- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, гнус ли ви е?
Здравейте! Имам един неудобен въпрос-кожата на бикини зоната ми е доста чувствителна и при епилация се получават малки ранички /червени петънца/ тук-там. Не са фрапантни, но ги има. С новия ми приятел скоро ще правм секс и малко се притеснявам как ще реагира той.
Момчета, моля ви, кажете ми, вас би ли ви било гнус и въобще бихте ли обърнали сериозно внимание? А трябва ли да му обясня, че не е сифилис и да е спокоен?![]()
Благодаря!
Ako popita izob6to togava mu otgovori ina4e nqma da obarne mn mn vnimanie badi sig! \/
Едва ли дори ще ги забележи,много се съмнявам да има проблем.
Благодаря ви!
Почти на 100% се обичаме истински, така че и аз се надявам да не му обърне много внимание.![]()
Мм едва ли ще обърне голямо внимание![]()
Може дори да не обърне внимание![]()
В такъв момент той мисли с друга част от тялото си![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Друга част..на баа ви шушона...
В този момент сме малко тъпи. Спокойно! Както казаха мислим с друга част на тялото си.![]()
Ако го правите на тъмно, или при запалена свещичка, мога да ти гарантирам, че абсолютно нищо няма да забележи.
Ползва търсачката.
Няма да им обърне внимание. А освен тва то такива 4ервени петънца се полу4ават много редовно и по4ти на всяко моми4е което си маха космите долу, така 4е не си нито пък ше си последната с този проблемСпокс
![]()
Робинята на Quench
Мен лично не ме е гнус, дори го намирам за леко възбуждащо.
Don't hate the player , hate the GAME!
Просто го правете на тъмно... какъв е проблема?Първоначално написано от Моника
Няма страшно ще се досети. То колкото и да не ти е чувствителна кожата все ще има някаква реакция след епилация. Споко, няма да стане от леглото и да изчезне![]()
спокс, в такива моменти, ние мъжете мислим с долната глава![]()
Edno cunnilingusche da ti udari za 1 chas i blagotvorniq efekt na slunkata shte razmekne mestenceto i petuncata shte izheznat.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз имсм въпрос, щом кожата ти е чувствителна, защо не използваш самобръсначка?
SY
ne e mnogo priqtno ako pita6 men e nai dobre da smeni6 vida na epilaciq idi na kozmetikПървоначално написано от Моника
Ооо, я стига паранои. На кого му пука?? На никое момче, което те обича истински, няма да му пука. Пък и трябва да се кефи, че се поддържаш. за разлика от мъжете, ако става въпрос. Аз досега не съм виждала мъж да си епилира ташаците, например. Тъй че...
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Начи нищо не си гледала![]()