.

Виж резултатите на анкетата: харесвате ли си класа

Гласували
178. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

103 57,87%
  • не

39 21,91%
  • мразяяяяяяяяяяя го

36 20,22%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    da mn

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

не го мраза...само момчетата - много с амалко и са супер грозни и са обратни ... по маниерите се разбира ...и по др [/b]
    You've got my head spinning

78888

мразя го ... щот и те ме мразят ... проблема е че незнам що ме мразят ..... само един човек ме разбира и това ме радва ... до някъде

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    моя клас много си ме радва..супер точни хора...големи маняци..винаги мога да разчитам на тях и взаимно се подкрепяме!!!Имам си клас мечта :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мразя е меко казано!Направо ги ненавиждам!Защо ли?Защото хората в класа ми са егоцентрични,себични,нагли ,нахални,самодоволни,със самочувствие до небето (съответно без покритие).Просто за мен това са хора,които не заслужават уважение!Каквото те дават,това и ще получат...Ъ-ъ пропуснах да кажа,че доста индивиди от класа ми са невероятно ПРОСТИ..

мразяяяяяяяяяяя го

Повече от фен
    az sam zaek i sam s nov klas..pochti nikoi ne poznavah v nachaloto,no mnogo barzo se opoznahme i stanahme priqteli ima nqkoi drug deto me iznervqt(to navsqkade ima takiva de,nemoje s vsichki da si prilichame)

Even heaven is hell without you

Голям фен Аватара на I_ve7o
    ami k`vo da vi kaja s dve dymi si obojavam klasa ot 7 godini sme zaedno i sega kato se razdelqme tazi godina prosto si sviknah mn s tqh..ima samo 2 mom4eta koito leko me draznqt iny4e s dryigte si4ko e 6

Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    ami k`vo da vi kaja s dve dymi si obojavam klasa ot 7 godini sme zaedno i sega kato se razdelqme tazi godina prosto si sviknah mn s tqh..ima samo 2 mom4eta koito leko me draznqt iny4e s dryigte si4ko e 6
    оффф и ние от 7 години сме заедно ииии чакам с нетърпение да се разделим,защото ше откачаааааааааааааааааааа ааааа

Фен
    Град
    София
    Lele MRAZA go!!!!! *asi gadniq klas, mnogo hora, no i mnoo grupi!!!!

Ми не го харесвам.
    Заради едно копеленце, на което всички му се връзват. Толкова ми паднаха в очите...особено гореопоменатия индивид.
    5 години бяхме приятели а той изведнъж се обърна на 180 градуса...без да ми даде едно обяснение.
    А пък да не говоря за другите коне - накъдето ги дърпат натам отиват. Нямат собствено мнение, което допълнително подчертава колко са КУХИ.
    Изобщо, ама изибщо няма да ми е жал като след една година се разделиме.
    Да го д.хат!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    поотделно не го харесвам но като ги гледам сичките тия шемети на едно място ми става мн тъжно че ще се разделяме сега след 7 клас ;( Дори днес в час по музика пуснаха една мн тъжна песен - На БТР "на раздяла ви целувам.. " И ми стана мн мъчно и с една фр мн плакахме ;(

БебЕтатаа мииии

с някой се понасям

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    И никога няма да си бъдеме всичките ;(

БебЕтатаа мииии

Супер фен
    След 12 клас,гаранция ти давам,ще ти бъде много по-трудно Нещата,които ще преживееш в гимназията не могат да се сравнят с нищо...това сега си е детска работа Не се засягай...минала съм по тоя път със сълзите след 7 клас и знам,че след време въобще няма да разсъждаваш така,както сега
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    Квартала
    Мразя си класа,няма един човек със който да се разбирам.Всъщност аз ги мразя тях и те ме мразят мене,всички са някакви тъпи,егоцентрични,себични, нагли лицемери,зубъри които сами са се отказали от правото си на личен живот,всички са толкова надути.За 4 години неможах да завържа приятелство с нито един от тия... .Всички са на групи,и всеки е на мнението че станели някой гаф,виновният трябва да си понесе отговорността
    Абе сички са толкова жалки, че няма на къде
    Пропуснах да кажа 11 клас съм и вярвайте ми, като завърша ще плача....ОТ ЩАСТИЕ
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    класа ми е супер е са има разни дет мн не се обичаме ама ме боли ....
    за тях иначе г/д вс са фр-та добри да не казвам че кат ходих в болница ходих с класа

отделно касто личности - не! повечето са големи лицемери и натегачи.
    Но пък има солидарност между нас - ако някой има много шестици няма да вдига ръка, за да даде шанс на останалите да се изявят.

Фен
    Град
    България
    Да , харесвам класа си.Всички сме много задружни, разбираме се и ни е много вселео заедно!прекарваме си супер яко в училище и мисля , че сме като едно голямо семейство!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Харесвам класа си.Всички сме като една компания, даже често излизаме заедно.има някои хора които не ме кефят, но това е нормално.Като цяло класа ми е готин
    хъхъ..

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    О,дааа,много даже.С всяка изминала година ставаме все по-близки и мисля че когато дойде момента да се разделяме ще ни е ааааадски трудно.Много ги обичам всичките от класа.

u4ili6te i priqteli

направо нз к'во да прая откакто си вдигнах успеха ''моите френдове'' се държат мн странно и нз............................ а преди бях мн зле в даскало само 2 -3 сега 5-6 мн се кефя ама освен нашите с др не мога да си споделя кефа ако ''приятелите '' от шибания ми клас ми бяха верни , но УВИ

Супер фен
    MI da haresvam si klasa i to mnogo.Vinagi sme zadrujni i mnogo si gi obicham sichkite.Imam gi kato svoi bratq i sestri.Imame novi v klasa,s koito syshto taka dobre se razbiram kakto s drugite.Mnogo shte mi e trudno da se razdelq s tqh.Obicham viii !!! :P
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Гласувах за Не. Наистина понякога са много готини и пускат секви майтапи, но през пойчето време момчетата са мноо зле, а момичетата сме само 5 от които едната цял ден ми надува главата колко пъти си сменяла превръзката , колко грем и фондьотен си слага и кой харесва. Другата е адски нахална, а с другите две се разбирам, но и те понякога ме нервят кат почнат ме базикат с кой ли не!!!

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    ot 1 godina nasam mnogo se kefq na klasa si, stanahme po zadrujni mnogo mi e zabavno s tqh, smeem se, mom4etata postoqnno izmislqt nekvi prostotii, pobyrkvame daskalite sladuri sa mi
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си