.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Супер фен
    Град
    Гето Милев

Какви момичета има по тоя свят...

Вървя си аз с един приятел на връщане от тренировки и ни спират две
    много готини мацки. Едната казва "ей искате ли да се запознаеме". До тук всичко е точно.. никви проблеми аз съм тоя, той е ония, аз съм незнам си коя, приятно ми е... И едната вика "аре нa кафе?", при което просто нямаше как да се съгласиме (бяхме изморени а и бяхме на повече от час път до вкъщи) и тоя с мене казва "еми айде оставете си телефоните някой път може да излезнеме". До тук абсолютно нищо нередно няма и сигурно ще си кажете за какво въобще я пиша тая глупост, но не. Приятеля ми не си носеше телефона, a и нямаше къде да го запише и едното от момичетата ми поиска моя (самия апарат) за да го напише. В момента в който и го дадох и паузата от около 2 секунди тя тръгна да бяга.. Аз гледах като пребозало теле и не зацепвах какво става... Приятелката й и този с мен седяха като вцепенени. Свалих си спокойно раницата, свалих и суитчера и за отрицателно време я настигнах... свалих я на земята и й казах "мисля че телефона е мой". Тя неква се ухили и ми каза "споко бе, ебавам се" и ми го даде ( хе-хе мноо ясно ) После се направиха на приятно разсеяни и се изнесоха... само това, че бяха момичета ме спря да не ги разкъртя от бой, но сега като се замисля трябваше да я "поукрaся" малко...
    Тва ли са момичетата на 21 век? Крадлви пу*ки?
    \/

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен
    Град
    Grenland

Re: Какви момичета има по тоя свят...

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Вървя си аз с един приятел на връщане от тренировки и ни спират две
    много готини мацки. Едната казва "ей искате ли да се запознаеме". До тук всичко е точно.. никви проблеми аз съм тоя, той е ония, аз съм незнам си коя, приятно ми е... И едната вика "аре нa кафе?", при което просто нямаше как да се съгласиме (бяхме изморени а и бяхме на повече от час път до вкъщи) и тоя с мене казва "еми айде оставете си телефоните някой път може да излезнеме". До тук абсолютно нищо нередно няма и сигурно ще си кажете за какво въобще я пиша тая глупост, но не. Приятеля ми не си носеше телефона, a и нямаше къде да го запише и едното от момичетата ми поиска моя (самия апарат) за да го напише. В момента в който и го дадох и паузата от около 2 секунди тя тръгна да бяга.. Аз гледах като пребозало теле и не зацепвах какво става... Приятелката й и този с мен седяха като вцепенени. Свалих си спокойно раницата, свалих и суитчера и за отрицателно време я настигнах... свалих я на земята и й казах "мисля че телефона е мой". Тя неква се ухили и ми каза "споко бе, ебавам се" и ми го даде ( хе-хе мноо ясно ) После се направиха на приятно разсеяни и се изнесоха... само това, че бяха момичета ме спря да не ги разкъртя от бой, но сега като се замисля трябваше да я "поукрaся" малко...
    Тва ли са момичетата на 21 век? Крадлви пу*ки?
    \/
    Пхе....е заради такива ни излиза име на да не казвам какви....Егати и кошмара...

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Леле ти сериозно ли? Направо не мога да повярвам аз ако бях на твое място щях да и направя зъбите такси
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен Аватара на koalka
    Е,ти сега веднага тва ли са момичетата в 21-ви век...ми не,ти просто си попаднал на крадлива п***а,както се изрази.Тя просто ей така си е решила,то приятелката и не е знаела,щом е онемяла.А ти как можеш да си даваш телефона на непознат човек,било то и момиче?

Хахаха, е това не мога да си го представя...
    Дали са крадливи...дали са путки...незнам....ама са много изобретателни.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Е,ти сега веднага тва ли са момичетата в 21-ви век...ми не,ти просто си попаднал на крадлива п***а,както се изрази.Тя просто ей така си е решила,то приятелката и не е знаела,щом е онемяла.А ти как можеш да си даваш телефона на непознат човек,било то и момиче?
    Явно днес момичетата разсъждават по тоя начин...
    А това, че съм си дал телефона - аз го дадох на моя приятел, а той го
    даде на нея.. повярвай ми, никога не бих помислил, че момиче (при
    това изглеждаха некви мили и 2-те) може да направи такова нещо...
    Добре, че се осъзнах навреме и я настигнах, че тогава не знам просто..

Не съм прав... със сигурност има много малко такива индивиди, но просто
    още не мога да повярвам на това, което стана и хич не ми е до момичета

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен Аватара на tainstvenata
    da naistina ima mnogo takiva momi4eta .. kato se ogledam i golqma 4ast ve4e ot tqh sa nqkfi ku4ki,licemerki i t.n. .. i az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da q prebiq sigurno ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Фен
    Град
    София
    абе всичко ясно нали-тая е била пача от всякъде ама едно не разбирам!!!защо е тръгнала да тича само едната е другата е останала с вас???
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Фен
    Град
    Ей там :D
    Тъпи кучки
    ШАРЕНИЯ ^^

Град
    V SuRcEtO Na.....
    abe ima gi vsqkakvi az primerno nikoga taka ne bih si dal tela a i az mojebi shtqh da postupq kato skate_warrior i nqmashe da q udrqm shtoto se pak e momi4e koi udra momi4eta ?

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Явно днес момичетата разсъждават по тоя начин...
    А това, че съм си дал телефона - аз го дадох на моя приятел, а той го
    даде на нея.. повярвай ми, никога не бих помислил, че момиче (при
    това изглеждаха некви мили и 2-те) може да направи такова нещо...
    Добре, че се осъзнах навреме и я настигнах, че тогава не знам просто..

Не съм прав... със сигурност има много малко такива индивиди, но просто
    още не мога да повярвам на това, което стана и хич не ми е до момичета
    Истина е,че понякога външността лъже.А тая е доста тъпа щом си мисли,че може да бяга по-бързо от едно момче.Хаахахаха

Повече от фен
    Може наистина да се е шегувала Не сме толкова лоши

Повече от фен
    koi udra momi4eta ?
    други момичета ахахах
    а ся по темата- направо не мога да повярвам, че някво девойче почти те изиграло по толкова невероятно тъп начин. тва с даването на каквото и да било на непознати отдавна не ми е минавало през ума, щото кви ли не хора има... относно момичетата нз кво да кажа. не всички са такива- ако тва е някво успокоение...

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Баси пачата!Такъв бой бих й теглила
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    след масовия бой на онези десетокласнички вече на нищо не се очудвам

Супер фен
    Еми ти що и го даде...да и беше казала да ти го продиктува
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Лол,всекви хора има .Не знам наистина в последно време момичетата сме просто........аре няма да казвам думичката.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Супер фен
    По ми е чудно как си се вързал на некви където от улицата те канят на кафе .
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Варна
    Какви момчета има по тоя свят...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    За съжаление колкото повече се модернизира света толкова към по зле утива...а още по-кофтито е че никой не си мърда пръста,за да го оправи....Хубавото тук е че повечето (засега) за све още святстни- и момичета и момчета.Но постъпката на тая е била доста глупава!

ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Tолкова e жесток с някои хора животът, кара ги да страдат и в последсвие хората се озлобяват...Само силните личности успяват да се запазят и да не се променят.....
    ... защото все пак никой не се ражда злонамерен и злобен
    Звучи философско, но аз така си обеснявам всичко това...

Иначе ако бях на твое място бих я набила и проскубала...На нея явно умствения потенциал й липсва, че да се сети, че си МОМЧЕ и лесно можеш да я стигнеш...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    По ми е чудно как си се вързал на некви където от улицата те канят на кафе .
    точно защото не се навихме на кафе с тях се стигна до тва с телефона...
    и аз въобще не съм им искал нищо... четете кво пиша! Тоя дето беше с
    мен ми взе телефона и вместо да го запише, той им го даде !

Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Какви момчета има по тоя свят...
    е.. споко ти нали си момиче

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Tолкова e жесток с някои хора животът, кара ги да страдат и в последсвие хората се озлобяват...Само силните личности успяват да се запазят и да не се променят.....
    ... защото все пак никой не се ражда злонамерен и злобен
    Звучи философско, но аз така си обеснявам всичко това...

Иначе ако бях на твое място бих я набила и проскубала...На нея явно умствения потенциал й липсва, че да се сети, че си МОМЧЕ и лесно можеш да я стигнеш...
    Напално си права

ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    mi ima takiva i ni6to ne moje6 da promeni6, i da gi s4upi6 ot boi takiva 6e si ostanat, poznavam dve koito kvo li ne sa krali i sega izvednuj i na dvete ednovremenno sa im kupili kompove, kak stava tva aa
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от LostDemon`
    Тъпи кучки
    Да де , ама ми е интересно оназ др-та как тъпо си е седяла с вас....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си