.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    OnLy`KiNgSiZe`F
    Guest

Moderated: Как да убедя наще да си пробия или веждата, или..

molq vi hora pomognete mi!mn iskam da si probiq ili vejdata ili ezika ili pypa,no ne moga da ubeda na6ite i mi e mn kofti!ne go pravq 6toto e moderno a za6toto az go iskam i mn mi hAresvam. pls kajete kak ubedihte vai6te.moite roditeli se pritesnqvam da ne stane nqkoq infekciq ne zaradi dr(((((((6te 4akam otgovor!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mi i na men ne mi davaxa nashite da se dup4a ama az go napravix bez da im kazvam \/ posle samo im se pokazax i beshe ujasen shok za tiax ama sled nqkolko dni im mina :PpP ako tolkova mn go iskash - deistvai nqma da stane infekcia ako se grijish dobre za xigienata na dadenoto mqsto purvite dni e nai vajno.. uspex

Guest
    Просто не ги питай

Повече от фен
    И аз мислех да не питам (за езика), ама не ми се мисли като ме видят после кво ше ми се случи. Иначе много искам и то от доста време. Ще видим, може да се съгласят някой ден.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и маика не даваше да се пробия,но аз не и казах ..после малко буча ама ..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mi i az bqh taka 1vo maika mi kaza che nqma mi dade da si dupcha pupcheto ama se probih oshte neznae a tova stana redi 3 godini..sega naskoro i kazha che she si slagam obichka na ezika tq kaz ache sum luda i nqma da mi dade..zaminaha za 1 mesec s bashta mi v Gurciq i az se produpchih i sve oshte nezatq...Zatova deistvai..pred svurshane fakt kato gi postavish nqma kakvo da pravqt...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    И на мене не ми разрешаваха .Изчаках да стана пълнолетна ,отидох и си направих пиърсинг.

на мен за пъпа ми дадоха, но за езика не ми дават. оба4е смятам да си го направя без да ги питам, най-добре и ти направи така! после какво 6те направят - няма да те гонят из къ6тата да ти го махат,я!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Mi i az bqh taka 1vo maika mi kaza che nqma mi dade da si dupcha pupcheto ama se probih oshte neznae a tova stana redi 3 godini..sega naskoro i kazha che she si slagam obichka na ezika tq kaz ache sum luda i nqma da mi dade..zaminaha za 1 mesec s bashta mi v Gurciq i az se produpchih i sve oshte nezatq...Zatova deistvai..pred svurshane fakt kato gi postavish nqma kakvo da pravqt...
    лелееее кво ли ше кажат като те видят???!!! муахаха
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

miserable_f
    Guest
    m..i na6te ne midavat ama si probih nosleto bez da znaqt i daje im haresa
    oba4e kat iskah za ezika vikat - NE! i az re6ih da narpaq nekoi den kat s nosleto
    ama predi nqkolko dni smu4eh bonobn i prikaa hs maiak mi
    i tq posle mi vika q se izplzei i vidq 4e e bonbon.i kat q pitah ako be6e istenska obeca ko 6et6e da naprai6...tq sedi me gleda i samo kaza:am rakata si vidq li 6to q zasilh?

Re: Moderated: Как да убедя наще да си пробия или веждата, и

Цитирай Първоначално написано от OnLy`KiNgSiZe`F
    molq vi hora pomognete mi!mn iskam da si probiq ili vejdata ili ezika ili pypa,no ne moga da ubeda na6ite i mi e mn kofti!ne go pravq 6toto e moderno a za6toto az go iskam i mn mi hAresvam. pls kajete kak ubedihte vai6te.moite roditeli se pritesnqvam da ne stane nqkoq infekciq ne zaradi dr(((((((6te 4akam otgovor!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Аве като гледам колко си неориентирана....ако аз ти бях родител и аз не бих ти позволила

Голям фен
    Град
    botevgrad
    E***i-i az iskam,ama na6te sa tvurdo protiv!Ama kato vi kazvam tvurdo zna4i,4e samo kato spomena za obica na pupa ili na ezika stava 3tata svetovna!

am nashti kat im kaja i samo malchat koet za men znachi DA tei che she ida da si probiq pypa i shte pribavq oshte 2 obichki na ushencata da stanat obshto 5 \/

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си