.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

iskam speshna pomosht!

Zdr..!
    hora sestra mi chaka bebe koeto skoro shtes e rodi..az kakto cqloto mi semeistvo se valnuvame ujasno mn..napregnati sme pritesneni sme..no katocheli az nai mn..dori veche sam kupil podaruci za malkoto..i pozdravitelna kartichka..i eto go problema..neznam kakvo da pisha v neq?
    iskam nqkoe oroginalno pojelanie..no nz za kogo..za sestra mi ili za bebeto?
    daite ideq za kogo da bude prednaznachena i nqkakvo pojelanie..pls..

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    mi az bih pisal za sestrati vav slu4eq ama nese se6tam za kakvo za6toto bebeto vav momenta mu e samo do karti4ki... \/

Фен
    Град
    out of heaven...
    Е, може нещо за мило предназначено за бебето, което да трогне майка му. Например "Здрвей бебче, добре дошло в нашия свят! Тук може и да не е много хубаво, но ние ще се постараем да израснеш и да станеш човек в хубавия смисъл на думата. Нека съдбата бъде щедра и дари теб и твойте родители с много хубави моменти заедно, а живота бъде благосклонен и да ти подари възмойно най-доброто от себе си...." Нещо от тоя род
    Да обичаш значи да си изтъкан
    от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
    Шекспир

Guest

Re: iskam speshna pomosht!

Цитирай Първоначално написано от luxor
    Zdr..!
    hora sestra mi chaka bebe koeto skoro shtes e rodi..az kakto cqloto mi semeistvo se valnuvame ujasno mn..napregnati sme pritesneni sme..no katocheli az nai mn..dori veche sam kupil podaruci za malkoto..i pozdravitelna kartichka..i eto go problema..neznam kakvo da pisha v neq?
    iskam nqkoe oroginalno pojelanie..no nz za kogo..za sestra mi ili za bebeto?
    daite ideq za kogo da bude prednaznachena i nqkakvo pojelanie..pls..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си