- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви езици учите?
Еми сега уча само немски. 3 години съм учил руски и 7 години английски. Най много ми се отдава немския, руския също го разбирам, а английския... нещо много много не ми е присърце.
angliiski i ruski![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Английски \/ и немски
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ami dosega 8 godini angliiski ezik (v daskalo i na uroci) 3 godini ruski (v daskalo) i sega za parva godina u4a ispanski![]()
7 години английски, а сега съм подготве с немски и ходя на курсове по английски - супер са и двата езика
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Английски засега. (6г.)И друг ще уча, ама кой не знам...
![]()
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
ama e mn trudenПървоначално написано от ve4nootka4ena
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Еми сега съм подготве....с френски език и втори език англйиски, а от първи до седми клас съм учила испански...![]()
Английски и немски(ама немския ич не го загрявам)
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Испански! По- лесен за учене от останалите езици и невероятно мелодичен (идеален за музикално творчество).
Ami az u4a samo angliiski i moga da kaja,4e adski mnogo go obi4am,vapreki 4e ot 5 klas do sega sam smenila sigurno nai-malko 10 gospoji![]()
Уча английски и немски.Английския определено ми се отдава повече от немския
Ами уча английски и немски, а скоро и френски може би. Най си харесвам английския обаче.
Учете езика на любовта!![]()
Аз пък много обичам езиците!Може да ви се стори смешно,но те са ми нещо като хоби.Учила съм дълго време немски и що годе мога да говоря...Английски знам добре и сега уча френски.Испански понязнайвам от сериалите.
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
немски и много ми допада![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Аз учя английски от 6 годишна, испански от първи клас, френски също от първи, а от пети уча и латински.
Иначе най-добре го знам английския защото съм живяла в Ню Йорк.
Английски, бълагрски и руски
английски![]()
![]()
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
английски - 10 години, френски - 4 години, руски - 3 години, и малко немски и испански. от всичките френския го знам почти перфектно даже за един месец живях във франция. супер беше!!!
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Angliiski i Ispanski ma vtoriq vaob6te nego razbiram nemoga edin hleb da si poiskam![]()