- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Оставяте ли си билетчетата в рейсовете/тролеите/трамваите?
Бре, тука всички са тарикати и не дупчат билетчета. Знам ги тия тийнове, все говорят как нямало да си вземат билети, как щели да бият контролите, но като се качат сините елечета, същите тези тарикати веднага вадят картата. Ако нямат такава, се насират, особено, когато контролите правят акцийка с полиция...![]()
Аз съм от малък град, когато пътувам с автобус, пътувам на къси разстояния и има малко хора в атобуса, затова няма как да излъжа контрольорката, че съм си платила,а не ме помниНо иначе често си оставям билетчето в автобуса.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Преди се е случвало да си оставя билета някаде, но сега не го правя. Просто не знам кога ще се качат ония противните контроли(дет мн ме дразнят кат започнат да си бутат дебелите седалищни части, опитвайки се неистово да преминат спокойно през еднометровото празно пространство, което е невъзможно - заради обиколката им в ханша) и могат да ми правят проблеми ..когато се мъча някак да не падна точно пред вратата на разпадащата се тенекия (наречена икарус). Та за това сега съм си с карта по една друга линия, където повече си 'живее'.
В наш`то село тоя номер няма смисъл.(Варна)
Ползва търсачката.
Преди рядко, защото пътувах с талони, сега пак пътувам с талони, ма при тези талони не е задължително да се пази последният... И слагам билетите в апарата, защото много често някой не ги вижда и сяда на тях, или падат от прозореца (след 5мин. нервене да ги сложиш) или някой си дупчи билета и после вижда, че има билет... А пък трети търси като ненормален и или ги намира настъпкани или смачкани...
А като с в апарата само сляп не би ги забелязалМойта е чиста работа
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
рядко дуп4а билет4е ама когато дуп4а
винаги ама винаги го оставям на седалката за6тото
знам колко е гадно да те свалят тъпи комплексирани
контрольоп4ета и да ти викат на главата
пък и трябва ние хората без билети да се подкрепяме
за това които не е оставял билет4етата до сега да по4не
да го прави
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
ТочноПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Не си го оставям, да не съм луд някой "ром" да пътува безплатно
I'm your nightmare...
s karta sum no kogato dup4a bilet v pove4eto slu4ai go ostavqm![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember