.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от Jus7^m3
    MrAsNiKa drusal li si popars
    Да много пъти

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Де да знам бе човек
    Дай насам малко да пробвам и щи кажа
    Наркотици не съм употребявал
    Достатъчен наркотик са ми момичетата и музиката
    еййййййййй мн ме кефиш!
    Мдаа така действам Аз - кефя

Мега фен Аватара на quench
    Ние у нащо село сите са друсаме коги излеем на къра с москвича да одим да берем кукуруз - да знаете само ка друса,да го таковам! А тва дето доктура Грепкува гу вече - верно йе,парцуцката сий най-убво,ний сите така сме праени - я ни вижте кви сме левенти!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от Jus7^m3
    vzemi si 1 6i6ence otvori go vdi6ai za 6-7 sec prez nosa i napi6e kak si se 4ustval
    Знам какво е
    Няма да описвам
    Нека всеки да опита \/
    Няма страшно оцелява се

Най ме е яд за краткотрайния ефект

Повече от фен
    Шибани наркомани. Мразя ви.

Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Шибани наркомани. Мразя ви.
    Ха ха ха
    Що бе ко ти напрайха

Guest
    Пълни олигофрени стве ве

Хм стават много странни неща в този форум!!! И аз спадам към възмутените хора! Чета глупости в момента! Jus7^m3,господин чукач да ви попитам на колко сте години,защото страдате от рядко срещаната болест наркопикоспатия!!! Вие сте психически нестабилен човек,когато видях,че сам определяте себе си като "чукач" ми стане ясно,че сте поредния пъпчив провал на обществото ни! Съжалявам,но да ми определяте ползването на кока и амфетамини в секса за хубаво и препоръчително е леко далеч смехотворно!Защо? Поради простата причина,че коката ви е завъртяла главата и едва ли чувствате преживяването от секса по скоро от коката и така двамата партньори си внушават за хубав секс,а истината е че са просто надрусани!Jus7^m3,препоръчвам ви следващия път,момичето с което го правите да ви бръкне с пръсче в дупето и шанса да правите секс 2 часа е голям! Според мен хора,който твърдят това нещо или ползват наркотици в секса,защото са некадърни или по грозни от дявола и искат се мислят за брат пит - разбрахте ми мисълта! А онази Бионце дето подстрекава тези неща и тя е рядък случай на тъпофоможиофоза!
    И не лансирайте идеята за наркотици нито ,че едва ли не всеки тийн е пробвал,не повече от 10% да са пробвали тези неща! Jus7^m3 и боинце,вие ми мязате на дилъри,за това моля модераторите незабавно да заключат темата,защото има скрит замисъл!

Аз съм Анбу Психолог и съм 2в1
    -Професионален убиец
    -Психолог

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Аз не употребявам наркотици, а само трева и мисля, че е тъпо някой да казва, че всички са опитвали кока или там каквото и да било от силните... Бе то аз не разбирам много ама карай...
    Та кеф ми е като се напия и да правя секс с гаджето, па и понякога като се напуша. Ма най-добре ми е когато съм в "нормално" състояние.
    Са некой да не земе да ми се кара кат не разбирам...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ANBU Психолог
    Хм стават много странни неща в този форум!!! И аз спадам към възмутените хора! Чета глупости в момента! Jus7^m3,господин чукач да ви попитам на колко сте години,защото страдате от рядко срещаната болест наркопикоспатия!!! Вие сте психически нестабилен човек,когато видях,че сам определяте себе си като "чукач" ми стане ясно,че сте поредния пъпчив провал на обществото ни! Съжалявам,но да ми определяте ползването на кока и амфетамини в секса за хубаво и препоръчително е леко далеч смехотворно!Защо? Поради простата причина,че коката ви е завъртяла главата и едва ли чувствате преживяването от секса по скоро от коката и така двамата партньори си внушават за хубав секс,а истината е че са просто надрусани!Jus7^m3,препоръчвам ви следващия път,момичето с което го правите да ви бръкне с пръсче в дупето и шанса да правите секс 2 часа е голям! Според мен хора,който твърдят това нещо или ползват наркотици в секса,защото са некадърни или по грозни от дявола и искат се мислят за брат пит - разбрахте ми мисълта! А онази Бионце дето подстрекава тези неща и тя е рядък случай на тъпофоможиофоза!
    И не лансирайте идеята за наркотици нито ,че едва ли не всеки тийн е пробвал,не повече от 10% да са пробвали тези неща! Jus7^m3 и боинце,вие ми мязате на дилъри,за това моля модераторите незабавно да заключат темата,защото има скрит замисъл!
    Добро исказване ,Beynce Не е дилар 200% ,а тва че не знаеш друг синоним на кокаин освен кока , коката Говори за теб достатъчно
    Образоваите се общата култура е добре да е богата> касмет.

Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ANBU Психолог
    Добро исказване ,Beynce Не е дилар 200% ,а тва че не знаеш друг синоним на кокаин освен кока , коката Говори за теб достатъчно
    Образоваите се общата култура е добре да е богата> касмет.
    Госте не говори за образоване, защото ти не можеш да пишеш правилно бре! Не е дилАр, а дилЪр и не е кАсмет, а кЪсмет. Аре вие се образовайте малко преди да говорите за другите! Пийс бате!!!
    А и да допълня - образоваИте се пише с Й... Немам думи...

Кликни тук

Guest
    Тва че не мога да пиша правилно няма никакво значение важното е че знам много повече от по голямата част в този форум които си мислят че знаят сичко за наркотиците ама тва е отклонение.

Guest
    А и хора които нямат какво да кажат поради тъпотията си веднага се хващат за правописа като одавник за сламка много сте ми сммешни рибки

Град
    На седмото небе...
    Аз си признавам, че не разбирам много неща за наркотиците и не се хващам като удавник за сламка, просто се дразня, когато някой пише с правописни грешки като тези... Съжалявам, не е било с цел да те обидя.

Кликни тук

Град
    На седмото небе...
    Аз си признавам, че не разбирам много неща за наркотиците и не се хващам като удавник за сламка, просто се дразня, когато някой пише с правописни грешки като тези... Съжалявам, не е било с цел да те обидя.

Кликни тук

Мега фен
    Град
    SF
    Мене пък не ми се вижда да е по-яко ако си надрусан. Кво толкова - само дет не знаеш къде си, с кого си и изобщо кво то4но правите.... Безумно тъпо

Робинята на Quench

Ползвайте наркотици - правете ми оборота...

Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Ползвайте наркотици - правете ми оборота...
    Дай тел и ще ти дрънна тази вечер да ме снабдиш...

Кликни тук

Тел - от железарията. Иначе телефона ми е: ТЕЛЕФОН

Код 00

Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Тел - от железарията. Иначе телефона ми е: ТЕЛЕФОН

Код 00
    Разбрахме се значи Надявам се стоката ти да е качествена, а не някаква друсана...

Кликни тук

Е,имам и друсан кебап,ама е само за ламери - а за ценители като теб - само 55 градуса чиста.

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ne pro4etoh si4ki otgovori ma vidh vuprosa...sex-a sled amfa e ne6to ludo!!!!!!!!!!!!
    no exit

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    ne pro4etoh si4ki otgovori ma vidh vuprosa...sex-a sled amfa e ne6to ludo!!!!!!!!!!!!
    Впрочем,лудите сте вие,драга,с тези хапове,лентички,хероинчета ,херувимчета,спрейчета и т.н.

А може да сте имали предвид амфора с амброзия,ако е така,искрени извинения.Амфорите в миналото са били пълнени с наркотични вещества тип "сладко усмотрение в лявата стена с дясното око".Ако и вие сте си издействали такива химикали,моля уведомете ни в най-близкия ни офис,посетете Лъвов мост,колегата ще ви упъти
    I'm good at everything...except stomatology.

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica

за повече информация посетете психиатрията там сестрите ще ви упътят към вашето отделение където ще се лекувате една седмица ако има по сериозни случаи моля свържете се с психиатрична клиника Св. Иван Рилски намира се точно до Нови Искър
    118 Простащината
    получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.

Голям фен
    Град
    Stz
    Сигурна съм че е много по-яко!Аз за сега съм пробвала само напушена,но като си помисля колко възбуждащо ми действат хапа или амфета...100 процента ще е невероятно!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си