.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Vaprosi po LiTeRaTuRa svarzani s mita za prometei

MNOGO VI MOLQ DA MI POMOGNETE ZA OTGOVORI NA TEZI VAPROSI AKO MOJETE DA MI NAMERITE OTNQKADE ZA6TOTO I AZ NZ KVO DA PI6A ILI AKO NEMOJETE DA NAMERITE DA MI NAPI6ETE NQKAKVI NASOKI ILI AKO NQKOI MOJE DA MI OTGOVORI I NA VAPROSITE MN 6TE SAM BLAGODARNA

1.v kakvi otno6eniq sa xorata sprqmo pogovete?za6to trqbva da im prinasqt jertvi?kakav e slisala na razdelqneto na jertvenoto jivotno?u4i li tozi mit xorata da izvar6vat jertvoprino6eniq?

2.kakvo ozna4ava oganqt za smartnite?dvoinstveniqt xarakter na tazi pridobivka specifi4en li e za neq,ili vsi4ko v sveta e dvoinstveno?sled kato bogovete izglejdat i deistvat kato xorata,po kakvo se razli4avat ot tqx?ako izku6enieto be6e podtiskano ot razuma i Epimetei be6e poslu6al Prometei 6tqxa li zlinite da sa sred xorata?

3.kategori4en li e razkazat,4e Prometei e blagodetel za xorata?kak bixa jiveli te bez oganq?a kak biha jiveli bez pandora i bez neinite zlina?

MNOGO VI MOLQ POMOGNETE MI ....BLAGODARQ PREDVARITELNO

Guest
    molq viiiiiiiiiiiiii

Голям фен
    Прочети си текста колкото пъти е достатъчно и сама ще можеш да си отговориш на въпросите.

Град
    СиЛиСтРа
    4etox go xilqda pati ama nemoga ti pomogna sorry p1k i me marzi da pi6a tai 4e pro4eti go vij kvo ste pisali v 4as i 6te uspee6 ..uspeh

Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... Те се усещат в сърцето

Guest
    Тва го учих преди 3-4 години ама ае от мене да мине.
    Начи
    1.Хората в гръцката митология са по-нискостоящи от боговете и съответно им принасят жертва,за да ги омилостивят.Както сигурно знаеш с божествата древните са си обяснявали различните стихии и тем подобни глупости затова правят жертва да не стават лоши работи.Нещо в тоя смисъл...

2.Боговете не са като хората.Те винаги са по-висши.А огънят символизира иновативното,новото,еволюц ията,желанието за прогрес.Прометей разбира,че Боговете винаги ще са по-мъдри и силни от хората и решава да им помогне като им даде тласък в развитието,за което е наказан...

3.Прометей е символът на прогреса и без него хората са щяли да живеят като скотове.Огънят показва,че те са готови за еволюцията макари и с чужда помош-въпреки че пак божество им помога.Пандора е част от живота на хората.Кутията е пратена,за да уравновеси нещата в света след пращането на огъня.

Guest
    mnogo ti blagodarq za nasokite,razrabotix si otgovorite na vaprosite ..pff umorix se ama nistina mn ti blagodarq za pomo6ta mnooogo...of do seg asam pisala ama vajnoto e 4e se polu4i ne6to

blagodarq mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo go =D> =D> =D>

aidi da otivam da spq ve4e xax

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mnogo ti blagodarq za nasokite,razrabotix si otgovorite na vaprosite ..pff umorix se ama nistina mn ti blagodarq za pomo6ta mnooogo...of do seg asam pisala ama vajnoto e 4e se polu4i ne6to

blagodarq mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo go =D> =D> =D>

aidi da otivam da spq ve4e xax
    С този отговор считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си