- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви момичета има по тоя свят...
Важното е, че си я "свалил".\
/
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Хахаххаха... Лошото е, че не само момичетата. Ако беше го направил момче нямаше да се изненадаш толкова.Първоначално написано от skate_warrior
Както и да е, стига за половата дискриминация. Би ли ми ги описал, че мисля че ги познавам доста добре![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Не не съм. Явно нещо си се объркал.Първоначално написано от skate_warrior
Това исках да кажа с постта си, но явно не си ме разбрал.Първоначално написано от ErinEverly
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
то, това вярно като тероия, но тук проблема е друг. липсата на възпитаниеПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Оохохох![]()
Тва е било егати историята....Аве споко не са сички такива...има и по-зле!
![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
хаха като го прочетох ми стана хем смешно, хем странно![]()
да се излагат и да пропадат така.. слава богу, че не всички са такива де, тва явно е някво тъпо изключение![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
xixi tai e ... kato si pomislq samo.. kak izobshto e trugnala da bqga ujassПървоначално написано от white_chik
![]()
skate_warrior, момичетата може да са били и наркоманки .. трябват пари за кока в Алта довечера, нали знаеш. А и добре, че не сте отишли на кафе. Можеше да ви изостватя с 30лв сметка.недей да се доверяваш на момичета и на който и да било непознат по такъв начин
.
hahaha
тия са били мноо нахални
и приятелят ти да даде телефона на оная разгонената
бъбрек...
wooww ma kvo li se u4udvam poznavam dosta takiva izobretatelni momi4enca koito sa se opitvali da mi otkradnat gsm no sa si go polu4avali!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Awe ima gi sekfi tupi p***i ama tis e chudq shto ne i ostavi traen grim ta drugiq put predi da trugne da ticha da se zamisli kfo she si otnese slat tova..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
AЗ.Първоначално написано от ™.:CeCkO®BoY::.™`
Аз бих я натупала малко![]()
/rossa./
Хахаха - на мен ми изглежда така, сякаш наистина се е бъзикала...иначе и приятелката и щеше да тръгне да бяга![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.