.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен
    щом излезе от вкъщи

e края на света ли е дошъл?!!!?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Re: Кога момичето става курва?

Цитирай Първоначално написано от gre6nata
    Ходя с едно момче от година и половина.Беше ми 1-я с който съм правила секс и исках да разбера дали е различно да си с друг.Миналата седмица опитах - сега се чувствам като курва.А всъщност кога момичето става курва?!
    Всъщност в такава не можете да се превърнете!Впрочем,миете ли си редовно зъбите,може и от там да е проблемът.
    А има и още един начин,от по-безболезнените е,повярвайте ми!-

В зависимост от населеното място,ходете често след 11 часа през нощта на пусти пътища или магистрала,попитайте за Сутко Треньоров и ще се откликне на проблема ви!

Пп. Ако това не стане,виновна сте само вие,че не сте избягали достатъчно бързо от хулиганите,откраднали ви чантата по това време на нощта.Носете си спрейове.
    I'm good at everything...except stomatology.

are stiga gluposti pravila seks s dvamata i ve4e bila kurva ne e taka......kurva e da se natiska6 i ib6 sas vseki.taj 4e spoko

Guest

Цитирай Първоначално написано от д-р Посмъртов
    Ходя с едно момче от година и половина.Беше ми 1-я с който съм правила секс и исках да разбера дали е различно да си с друг.Миналата седмица опитах - сега се чувствам като курва.А всъщност кога момичето става курва?!
    Всъщност в такава не можете да се превърнете!Впрочем,миете ли си редовно зъбите,може и от там да е проблемът.
    А има и още един начин,от по-безболезнените е,повярвайте ми!-

В зависимост от населеното място,ходете често след 11 часа през нощта на пусти пътища или магистрала,попитайте за Сутко Треньоров и ще се откликне на проблема ви!

Пп. Ако това не стане,виновна сте само вие,че не сте избягали достатъчно бързо от хулиганите,откраднали ви чантата по това време на нощта.Носете си спрейове.

абсолютно съгласен пазете се ейо

Не си курва, то какви има дето са си баш курви, ама се мислят за светици...

Guest
    Добре бе, пояснете ми само правилно ли съм разбрала - Ако едно момче изчука 200 за 2 месеца, той е the best, а едно момиче ако през целия си йивот е спала с 2-ма тя е курва така ли????
    Баш така...Точно!Виж как знаеш...
    питаш и сама си отговаряш

Guest
    Тъкмо щях да напиша колко си зле, но след това прочетох някой от отговорите ти по-долу, и видях че не е точно така.....

Да постъпила си тъпо, много тъпо дори.....неможе да се каже че си курва, но тази постъпка определено ти е сериозна черна точка......

да речем че ако те познавах сега бих те смятал за по-лош човек.....

Един съвет, никога повече на наранявай някой умишлено, защото всичко се връща.....

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    тая дума има вече изкривен смисъл.
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

ехоо живеем в 21 век.. никой не очаква момичето да спи единствено с един.. голямата любов,бъдещия съпруг Моето лично мнение 4е не си такава.. Дори само това че се чувстваш кофти и че съжаляваш го доказва.. Курвичките май не изпитват огризения на съвестта дори напротив изпитват страшно задоволство от това което правят.. НЕ се притеснявай мацка! важното е че си осъзнала грешката си и по този начин си оценила човека до себе си.. Желая ти успех!
    Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!

Добре бе, пояснете ми само правилно ли съм разбрала - Ако едно момче изчука 200 за 2 месеца, той е the best, а едно момиче ако през целия си йивот е спала с 2-ма тя е курва така ли?????
    Или това се дължи на изневярата?
    Знаете ли кво е чувството да стане пред теб човека по които си луд 3 години и да ти каже "се едно ми е дали ше еба теб или селската пачавра..." ??? А ако и гаджето ми го беше сторил? Ако и той ми беше казал така? От каде да знам в софия купони, пиене и курви винаги се намират! Не исках пак да страдам, исках да имам "коз"
    Така так първо отзад напред...
    За какво ти е коз мацка ??? ако ти изневери едвали ще има смисъл да имаш козове това не е някаква децка игра в която единия иска да е по-хитър от другия и трябва да е по-напред в бройките...
    Питаш как да си сигурна, че няма да ти изневери ами няма как, просто думата се нарича доверие , но точно затова, чеовека трябва да го залужава, а не да е като това момче с което си го направила, такива колкото искаш, но малко са интинските.Готин пич незнам си какво това са глупости, не всички готини както ти каза имат много момичета, защото дали ще имаш много си зависи от теб и дали го искаш...

"се едно ми е дали ше еба теб или селската пачавра..."

Нали искаш някакв супер готини е нати сега готин ти какво си очаквала да е няккво много нежно и мило моме ли
    Виж няма идеални хора, но можеше да го разбереш какъв е и преди да преспиваш с него, ще ти кажа мнението си за таквиа момчета, те са като животните в смисал дай им да чукат и да им е добре и не ум пука за никой и за нищо оправяте и вика чао не всички момчета имат сърце с което да обичат, такива са повече прости не, че вие момичета та много от вас не сте прости ама това е друга тема.
    Не гледаи само външността

"А ако и гаджето ми го беше сторил?"

И ако беше така станало щеше да разбереш какъв човек..

"Ако едно момче изчука 200 за 2 месеца, той е the best, а едно момиче ако през целия си йивот е спала с 2-ма тя е курва така ли?????"

Аз съм момче и съм против тия работи, ако е така значи е курвар това е, кой казва, че е the best неговите приятели ли или курвите.Ти защо преспа с него като знаеш, че е скапаняк ? Защото си го обичала сигурно, но какво си намерила в него
    Бягаи далече от такива прасета, защото само ще страдаш в живота

Това, че изневеряваш в никой случай не те прави курва! Аз де що съм имала гаджета почти винаги съм им изневерявала, но не смятам, че може да се определя като курва.
    Едно момиче става курва, когато започне да търси изгодата в секса, когато и е все едно с кого ще го направи, а го прави само за идеята да се изчука. Курва може да е жена, която не отхвърля каквито и да е предложения за секс, от когото и да е на основата на някакъв неин интерес, свързан и като желание за секс и като материални или други облаги.

__BoBI__ mnogo si prav samo deto beh ludo vlubena i ne iskah da si otvorq o4ite (tova be6e za biv6iq mi) a s tozi s koito izneverih na gadjeto mi - vse o6te me 4aka sled u4ili6te i mi vika 4e me obi4a i 4e ne iska tqloto mi a sarceto mi,da ama ne - Kazah mu da se otkaje za6toto ne iskam da sam s nego a s gadjeto si. I za "koz-a" - ako toi be6e izneveril 1-vi iskah da go zaboli i nego ne samo men (men 6te6e da me boli stra6no mnogo no iskah i nego)
    I posledno - v kraina smetka az sega stradam moje bi pove4e ot nego,jivota surav i kurav..........
    Мразя се !!!!!!!!!!

Повече от фен
    Не, не си курва, но ако продължаваш така ще станеш.

Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков

Цецке, здравейте, мислех, че отдавна сме ви излекували! Защо не минете отново за лечение? Сигурно шоковата терапия е повредила паметта и възприятията ви и пак сте забравили, че когато ви удари импулса да правите секс с някое момче, то може да бъде и вашето гадже, а не най-близкия до вас индивид от противоположния пол. Ние ще кажем на Ванката, че пак сте хванали гъбичките от обществена тоалетна, за да не го нараняваме, а и да не пречим на вашата връзка (няма по-голяма дискретност от нашата).
    Аз не съм уведомен за това! Искам балотаж,веднага!
    I'm good at everything...except stomatology.

С моите професионални умения казвам че това е спешно трябва да отидеш малко на почивка на морето и да се успокоиш ако не подейства отиваш в психиатрията( имам връзки там ще те оправът на секундата) ше забраиш за сичко преживяно с една шокова терапия
    118 Простащината
    получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.

Guest
    Boje boje nz dali si kurva ili ne ,no specialno az mislq che si postypila mn lekomisleno.ne e imalo nikakav sm da opitvash kak e s drug ili pyk ako priqtelq ti izneveri nqkoi pyt ti da mu se izspeesh v liceto i da mu kajesh che si se chukala s drug....neznam ama ako naistina si imala ili imash nqkakvi istinski chustva nadali si shtqla da postypish taka sprqmo nego ili pyk ako mu imash doverie i si sigurna v chustvata mu kym teb..Chesno kazano mn me qd che si postypila taka s momcheto ,no kakto i da e po-dobre e da ne razbira che inache shte te zareje i nikoga nqma da te pogledne poveche!!!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Курва си е състояние на душата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си