- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква марка мобилен телефон имате :)
k700i бракма, ма и един сименс А50 ме урежда, така че ми стига.Трябва ми само аларма.
Sony Ericson T610 абе държи се все още хаивана,става за аларма... изспускал съм го в тенджера с вряща вода и още работи \/
![]()
ДСИКРИМИНАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯ
А тея с 2та телефона кво да кажеме
Сони Еиксон k750i - с него и хек е играно даже на нищо не прилича но джойстика и етц е супер , бати железната тухла
simens S55 - запазен като да не повярва човеккат се има на предвид че е мой
И 2та са копувани когато бяха ХИТ , ма в момента пари за N серия няма и положението ис нот харашот
моя е samsung E330Първоначално написано от priti_kiti
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Sony Ericsson
Obi4am your eyes,za6toto te sa very nice.Vednuj look at me,posle don't forget me.Moeto surce tick-tack for you za6toto I LOVE YOU!!!
Sagem V70 и още нещо си там![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
:P Nokia 7500![]()
![]()
Ами...това е моя телефон Siemens CF62.Много е смотан,изключително!На външен вид не е зле,но иначе е пълен боклук.Вече ми е на 3 години.Плаче за новооо![]()
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Самсунк
Sonny Ericsson k750i, страшно телефон4е, свикнах си с него и не смятам скоро да го сменям.
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Sony Ericsson
Samsung SGH-E530
...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...
Моя е много заблуден.. SE K300i
ама поне ми върши работа и на това изтърване,което съм го изтървала все още си е жив и здрав..доволна съм ;]
eто го и моя
Sony Ericsson W300i
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ne mi se fuka no ina4e Nokia N73 i Sony Ericcson Z520i :P
Fitness Forever
Моят е "Sony Ericsson Z530i".![]()
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Nokia 8910