- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно предпочитанията на жените към силният пол
Здравейте! Жени, не мога да ви разбера какво харесвате в някой така да се изразя "смачкани типове"? Такивя мършавички с едни измислени прически, обици боядисано коси и напълно обезкосмени... Ако това Ви е идеала за момчета, кажете да стана гей. За мене е супер педалско да си такъв. Не бих направил нито едно от тия неща за да се харесам на момиче. Че то ако един мъж не е Здрав,космат и малко луд, то не е мъж
чкам коментари!
Абе извинявай, вятно иам си типове дето са се изгейчили даже повече от нормалното, ама честно да ти кажа, акто видя някой с косми под мишниците дето стигат до кръста и ми иде да се издрайфам някъде... Или пък мъжагата с една вежда обхващаща цялото лице...
И защо пък трябва да е някакъв с големите "баници", какво като е по-мършавичък?
Тез боядисаните с фешън прическиет са много зле и все пак... Не са по-добре от тези дето ходят с 563746753647 тона гел на главата, нали?
И кое му е педалското да имаш обеца ако ти харесва и най-вече ти отива?
На тези типове аз им викам мазни fashion-чета ... Не съм им фенка, даже ги презирам ... Като видя двойка fashion-и ми е яко смешно, защото не знам при кого преобладава женското(при него или при нея![]()
)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Абе да ти кажа и в някой емо-двойки (поне при мен) преобладават такива съмненияПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
милото гирл-4ерадвам се че има женички като тебе
![]()
Sa40, ти поддържаш ли се като цяло?
Точно така, фешънчетата не струват.... няма да съм никога такъв.
И какво против имате космите?
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
олееее да тея фешанчита наистина са супер противни ....маиикоо колко ме дразнят някви изрусени ..изпедерастени .....геичета .. мно са ми смешни и трагични .... напрау думи нямам ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз съм момче.
Ползвам гел от някъде 2 години
Готино ми е да имам хубава прическа
Исползвам съвсем малко, а не промишлените количества които посочвате
Старая се да съм винаги обезкосмен под мишниците, брадата,мустаците,баките, срамните косми, понякога и краката
Радвам се че не съм надарен от към окосмяването и бих го нарекъл доста мм никакво абе почти го няма голям кеф(въпреки че съм бая дърт :P)
Харесва ми да се подържам и да имам хубав вид
Нещо лошо има в това да изглеждаш добре или какво
Айде поуспокойте се
Тялото ми също е сравнително добро старая се да не съм скенджа да не съм и дебелак
А да имам едно хубаво релефно тяло![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
zna4i tova ne sa mazni gei4eta, a sa hora s um, koito sa razbrali, 4e da si metroseksualen, ozna4ava da si komersialen, a da si komersialen ozna4ava da si prodavan, po dobre edno mom4e, koeto se poddurja, otkolkoto nqkoi mur6av okosmen navsqkude, obi4am kogato edno mom4e se poddurja do tolkova do kolkoto da pokrie moite kriterii, a te sa prosti, da ne prili4a na gorila, da izlejda dobre i da e metroseksualen...mn hora burkat metroseksualnite s geiovete, qvno ne ste do tolkova obrazovani, 6tom go pravite...i momi4eto koeto kaza, 4e mrazi tezi fashion4eta, imam edin vupros...ti s kuf 6te predpo4ete6 da hodi6 s emo boys ili s nqkuf smurdq6t pi4aga, koito ne moje si napravi edna svqstna pro4eska i se zaliva s gelove i gluposti, a???
Бравос!Първоначално написано от MrAsNiKa
Аз ли..? Много ясно. Редовно си тренирам по нещо, било то плуване, бягане или на лсотовете. Относно бръсненето... под мишниците, в гащите и мутрата. Също си мия и краката, чистя си ушите .... Въпроси ?
mn vqrno...edin 4ovek, koito da razbira razlikata mejdu metrseksualnost i gei ob6tnostta! ... bravoss!Първоначално написано от Анонимко
Ето сега си проличава кой момичета са "кучки/материалистки" и кои търсят истинския мъж, като го приемат такъв какъвто е!
vij sq ne me poznava6...za da kaje6 4e sum ku4ka ili materialistka, izob6to ima6 li ponqtie kakvo ozna4avat dvete dumi i znae6 li v kakuv kontekst da gi izpolzva6, edno mom4e za da bude haresvano trqbva da bude poddurjano, ako vsi4ki haresvahme estestvenoto, nqma6e da ima 6ampoani, sapuni, samobrusna4ki, gelove i t.n ako razbira6 i vnikne6 v tova, koeto kazvam, 6te razbere6 4e sum prava...purvo kao bqhme est 6tqhme da sme kato gorili izlezli ot pe6terite, 6tom edna jena se poddurja, obeskosmqva...griji se za tqloto si, za6to i muja da ne go pravi...otgovori na vuprosa ako smee6?Първоначално написано от Sa40
Кой би ебал космата жена ???????????????????????
ami 6tom taka misli6, misli6 li 4e na jenite im e mn priqtno da gi ebat kosmati muje i dokato barat nqkoq 4ast ot tqloto mu da se zapretvat kosmi, sqka6 e maimuna...pomisli malko i posle govori...
Какво имаш предвид под емо-двойки?
ami 6tom taka misli6, misli6 li 4e na jenite im e mn priqtno da gi ebat kosmati muje i dokato barat nqkoq 4ast ot tqloto mu da se zapretvat kosmi, sqka6 e maimuna...pomisli malko i posle govori...
ам на жените не им ходят космите ...тва е разликата
vuprosa ne e kum men, no aaz 6te otgovorq, emo dvoikite sa momi4eta i mom4eta, koito sa sus svoi sobstven stil, ne tolkova komersialen, s fashion iz4an4eni pri4eski, filirani, izdokarani, 4erni, bogati, s edna duma mn sa qki, no ne vseki moje da si pozvoli da e emo!
iskam da ti kaja, 4e ti si s nqkfo primitovno mislene i ne moje6 da prieme6 realnosta, v koqto mom4eto ve4e ne izglejda kato gorila...priemi, realnosta i ne budi kompleksar!
Ето няколко думи за фешън лекенцата (мое си мнение)
Фешънчета тип МАСАЙЦИ - хора ,които да вчера слушаха Анелия и Преслава и хвърляха гюбеци в/у масите ,а днес слушат house ,ходят с Fizzy причесчици и носят очила които заемат значима част от лицето им !![]()
Много им се смея на тия същества...![]()
pove4e nqma da sporq s neobrazovani primitivni hora, koito ne se razvivat i ne priemat komersialnoto za realnost...sujalqvam, 4e ima takiva hora, kato teb, mislq, 4e ti si kompleksar, koito ne e dorazvit v sveta na modata i nz 4e da si fashion sus stil dnes e nai- vajnoto, nqma da sporq s hora pod moito intelektualno nivo, 4a0 nadqvam se pove4eto hora tuk v tozi furum da sa na moito mennie, 4e edin muj za da bude jelan trqbva da e poddurjan!
АзПървоначално написано от Sa40
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!