- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс и наркотици
Да много пътиПървоначално написано от Jus7^m3
![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Мдаа така действам Аз - кефяПървоначално написано от olive_oil
![]()
![]()
Ние у нащо село сите са друсаме коги излеем на къра с москвича да одим да берем кукуруз - да знаете само ка друса,да го таковам! А тва дето доктура Грепкува гу вече - верно йе,парцуцката сий най-убво,ний сите така сме праени - я ни вижте кви сме левенти!
Знам какво еПървоначално написано от Jus7^m3
![]()
Няма да описвам![]()
Нека всеки да опита \/
Няма страшно оцелява се![]()
Най ме е яд за краткотрайния ефект![]()
Ха ха хаПървоначално написано от tX
![]()
Що бе ко ти напрайха![]()
Пълни олигофрени стве ве
Хм стават много странни неща в този форум!!! И аз спадам към възмутените хора! Чета глупости в момента! Jus7^m3,господин чукач да ви попитам на колко сте години,защото страдате от рядко срещаната болест наркопикоспатия!!! Вие сте психически нестабилен човек,когато видях,че сам определяте себе си като "чукач" ми стане ясно,че сте поредния пъпчив провал на обществото ни! Съжалявам,но да ми определяте ползването на кока и амфетамини в секса за хубаво и препоръчително е леко далеч смехотворно!Защо? Поради простата причина,че коката ви е завъртяла главата и едва ли чувствате преживяването от секса по скоро от коката и така двамата партньори си внушават за хубав секс,а истината е че са просто надрусани!Jus7^m3,препоръчвам ви следващия път,момичето с което го правите да ви бръкне с пръсче в дупето и шанса да правите секс 2 часа е голям! Според мен хора,който твърдят това нещо или ползват наркотици в секса,защото са некадърни или по грозни от дявола и искат се мислят за брат пит - разбрахте ми мисълта! А онази Бионце дето подстрекава тези неща и тя е рядък случай на тъпофоможиофоза!
И не лансирайте идеята за наркотици нито ,че едва ли не всеки тийн е пробвал,не повече от 10% да са пробвали тези неща! Jus7^m3 и боинце,вие ми мязате на дилъри,за това моля модераторите незабавно да заключат темата,защото има скрит замисъл!
Аз съм Анбу Психолог и съм 2в1
-Професионален убиец
-Психолог
Аз не употребявам наркотици, а само трева и мисля, че е тъпо някой да казва, че всички са опитвали кока или там каквото и да било от силните... Бе то аз не разбирам много ама карай...
Та кеф ми е като се напия и да правя секс с гаджето, па и понякога като се напуша. Ма най-добре ми е когато съм в "нормално" състояние.
Са некой да не земе да ми се кара кат не разбирам...![]()
Добро исказване ,Beynce Не е дилар 200% ,а тва че не знаеш друг синоним на кокаин освен кока , коката Говори за теб достатъчноПървоначално написано от ANBU Психолог
![]()
Образоваите се общата култура е добре да е богата> касмет.
Госте не говори за образоване, защото ти не можеш да пишеш правилно бре! Не е дилАр, а дилЪр и не е кАсмет, а кЪсмет. Аре вие се образовайте малко преди да говорите за другите! Пийс бате!!!Първоначално написано от Анонимко
А и да допълня - образоваИте се пише с Й... Немам думи...
Тва че не мога да пиша правилно няма никакво значение важното е че знам много повече от по голямата част в този форум които си мислят че знаят сичко за наркотиците ама тва е отклонение.![]()
А и хора които нямат какво да кажат поради тъпотията си веднага се хващат за правописа като одавник за сламка много сте ми сммешни рибки![]()
![]()
Аз си признавам, че не разбирам много неща за наркотиците и не се хващам като удавник за сламка, просто се дразня, когато някой пише с правописни грешки като тези... Съжалявам, не е било с цел да те обидя.
Аз си признавам, че не разбирам много неща за наркотиците и не се хващам като удавник за сламка, просто се дразня, когато някой пише с правописни грешки като тези... Съжалявам, не е било с цел да те обидя.
Мене пък не ми се вижда да е по-яко ако си надрусан. Кво толкова - само дет не знаеш къде си, с кого си и изобщо кво то4но правите.... Безумно тъпо![]()
![]()
Робинята на Quench
Ползвайте наркотици - правете ми оборота...
![]()
![]()
![]()
Дай тел и ще ти дрънна тази вечер да ме снабдиш...Първоначално написано от quench
![]()
Тел - от железарията. Иначе телефона ми е: ТЕЛЕФОН
Код 00
Разбрахме се значиПървоначално написано от quench
Надявам се стоката ти да е качествена, а не някаква друсана...
Е,имам и друсан кебап,ама е само за ламери - а за ценители като теб - само 55 градуса чиста.
ne pro4etoh si4ki otgovori ma vidh vuprosa...sex-a sled amfa e ne6to ludo!!!!!!!!!!!!![]()
no exit
Впрочем,лудите сте вие,драга,с тези хапове,лентички,хероинчета ,херувимчета,спрейчета и т.н.Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
А може да сте имали предвид амфора с амброзия,ако е така,искрени извинения.Амфорите в миналото са били пълнени с наркотични вещества тип "сладко усмотрение в лявата стена с дясното око".Ако и вие сте си издействали такива химикали,моля уведомете ни в най-близкия ни офис,посетете Лъвов мост,колегата ще ви упъти![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
за повече информация посетете психиатрията там сестрите ще ви упътят към вашето отделение където ще се лекувате една седмица ако има по сериозни случаи моля свържете се с психиатрична клиника Св. Иван Рилски намира се точно до Нови Искър![]()
118Простащината
получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.