- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Treta svetovna voina dogodina
Stiga be...da se trepqt kato iskat,samo bez qdreni bombi i drugi takiva sredstva za masovo unishtojavane,molq!![]()
offf kakto i da e az mislq 4e e prostotiq ama neka se molim da ne stane istina
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Ше видим догодина ко ше стане...
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
В момента е началото на 3-то хилядолетие.Първоначално написано от estate
Абе нали преди 4 месеца беше краят на света-какво стана? Съществуваме ли още или си въобразявам? И на мен ми е малко странно как така се появява изведнъж някой си и го разчита това нещо.... И тея пророци... общо взето това ми се струва малко измислено, но ще видим...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Поживьом увидем....са казали любимите ми русначета![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Abe da vqrno e vsichko e razshifrovano sled kato e stanalo taka che tva e samnitelno...
no i da e vqrno samo Balgariq da ne zakachat inache da se trepat kakto si iskat ... neutralitet! Shtoto inache nqma smisal da se zastava na nechiq strana - samo mojesh da postradash a mogat i bez teb da si minat naliedinstveniq problem e che nqma da stane taka... nastrahva mi kosata pri misalta za qdreni bombi
ama ako e istina i trqbva da stane ne ni ostava nishto drugo osven da se borim da prejiveem voinata pak posle shte mu mislim ...
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Не казвам,че догодина ще дойде края на света,но ти си прекалено тъпа да го разбереш.Първоначално написано от GLeZoRanA
А и не се знае дали края на света вече не е дошъл,но в друг смисъл...
Абе скейтърчето,когато Нострадамус е живял изобщо не е имало машини. Не е имало ток и такива неща и хората изобщо не са и предполагали индустиралния и технологически бум,който е настъпил 2-3 века по-късно. Така че предсказанията на Нострадамус са уникални. Сега не е трдуно да познаеш,че ще има летящи коли при положение,че вече има и коли и самолети.Първоначално написано от skate_warrior
Аман от идиоти в тоя форум
Точно. Не Нострадамус,а тея които разшифроват написаното от него често грешат.Първоначално написано от koalka
ti si unikalno tup znae6 li ?Първоначално написано от АТАКАБГ
I toq put nqma da ti kaja za6to.. dano sam se osuznae6
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ахахах тфа ме изкефиПървоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
Иначе,хахаха стига сте спорили бе,обичайте се,така или иначе нищо не ви дава гаранция че другата година няма сички ще се гътнем!!
Нали знаете - Make love,not war :P
пък нито вие,нито който и да било е човека,който ще успее да разшифрова написаното от Нострадамус..
скейтърче просто,аргументирай се. Защото аз ти пиша с факти и аргументи,а ти ми драскаш глупости. балък![]()
Да, и сигурно 3 чувала патрони ще ти връчат и ще си бягаш по полето да сии пуцаш по гъски. Пък то АК-47 колкото искаш. Не знам Нострадамус, но аз предвиждам в тоя тийнеджърски форум да се пускат заявки кой иска да му дадат пушкало да си пльокаПървоначално написано от Obitax
Да и краят на света го е предрекъл от 2000-та годинаДа, много неща, които е пресказал са се случили, просто защото така са изтълкувани от съвременните учени
Той не е написал директно "През 2007 година ще започна Трета световна война!" все пак
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
НОСТРАДАМУС Е КАЗАЛ - " НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ СЕ ВОДИ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА,НО ЧЕТВЪРТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЩЕ СЕ ВОДИ С КАМЪНИ И ПРЪЧКИ"- ПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИТЕ,НО СПОРЕД МЕН АКО ИМА ВОЙНА НИКОЙ НЯМА ДА ТРЪГНЕ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО УНИЩОЖАВАНЕ А С БИОЛОГИЧНО И ТЕ ПЪРВА ШЕ СЕ ИЗБИВАТ ЦЕЛИ РАСИ,НАРОДИ С НЕПОЗНАТИ ЗА МЕДЕЦИНАТА БОЛЕСТИ,КОИТО ЩЕ НАПРАВАТ ТРЕТАТА СВЕТОВНА НАЙ-КРАТКАТА НО И НАЙ-УНИЩОЖИТЕЛНА В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.ДА СЕ МОЛИМ НА БОГ ДА НЯМА ТАКОВА НЕЩО НО..............!!!!!
Айнщайн, синко...Айнщайн...Първоначално написано от Чесанчо
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Сигурно Нострадамус е бил нисък и злобен човек и го е написал от чиста злоба![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Абе ние проблема 2000 преживяхме та някаква световна война ли...?![]()
![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?