.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: безсилна..

Повече от фен

безсилна..

Беше мрачна и дъждовна нощ. Тя лежеше в леглото си, мъчейки се да заспи, но мисълта за него не и даваше покой. Искаше поне още веднъж да усети устните му, поне още веднъж да бъде в топлите му прегръдки. Не можеше да проумее, че него вече го няма, че повече никога нямаше да бъдат заедно. Той я беше оставил заради друга. Друга! Но какво ли имаше другата повече от нея, какво му беше дала, което тя не..?! Продължаваше да лежи в леглото си, гледайки дъжда през отворения прозорец, а една сълза се стече бавно по бузата й. Искаше да си го върне! Беше готова да направи всичко за него! От седмица вече в мислите и нямаше друго. Но къде беше той сега? Някъде с новата си приятелка, дарявайки я с обичта си. А тя как копнееше да е на мястото на новата, да бъде още с него. Но не! Живота беше прекалено суров към нея. Беше безсилна да се бори. Лицето и беше бледо, а в кристално сините й очи беше изписано само едно – мъка, огромна мъка! Тя стана от леглото. Пристъпи бавно към перваза и се качи на него. Дъждът мокреше цялото й тяло и се сливаше със сълзите й. Тя направи крачка напред, вече нищо не я спираше, нямаше за какво да живее. След секунди се чу шум от падане, последван от силна гръмотевица. Нея вече я нямаше.. беше сложила край на мъката си…

На другия ден майка и се потърси момчето, заради което така нелепо дъщеря и вече не беше измежду живите, но безуспешно. Търси го на какви ли не телефонни номера, но така и не успя да го открие.

А той и до ден днешен сънуваше един и същ сън… момиче облечено в нощница, стъпило на един перваз, а дъждът го мокреше цялото, след това то се понасяше напред. Но той не виждаше лицето й. Сънят се повтаряше и повтаряше всяка нощ и не го остави до края на дните му.

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Mnogo e krasivo... Haresa mi... No dano ne e napisano zaradi nqkoq stara liubov... No to mai vinagi krasivite neshta se pishat togava...

Повече от фен
    Мерси. :) Не, с нищо не е свързано, просто ей така го написах. :)

_CuCi_
    Guest

:P

Moje li da sloja tfa qkoto v gloga mi kato hubava istoriq ( http://musichelp.dir.bg/_wm/library/...6&df=8&dflid=3 )

Повече от фен
    Хехе, може.

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    mnogo e krasivo...naistina ima6 talant

Момиче съм ! ! !

Мега фен Аватара на iiirish
    на мнение съм, че е доста истинско, защото за съжаление подобни случей не са рядкост. това е част от живота, от ужасната страна на живота, която се случва непрекъснато

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    на мнение съм, че е доста истинско, защото за съжаление подобни случей не са рядкост. това е част от живота, от ужасната страна на живота, която се случва непрекъснато
    taka e naistina,mnogo e krasivo oba4e

Фен
    Град
    ..ще ме намериш в крясъка на тишината, под капчици от лунен дъжд...

- Имам нужда от простор...
    -Значи не ме обичаш..
    -Обичам те...
    -Тогава защо ти е простор?

Мега фен Аватара на koalka
    Доста добре написано като цяло и наистина е факт,че стават такива неща.[/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си