- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gaf...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

?>???????????????????????????
Щом те обича, ще го приеме, но не се надявай, че ще хвръкне от щастие. Може и да ти се разсърди, но щом казваш, че те обича няма да скъсате. Обясни му, че те е хванал неподготвена и че не си го искала ..

Знам че тои ме обича,но това за него означава нещо много-дори само една целувка ще го накара да се чувства много зле а аз неискам това да става!Виновна съм и неискам да го лъжа но много ме е страх!

ми ако ще ти хареса да ходиш пребита кажи му..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Наистина много обичаш а си се целувала с някво бивжшо гадже
Ти май тука ни вземаш за шаранчета аа ?
Ще му кажеш я и се надявам да те разбере
Въпреки, че Аз не мога
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Porednata K***AПървоначално написано от MrAsNiKa

Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}

Я дай пак ?Първоначално написано от the_dead_heart

Кажи на момчето. Ако сметне за необходимо, ще си намери нещо по-добро

????????????????????
Е добре обясни ми тогава как така като не си искала тоя да те целува не си го отблъснала?Ако толкова много обичаш приятеля си просто бъди честна със себе си и с него.Ако го обичаш,няма да го лъжеш.
mislq 4e triabva da mu kajesh-ako te obi4a shte te razbere

Shte mu byde trudnichko da te razbere.. No ot teb zavisi kak tochno shte mu go kajesh za da moje sled tova toi da ostane s teb.. Shtoto ti ne che ne si iskala da te celuva drugia.. Ti si go iskala!
от лична гледна точка на момче щи кажа че е по добре да му кажеш
иначе като научи(а то се от няк'де ше научи) ше му стане кофти дет не си му казала и т'гаа наистина ше скъсате...сеа зависи не познаам чо'ека ако е некъф балък..............
пък и между другото тва е само една целувка...не бих го приел толкова на сериозно аз лично.....
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
mili4ka ne mu kazvai!!!!!...ima li smisul da si razvaliqsh kefa.az bqh po su6tiq nach4in samo ch4e spax s bif6iq...i moiq taka i ne razbra a az hem go zapazih hem si napraih kefa....naprai kato men ne si provalqi rahatlaka
не съм сагласна аз мразя лажата и бих му казала,а ако той наистина те обича ще ти прости,а това да го лъжеш е подло аз съм на принцпа ~дръж се така както искаш другите да се държат с теб~ най-голямата ти грешка е да го лъжеш,постави се на негонво място ако разбере случаино от някои как мислиш че ще се почувства,а тогава вероятноста да ти прости е нпочти никаква.Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
nqma da razbere ako si darji ustata zatvorena i si opech4e rabotrata dobre a pak ako ne i prosto kfo??..nqma da ima drugi se e dno
Е не всички сме като тебе! Предполагам, че повечето хора в тоя форум държат на половинките си. И са честни с тях. Но естествено ти си имаш много правдоподобно оправдание - казала си му да спре, той нахалствал, ала бала. И как очакваш да си признаеш вината пред приятеля, като тука във форума се правиш на жертва...Първоначално написано от the_dead_heart

let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
az ako razbera che jena mi sa e mlqskala s nqkoi ako shte i s Brad Pit da e sha q izselq kvato i da e trai na guza i tochka
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY