- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цигарите като мода
В последните няколко години(нека бъдат 10) сред младото поколение се наложи една тенденция да употребяват цигари.И защо?Вървя си аз по улиците и гледам едно има-няма 13-14 годишно момче пуши.Еми грозна гледка.Не само защото е малко да пуши, ами защото смята пушенето за мода и за нещо, което правят само възрастните(а сега и ТО!).Питам аз преди време един приятел защо пуши изобщо а той ми вика:"А бе както и да е...ти само не се захващай!".Викам си аз че няма да се захвана няма-ама какво да кажа за всички ония шестокласници та и петокласници дето всяко междучасие се крият по тъмните места на даскалото за да се правят на големите тежкари с цигари в ръце.Добре айде тва че 17-годишни тйинейджъри пушаъ ОК,ама за по-малките не стига че няма смисаъл да пушат,ами и е вредно.Представете си едно малко дете на 13 години почне да пафка...ми край с белите дробове които в момента се развиват.А да не говорим за астматиците(аз съм такъв) които пушат-при тях картинката грам не е розова...Не бях достатъчно изчерпателен така че очаквам вие да ме допълните![]()
Moje da ima po-hubavi neshta ot sexa,moje da ima i po-loshi ot nego,no nqma nishto drugo kato nego!