- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Държат ме на сухо
Аз съм момче и имам нужда да правя секс поне 2-3 пъти седмично....
Но гаджето ми не иска.На нея и стига по веднъж в месеца.Това нормално ли е .....Кажете какво да правя.Някой имал ли е такъв проблем???
Еми кажи и че искаш да правите секс.
ми не е нормално да не иска секс.. ако този с когото ходя не иска аз ще го приема като липса на чувства.. щом не я привличаш сексуално значи нещо не е наред.. абе поговори с нея що не ще
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ами накарай я да иска често като и доставиш удоволствие. Така тя самата ще иска секс, ако не става говорете.
Те та с тоя проблем в историята ке влезнеш!
Има много причини на момичето да не й се прави секс.Може да има по-важни проблеми от твоето незадоволение,може да е изморена и да има повече за учене и секса да не й е първа грижа.Един безплатен съвет :поговорете си за това как е тя ,дали има някакви проблеми и след като я изслушаш можеш да споделиш притесненията си ,но в никакъв случай не я претискай и пришпорвай!
Късмет!
абе аз постоянно и говоря,ама тя......не се разбира от дума.Преди не излизахме от леглото,но и стана нещо и сега нищо не ще .Кажете ми накакви хапчета - как да я излъжа пак да си стане като преди.
Пич, те с тая реплика ме уплаши вече...Първоначално написано от Анонимко
Мацката ти май си е намерила кой да я ръга и тебе вече те не иска за тая работа, а само те държи в резерва. Може разбира се да има и некви проблеми други, ти по би требвало да си наясно. Ама ако е "безпричинно", както казваш... май в катеричката и друг пъха жълъдчета![]()
Logichno =D>Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!
ТОПЧО- казах и току що и тя каза "не става"
Пич за всяко нещо си има причина ..... така, че говорете питай я защо не иска и изведнъж се е променилаЩом преди си и зимал огъня сега може да иска почивка знам ли
пък може и да си е намерила друг да я тъпчи ....
Успеххх !!!
![]()
Взимай друга..
e...gorkoto mom4e.Postaerai se i i pravi cool,a tq sig 6e iska pove4e sexama...se pak si mom4e i tq ne ti dava,a moq priqtel ne sme pravili sex sigurno ot polovin mesec i gornica....i si nqmam i na ideq 6to e takyv,no kakto i da e...kofti e.Razbiram te...
![]()
Еее, брато, това е кофти..Явно има някакъв проблем. Не може просто ей така да й се отще да прави секс. Всяка жена иска секс. Нормално е. Може би не й обръщаш достатъчно внимание, в смисъл любов. Може да си мисли, че я имаш само за секса и да й е кофти, и затова да не ти пуска. Пробвай да й обръщаш повече внимание, да не й натякваш за секс и да видим как ще се държи. Ако не става, поговори с нея. Попитай я за причината, защо отбягва интимната близост...
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Tfa e mnogo kofi i az imam podoben problem no e malko po razli4en. Zna4i naprawihme go na moreto za 1-wi pyt i na 2mata ni be6e. ot togawa nasam ni6ti4ko goworili sme mnogo pyti po temata i tq kaza 4e iska da iz4aka malko poneje w nas i e bilo nqkak "stranno" nz kakwo da razbiram pod tazi duma no mi e super kofti a mn dyrja na neq i znam 4e tova ne e nai wajnoto ne6to no nqkak imam 4uwstwoto 4e se otdale4awame edin ot drug ama si q obi4am i neiskam da se karame za takova ne6to. pls help ne6to![]()
![]()
![]()
За това определено си има някаква причина (която обаче ти не знаеш)
Съветвам те първо да потърсиш вината във себе си
Може да не си ти виновен
Поговори с нея
Обясни и че имаш нужда от секс (чудно тя пък що не иска)
Или нещо в секс-а ви куца или още по лошото тя си го намира от друг (при този случай пък ако го правите и без презерватив може да си лепнеш нещо много лошо)
Най добре говори с нея, а не с нас
Ние може да даваме предположение в този случай не и конкретни отговори като някой "Зарежи я" "Остави я" Смени я"![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Абе пич има 1000 варианта по твоя въпрос ... ама квото и да ти пишем тука няма да ти е от полза.Най-добре излез някъде с нея и поговорете сериозно ,питай я какво има ,каква е причината ,с 2 думи ши е накараш да ти каже всичко.Ако се прави и не говори много направо е късай!То тва без секс така да ти мълчи и да не казва кво е ... баси shit-а![]()
Ami pi4,ili gadjeto ti si ima dr s koito pravi sex ili e mn tapa !!!![]()
![]()
![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
може да не и харесва секса с тебПървоначално написано от Анонимко
пий една студена вода и лъскай бастуна баце
ЕЕе ! Кофти, нм кофти... Ама като 4ета тука мненията май и на мене ми се струва 4е девойката просто я опъва друг и затва не ще с тебе...![]()
![]()
Робинята на Quench
не ме издавай моля ти сеПървоначално написано от SINDEL
![]()
Не мисля,че тя има друг.Просто се е пренаситила-ти сам казваш,че преди не сте излизали от леглото.Писва брат да ядеш само печено пиле и пържоли.Понякога трябва и нещо по-постно да разкарва.Остави я така известно време и после опитайте да го правите по-честичко.И още нещо-ако не си се спрявал добре и тя е оставала неудволетворена е нормално да не иска повече!
ami spored men ne e normalno.ako te obi4a i q privli4a6 nqma kak da ne iska sex.a dokato ste go praveli tq dostigala li e do orgas1m? vse pak ako samo ti si si pravil kefa e razbiraemo za6to sega ne iska sex.a moge bi se 4uka s nqkoi drug.v1v vseki slu4ai e dobre da pogovori6 s neq iskrenno i da razbere6 kakva e pri4inata.kagi posle kakvo e stanalo![]()
a na drugoto mom4e koeto kaza 4e s priqtelkata mu sa go pravili za pr1v p1t na moreto,moga da kaga 4e razbiram za6to na priqtelkata ti i e "stranno" u vas,vse pak tova e k16tata na roditelite ti,a i moge nqkoi da vleze i tn.ako nqma opit moge bi prosto se pritesnqva.za6to ne probva6 da otidete nqk1de zaedno za weekend-a,moge i s priqteli no vie dvamata da ste si otdelno v edna staq,kato e na takova mqsto 6te se pootpusne i 6te ti pusne :P oba4e v nikak1v slu4ai ne i predlagai da otidete ze edna ve4er v nqkoi hotel v1v va6iq grad za6toto momi4eto ti 6te se po4usta kato nqkakva p1lna k*rva
fire_spark az sym mom4eto koeto pisah ama ne se bqh lognal ot 2-riq wypros. Zna4i napylno q razbiram i az no wse pak ky6tata e na 2 etaja na 2riqt etaj sym si samo az i i kazah primerno we4er wmesto da idem na discoteca da doidem w nas imam predwit no6ta. nadqwam se da otmine tova ne6to i da se pootpusne. 10x