Цитирай Първоначално написано от ANBU Психолог
Хм стават много странни неща в този форум!!! И аз спадам към възмутените хора! Чета глупости в момента! Jus7^m3,господин чукач да ви попитам на колко сте години,защото страдате от рядко срещаната болест наркопикоспатия!!! Вие сте психически нестабилен човек,когато видях,че сам определяте себе си като "чукач" ми стане ясно,че сте поредния пъпчив провал на обществото ни! Съжалявам,но да ми определяте ползването на кока и амфетамини в секса за хубаво и препоръчително е леко далеч смехотворно!Защо? Поради простата причина,че коката ви е завъртяла главата и едва ли чувствате преживяването от секса по скоро от коката и така двамата партньори си внушават за хубав секс,а истината е че са просто надрусани!Jus7^m3,препоръчвам ви следващия път,момичето с което го правите да ви бръкне с пръсче в дупето и шанса да правите секс 2 часа е голям! Според мен хора,който твърдят това нещо или ползват наркотици в секса,защото са некадърни или по грозни от дявола и искат се мислят за брат пит - разбрахте ми мисълта! А онази Бионце дето подстрекава тези неща и тя е рядък случай на тъпофоможиофоза!
И не лансирайте идеята за наркотици нито ,че едва ли не всеки тийн е пробвал,не повече от 10% да са пробвали тези неща! Jus7^m3 и боинце,вие ми мязате на дилъри,за това моля модераторите незабавно да заключат темата,защото има скрит замисъл!
Добро исказване ,Beynce Не е дилар 200% ,а тва че не знаеш друг синоним на кокаин освен кока , коката Говори за теб достатъчно
Образоваите се общата култура е добре да е богата> касмет.