- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви езици учите?
english-fran
v u4ili6te u4a nemski i angliiski ,no ina4e otdelno si znam holanski
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
английски и френски,но по френски абсолютно нищо не знам![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Английски и руски в даскало ... иначе у дома съм учила малко с майка ми италиански![]()
Az ycha Pussyology i Pimpology(Where's my bitchz) ?!?
Английски ...и ся се проам да уча немски![]()
=D>
![]()
Mi u4a angliiski i nemski.ama da znae6 samo nemskiq kolko mi e dobyyr!xaxaxaxax!
Let The BEAT Control Your Body
Уча английски и ми се налага да послещавам часовете по немски, но не го уча![]()
Руски, английски, немски, но по немски абсолютно нищичко незнам
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
DEUTSCH>>>
![]()
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА,
ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ!
Учила съм 8 години английски, но сега съм много зле с този език, "зная" малко немски, сега уча руски втора последна година, уча и френски.![]()
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Аз английски :P Ама и български се води че уча в даскалото![]()
mm angliiski i frenski u4a :P
МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!
Уча немски. Колкото и да е кофти граматиката, и колкото и да е педантична преподавателката, аз съм твърдо решена да не се предавам. Искам и трябва да го науча!
С английски също се занимавам. Или по-скоро си го припомням. Ходя на курсове, но не с особено желание. Преди ми беше един от любимите езици, но вече ми стана безразличен.
Ох, да не забравим и руския. Дразни ме отвсякъде - и като граматика, и като произношение. Уча го без всякакво желание да го науча. (`Баси изречението.) Просто, защото трябва.![]()
"Hominem te esse memento"
не може да ги бъркаш много са различни и граматиката е различна и думите същоСъгласна съм че е ужасен и аз го уча вече 3 години и нищо незнам
Иначе уча и английски и ми е по лесен а понякога ги баркам щото мн си приличат![]()
инак аз уча немски и го ОБИЧАМ тоя език ако зависише от мен щях да си говоря само на немски
Немски и английски.Много ми се ще по-нататък да науча испански и гръцки , ама бая ще трябва да се поняпъна![]()
![]()
![]()
u4a angliiski(5 godini) i frenski (ot 4 godini)
ROCK will save the world
английски и руски![]()
Агнлийски и френски![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше