- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-нестандартното място на което сте правили секс
на пейка
mm az sashto sam go prafila v drugata staq a v hola e imalo 30 choveka nanova godina sashto beshe![]()
епа в ресторант на масата,в дискотека и на улицата
ehhe sirozno bez mai tap prawi me go s edno momiche ot bolnichata kato bqh me. f edna staq i go naprawih me na masata na operochionata staq razbira se nqmashe momenta nakoi de . daje posle sanitarkata ni hwana.
imashe mngo smqh :P
На едни скали и в асансиор заседна и 2-а часа докат на искарат и бях с една комшиика и стана раотата![]()
![]()
Уф, с гаджето сме големи изроди и на страшно много нестандартни места сме правили - в кола, върху капака на кола, в асансьор, на покрива на един блок, във входа ми, в тоалетната на даскалото, в съблкеланята по физическо, в Борисовата на една много закрита пейка, на един лагер в стаята на даскалката (което не е нестандартно, обаче вдига адреналина), в банята, на плажа, в една гора...абе много сме активни ние
![]()
az mnogo se iznenadah edin pyt .. mai beshe na nova godina i poizlqzohme s pr mi ... chukahme se i v edin moment reshih da vidq kyde vsyshtnost e stanalo vsichko i se okaza che e groba na nqkyv duhoven glava v tyrnovo .. malee malee ima i dr izcepki ama .. drug pyt za tqh![]()
and it was called yellow ..
ми с приятеля ми се разхождахме дна вечерпо НДК към 10-11 и...да речем че попаднахме на чешмичките пред църквичката...
освен това веднъж във старото ми даскало той дойде да ме вземе от училище ама аз не бях свършила...имахме музика и класната стая беше отключена...бюрото на госпожата свърши идеална работа беше много стресиращо като чух стъпките на заместник директорката в коридора....тя щеше да влезе в стаята ама нещо я отказа нз кфо...
имам и още мн мн мн такива изцепки ама не сега![]()