- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- харесвате ли си класа
da mn
Първоначално написано от ThePainIsReaL
мразя го ...щот и те ме мразят ... проблема е че незнам що ме мразят ..... само един човек ме разбира и това ме радва ... до някъде
![]()
моя клас много си ме радва..супер точни хора...големи маняци..винаги мога да разчитам на тях и взаимно се подкрепяме!!!Имам си клас мечта :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Мразя е меко казано!Направо ги ненавиждам!Защо ли?Защото хората в класа ми са егоцентрични,себични,нагли ,нахални,самодоволни,със самочувствие до небето (съответно без покритие).Просто за мен това са хора,които не заслужават уважение!Каквото те дават,това и ще получат...Ъ-ъ пропуснах да кажа,че доста индивиди от класа ми са невероятно ПРОСТИ..
мразяяяяяяяяяяя го![]()
ami k`vo da vi kaja s dve dymi si obojavam klasa ot 7 godini sme zaedno i sega kato se razdelqme tazi godina![]()
![]()
prosto si sviknah mn s tqh..ima samo 2 mom4eta koito leko me draznqt iny4e s dryigte si4ko e 6
оффф и ние от 7 години сме заедно ииии чакам с нетърпение да се разделим,защото ше откачаааааааааааааааааааа аааааПървоначално написано от I_ve7o
![]()
![]()
![]()
Lele MRAZA go!!!!! *asi gadniq klas, mnogo hora, no i mnoo grupi!!!!
Ми не го харесвам.
Заради едно копеленце, на което всички му се връзват. Толкова ми паднаха в очите...особено гореопоменатия индивид.
5 години бяхме приятели а той изведнъж се обърна на 180 градуса...без да ми даде едно обяснение.
А пък да не говоря за другите коне - накъдето ги дърпат натам отиват. Нямат собствено мнение, което допълнително подчертава колко са КУХИ.
Изобщо, ама изибщо няма да ми е жал като след една година се разделиме.
Да го д.хат!![]()
поотделно не го харесвам но като ги гледам сичките тия шемети на едно място ми става мн тъжно че ще се разделяме сега след 7 клас;( Дори днес в час по музика пуснаха една мн тъжна песен - На БТР "на раздяла ви целувам.. " И ми стана мн мъчно и с една фр мн плакахме ;(
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
с някой се понасям![]()
И никога няма да си бъдеме всичките ;(
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
След 12 клас,гаранция ти давам,ще ти бъде много по-трудноНещата,които ще преживееш в гимназията не могат да се сравнят с нищо...това сега си е детска работа
Не се засягай...минала съм по тоя път със сълзите след 7 клас и знам,че след време въобще няма да разсъждаваш така,както сега
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Мразя си класа,няма един човек със който да се разбирам.Всъщност аз ги мразя тях и те ме мразят мене,всички са някакви тъпи,егоцентрични,себични, нагли лицемери,зубъри които сами са се отказали от правото си на личен живот,всички са толкова надути.За 4 години неможах да завържа приятелство с нито един от тия... .Всички са на групи,и всеки е на мнението че станели някой гаф,виновният трябва да си понесе отговорността![]()
Абе сички са толкова жалки, че няма на къде
Пропуснах да кажа 11 клас съм и вярвайте ми, като завърша ще плача....ОТ ЩАСТИЕ![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
класа ми е супер е са има разни дет мн не се обичаме ама ме боли ....
за тях иначе г/д вс са фр-та добри да не казвам че кат ходих в болница ходих с класа![]()
отделно касто личности - не! повечето са големи лицемери и натегачи.
Но пък има солидарност между нас - ако някой има много шестици няма да вдига ръка, за да даде шанс на останалите да се изявят.
Да , харесвам класа си.Всички сме много задружни, разбираме се и ни е много вселео заедно!прекарваме си супер яко в училище и мисля , че сме като едно голямо семейство!
Харесвам класа си.Всички сме като една компания, даже често излизаме заедно.има някои хора които не ме кефят, но това е нормално.Като цяло класа ми е готин![]()
хъхъ..
О,дааа,много даже.С всяка изминала година ставаме все по-близки и мисля че когато дойде момента да се разделяме ще ни е ааааадски трудно.Много ги обичам всичките от класа.
направо нз к'во да прая откакто си вдигнах успеха ''моите френдове'' се държат мн странно и нз............................ а преди бях мн зле в даскало само 2 -3 сега 5-6 мн се кефя ама освен нашите с др не мога да си споделя кефа ако ''приятелите '' от шибания ми клас ми бяха верни , но УВИ
Гласувах за Не. Наистина понякога са много готини и пускат секви майтапи, но през пойчето време момчетата са мноо зле, а момичетата сме само 5 от които едната цял ден ми надува главата колко пъти си сменяла превръзката, колко грем и фондьотен си слага и кой харесва. Другата е адски нахална, а с другите две се разбирам, но и те понякога ме нервят кат почнат ме базикат с кой ли не!!!
ot 1 godina nasam mnogo se kefq na klasa si, stanahme po zadrujnimnogo mi e zabavno s tqh, smeem se, mom4etata postoqnno izmislqt nekvi prostotii, pobyrkvame daskalite
sladuri sa mi
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!