v momenta..
    tva e pri4inata toi da e s neq...za nego znam 4e ne q obi4a..ama tq ako go obi4a ..nz
    Malko glypava postupka ot negova strana...
    Prosto hilqdi puti mi e dokazval 4e me obi4ka..a az 4ak sega go osuznavam...

Голям фен
    Град
    Бургас
    savsem naskoro bqh v sa6toto polojenie kakto teb i pravih sex s biv6iq i to ne 1 pat i posle sajelqvah 6toto lajeh pr si zaradi nqkoi koito ve4e e minalo za men i ne mi e trapka. ako mojeh da varna vremeto nazad 6tqh da si go pravq s noviq pr koito ve4e go nqma ili pravi s noviq ili s nito edin ako ne iskash osobeno 6tom i biv6iq ti ima pr

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    AMA TFA KOETO ISKASH DA NAPRAISH E MNOGO TYPO I NAI HUBAVOTO KOETO MOJESH DA NAPRAISH E DA KAJESH NA TOVA MOMI4E S KOETO HODI KAKVO PRAVI TOI I TQ DA GO OSTAI PYK TOGAVA AKO ISKATE SE E*BETE BEZ PREKASVANE ....

MNOGO GI MRAZA TAKIVA KATO TEBE

0biChkam SlyNcEt0 :}

Ami iskam da i kaja...ama znam kak 6te se po4uvstva i ne iskam da strada..a ot dryga strana ne iskam da kaja i za6toto ne iskam da zagubq priqtelstvoto si s biv6iq...super mnogo go cenq i dori moga da kaja 4e se rabirame mn po-dobre ot kolkoto kogato bqhme zaedno..
    Da ti kaja i az ne gi obi4am tiq ne6ta...ama nikoi ne moje da zapovqdva na surceto si...tq sama 6te razbere ..rano ili kusno
    Riskyvam mn ako i kaja...a moje dori da pomisli 4e iskam samo da gi razdelq ili ne6to podobno i da ne povqrva...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    DOBRE DA POMISLIME SEGA PREDSTAVI SI SE NA NEINO MQSTO NE BI LI ISKALA DA TI KAJAT AKO GADJETO TI SE ZABIVASHE S NEKFA BIVSHA ? SAMO POMISLI POSTAVI SE NA NEINO MQSTO !

ами ако бях в тоята ситуация,и ако знешче 100% няма да ни хванат...их го направила
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен
    Щом го обичаш е добре да си дадете втори шанс на връзката .Друг е въпросът ,че сте постъпили и двамата глупаво като сте стръгнали с хора ,които не обичате .

Guest
    ami az mislq che ne e pravilno da pravite tova sled kato i dvamata ste obvyrzani... mislq che e po dobre da si ostanete priqteli... i ni6tu da ne pravite zashtoto moje da naranish i sebe si i priqtelq ti...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    ами ако бях в тоята ситуация,и ако знешче 100% няма да ни хванат...их го направила
    ami ako nqkoi go naprai s tfoeto gadje kak she se po4uvstvash ?

Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    DOBRE DA POMISLIME SEGA PREDSTAVI SI SE NA NEINO MQSTO NE BI LI ISKALA DA TI KAJAT AKO GADJETO TI SE ZABIVASHE S NEKFA BIVSHA ? SAMO POMISLI POSTAVI SE NA NEINO MQSTO !
    Da,ok suglasna sum s teb...bih iskala da znam,6te i bude super kofti,ama ne iskam da se izpokaram s biv6iq,4e sum my precakala planovete..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си