.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от YmNa`BlOnDiNkA
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    DOBRE DA POMISLIME SEGA PREDSTAVI SI SE NA NEINO MQSTO NE BI LI ISKALA DA TI KAJAT AKO GADJETO TI SE ZABIVASHE S NEKFA BIVSHA ? SAMO POMISLI POSTAVI SE NA NEINO MQSTO !
    Da,ok suglasna sum s teb...bih iskala da znam,6te i bude super kofti,ama ne iskam da se izpokaram s biv6iq,4e sum my precakala planovete..
    xaxa mi ti moje da i kajesh da ne mu kazva mi da byde diskretna :]]
    Znaesh li mislq 4e znam koq si ...
    Da ne si ot SF

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami az mislq che ne e pravilno da pravite tova sled kato i dvamata ste obvyrzani... mislq che e po dobre da si ostanete priqteli... i ni6tu da ne pravite zashtoto moje da naranish i sebe si i priqtelq ti...
    Ami..ok,ama pri polojenie 4e ne obi4ame sega6nite si priqteli...malko tupo da si s 4ovek koito ne obi4a6 i da go luje6 4e izpitva6 tolkova silni 4yvstva kum nego..

Супер фен
    Да,грешка е!

Цитирай Първоначално написано от YmNa`BlOnDiNkA
    DOBRE DA POMISLIME SEGA PREDSTAVI SI SE NA NEINO MQSTO NE BI LI ISKALA DA TI KAJAT AKO GADJETO TI SE ZABIVASHE S NEKFA BIVSHA ? SAMO POMISLI POSTAVI SE NA NEINO MQSTO !
    Da,ok suglasna sum s teb...bih iskala da znam,6te i bude super kofti,ama ne iskam da se izpokaram s biv6iq,4e sum my precakala planovete..
    xaxa mi ti moje da i kajesh da ne mu kazva mi da byde diskretna :]]
    Znaesh li mislq 4e znam koq si ...
    Da ne si ot SF
    xax nem ne sum ..ama tva ot kude sum nqma nikakvo zna4enie...az pitam samo za suvet..i mai tva koeto 4uh mi e dostatu4no i znam kakvo da pravq..mersi mn na vsi4ki

Ami da si priznaq ako bqh na mqstoto na mackata..i 6tom biv6iq i e s nqkva si tam deto iska samo da q iz4yka..zaradi edin bas..6tqh da i kaja na taq primerno "emi biv6eto mi gadje iska da e s tebe samo da te iz4yka zaradi nqkuv bas"..emi na men ako mi go kaje nqkva biv6a izob6to nqma da se vurja..6toto pove4eto takiva pravqt samo problemi,za da si vurnat opredelenoto mom4e...
    ama kvo..toq sladur izglejda ne izpitva ni6to kum sega6nata ..taka 4e az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da buda s nego v kakvoto i da bilo otno6enie...
    a i da..nqma da se karam s nqkva si tam zaradi mom4e,da ne sum luda kato znam 4e toi ne q ima za nikakva..pri takova polojnie vuob6te nqma da mi pyka ..e da lo6o za mackata,ama nikoi ne q kara da e s nego nali.Po-dobre sama da si razbere vsi4ko..a moje i da i go namekne6,no bez da i kazva6 na pravo vsi4ko.
    Emi tva e moito mnenie YAPEX

Guest
    axaxax da vi imam problemite we..xaxa mn ste zadrusteni znaete li?
    Zna4iii momi4eto si re6ava kvo da pravi.Pri tva vednuj se jivee da opitva vsi4ko ot jivota..
    Emi maco s tebe sum

mi spi s nego,shtom iskash,to si e tvoq rabota v kraina smetka,ako se iskate,shto pa ne se zemete

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    ами ако бях в тоята ситуация,и ако знешче 100% няма да ни хванат...их го направила
    ami ako nqkoi go naprai s tfoeto gadje kak she se po4uvstvash ?
    че 100% няма да ни хванат
    .........
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    abre tuka ima mn licemerni hora bre ... ne moje li da se postavite na mqstoto na tfa drugoto momiche am a mejdu dr da pitam tfa dr momiche priqtelka li ti e ili ? ako ti e priqtelka predstavi si kakvo i e na neq da q lyje neina priqtelka i momcheto koeto moje bi obicha .... pomislete malko za dr momiche ili za momcheto koeto si misli 4e YmNa`BlOnDiNkA go obicha ...

...

Според мен ще бъде грешка ако легнеш с бившия си. Е ама сега ако много искаш... не се тормози, но ако не е крайно наложително не го прави!
    SY

Град
    София
    девойче от това което разбирам ти мн го обича6 така 4е се разделяй със сегашния докато е време и се връщай при мом4ето имай в предвид 4е съм и млко пристрастен но така мисля

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Samo neshto da te pitam ot kade si siurna che lyje dr momi4e a ne laje teb moje pred teb da kazva 4e te obicha i 4e ne obicha neq samo za da te naebe pomisli malko ...

ami..toi moje da ne me obi4ka 4ak tolkova silno...ama sum 100% sig 4e ne obi4ka i taq s koqto e v momenta..ili po to4no s tiq koito e v momenta
    ako vika6 na tva da hodi s nqkolko momi4eta lubov..bravo
    ama za mene tva ne e lubovta,za6toto s nego se razdelqhme i subirahme mn puti...ama imah edna fr koqto izliza6e s nego i gadjeto si za da mi go pazqt..edin edinstven put dokato hodehme purviq put ,be6e poglednal samo nqkvo momi4e i priqtelkata mi my zabila 6amar.....
    a i sme bili vseki den zaedno ot sutrin do ve4er..mn rqdko da ne sum bila s nego po cql den i znaeh kakvo pravi,kogato ne e s men e s priqtelkata mi i gadjeto i...i mislq 4e malko ili mn me e obi4kal predi..sega ne sum 4ak tolkova sig 4e 4ystvata sa my su6tite kato predi..ama kvo tolko..i az ne izpitvam ve4e su6tite 4ystva kum nego...prosto iskam opredeleni ne6ta da pravq s nego...
    za mene na4ina po koito postupva s tezi momi4e s koito e v momenta e mn tup...ne mislq 4e bi obi4al 1000..momi4eta na kub
    ako za tebe tva e lubovta..za men ne e

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    AM MOMI4E TI ME RAZBIVASH MNOGO AMA MNOGO SI ZLE MISLISH SI 4E LAJE NEQ A NE TEB TOVA E MNOGO TYPO OT TFOQ STRANA ....

Фен
    Град
    BlackWorld
    Ето, идвам с цялостен анализ на ситуацията от моя гледна точка
    Имам си ценностна система и представа за любовта. Как трябва да е всичко, как не, кое е любов и кое не е-тези неща съм си ги отговорила за себе си. Съветвам те да си ги отговориш и ти лично за теб самата.
    Така: съмнявам се той НЯКОГА да е обичал когото и да е, да не говорим за ИСТИНСКОТО значение на думата "любов". За мен той е използвач, който :не знае кво иска и ходи от момиче на момиче; или опитен използвач, който много ловко си намира жертви за...секс. Къде са чувствата тук? Ти може и да го обичаш(или да си го обичала), но според мен не си заслужава. Не си заслужава и да имаш нещо общо пак с него, защото...ще си използвана и захвърлена евентуално. Даже и да се съберете ме съмнява да си останете заедно за дълго.
    А положението с неговите приятелКИ е отвратително. Мразя такова отношение към хората.
    Не е честно и това, което правиш със сегашния си приятел. ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ си с него? За мен любовта към един човек не се изчерпва със секса и ходенето на кафе. Как може някой да ти "го пази"?!?! Той НИКОГА не е бил твой значи.
    Любов значи доверие, привързаност, цялостност(от двама души,душевно и физически), разбиране, свързаност(ако щеш "емоционална" телепатия)...оттук следва, че ако обичаш някого ще ти стига за всичко и няма да ти трябва друг дотолкова, че даже няма да си го помисляш. Не знам колко ясно се изразих, но смятам че това, което искаш да направиш, е подло, гадно, лошо и нечестно спрямо много хора... Помисли си. Ако искаш сега само да се "наживееш" и да се "износиш" от секс, пиене, нерви и глупости, извини ме за критиката. Тези неща не ги разбирам.

Надявам се, да не ми се сърдиш. Помисли(още веднъж), дано съм променила нещо за теб.

С най-добри чувства: Angel Of Darkness

P.S. успех каквото и да си решила
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

NO COMENT
    Kazano e che starata lubov rajda ne hvashta.....razbrah che e taka ;]!

AM MOMI4E TI ME RAZBIVASH MNOGO AMA MNOGO SI ZLE MISLISH SI 4E LAJE NEQ A NE TEB TOVA E MNOGO TYPO OT TFOQ STRANA ....
    ami vijdala sum go s o4ite si tova..za tova moga da tvurdq mn ne6ta
    ok,ako ne bqh vijdala i si govoreh ei taka da...ama pri polojenie 4e sum svidetel na deistviqta my..
    Научих -
    че отнема години да изградиш доверие,
    и само секунди да го разрушиш.

Цитирай Първоначално написано от AngelOfDarkness
    Ето, идвам с цялостен анализ на ситуацията от моя гледна точка
    Имам си ценностна система и представа за любовта. Как трябва да е всичко, как не, кое е любов и кое не е-тези неща съм си ги отговорила за себе си. Съветвам те да си ги отговориш и ти лично за теб самата.
    Така: съмнявам се той НЯКОГА да е обичал когото и да е, да не говорим за ИСТИНСКОТО значение на думата "любов". За мен той е използвач, който :не знае кво иска и ходи от момиче на момиче; или опитен използвач, който много ловко си намира жертви за...секс. Къде са чувствата тук? Ти може и да го обичаш(или да си го обичала), но според мен не си заслужава. Не си заслужава и да имаш нещо общо пак с него, защото...ще си използвана и захвърлена евентуално. Даже и да се съберете ме съмнява да си останете заедно за дълго.
    А положението с неговите приятелКИ е отвратително. Мразя такова отношение към хората.
    Не е честно и това, което правиш със сегашния си приятел. ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ си с него? За мен любовта към един човек не се изчерпва със секса и ходенето на кафе. Как може някой да ти "го пази"?!?! Той НИКОГА не е бил твой значи.
    Любов значи доверие, привързаност, цялостност(от двама души,душевно и физически), разбиране, свързаност(ако щеш "емоционална" телепатия)...оттук следва, че ако обичаш някого ще ти стига за всичко и няма да ти трябва друг дотолкова, че даже няма да си го помисляш. Не знам колко ясно се изразих, но смятам че това, което искаш да направиш, е подло, гадно, лошо и нечестно спрямо много хора... Помисли си. Ако искаш сега само да се "наживееш" и да се "износиш" от секс, пиене, нерви и глупости, извини ме за критиката. Тези неща не ги разбирам.

Надявам се, да не ми се сърдиш. Помисли(още веднъж), дано съм променила нещо за теб.

С най-добри чувства: Angel Of Darkness

P.S. успех каквото и да си решила
    super qko iskazvane ...mn si prava i nqma smisul da se surdq,vse pak vseki ima sobsveno mnenie
    mersi mn
    Научих -

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Искам да попитам само - ти обичаш ли още бившия си? Ако да - защо не си го върнеш и да си пак с него? Ако не го обичаш, недей да спиш с него, само ще си създадеш проблеми с настоящата си връзка.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Искам да попитам само - ти обичаш ли още бившия си? Ако да - защо не си го върнеш и да си пак с него? Ако не го обичаш, недей да спиш с него, само ще си създадеш проблеми с настоящата си връзка.
    imam 4yvstva kum nego..ama ne sa 4ak tolkova silni,kakto bqha predi..
    Научих -

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    виж то първия винаги ще си го помниш.. поне при повечето момичета е така и ще се чувстваш по-сигурна с него по уверена.. тка че спинкай си със сегашния ти..ако не ти доставя удоволствие.. знаеш какво да правиш
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    xaxa mi to nqma losho da ti se iska ama ako durjish na segashnia si priatel ne bi sledvalo da go napravish

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami re6enieto spored men e mn prosto razdelq6 se sus sega6niq i ako tolkova iska6 biv6iq otiva6 pi nego ne vijdam ne6to slojno

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Що си сака си требе
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си