.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Ем да имам си гадже и той знае че съм хлътнала до уши в друго момче което никога няма да е мое(с приятеля ми бяхме мн добри frs и той знаеше за вси4ките ми чувства към другото мом4е),защото си има приятелка излизала съм с него но само тва а съм адски влюбена в него но нямам никакви шансове,за това мразя любовта,защото винаги боли,макар сега да съм с гаджето ми аз още оби4ам другото мом4е и постоянно мисля за него и ме боли защото знам 4е не мога да го имам а го искам от все сърце... шанс

Супер фен
    Mmm dosta gadna situaciika,no takuv e jivota.....a puk az kakvo da kaja....

При теб каква е ситуацията?

Супер фен
    Pri men e mn po-slojna situaciqta,no ne mi se obqsnqva vuv foruma...ako iskash LS shte ti pisha

Re: Защо винаги искаме това,което не можем да имаме?

Цитирай Първоначално написано от PaMit0
    Защо винаги ще се случи така че ще се влюбим в неподходящият човек,така ще се получи,че той или си има приятелка,или не изпитва чувства към вас,а го харесвате адски много,той е всичко за вас,а не ви обръща никакво внимание.Защо става така,защо се влюбваме в неподходящите?Когато си влюбен не мислиш че се нараняваш(ако мом4ето е заето ве4е) и 4е той не ти обръща внимание и си играе с 4увствата ти,но въпреки всичко го обичаш с цялото си сърце и не можеш да спреш да го обичаш,макар да те наранява.Защо се влюбваме,защо си играят с чувствата ни,защо страдаме за хора които не заслужават сълзите ни,защо след всяко щастие следва мрак и тъга ... Защо обичаме изобщо
    Zashtoto, ako v jivota nqma prepqtstviq, togava kakav e smisala da jiveem?! Ne moje vsichko da e nared vse pak. Trqbva da ima i bolka, i shtastie, i lubov, no ne vinagi vsichko stava ot parviq pat
    Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    защото докато имаш нещо ти не го оценяваш,а едва когато го загубиш разбираш че си имал всичко за което някога си мечтал,но понякога го разбираш прекалено късно и няма как да си го върнеш а и както знаете чуждото винаги е по-добро и по-желано
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Град
    sf
    nepostijimoto vinagi e bilo kato magnit. vseki iska tova,koeto ne moje da ima. ne stava vupros samo za lubov,stava vupros za vsi4ko,tova e edin stremej kum dale4noto i nepostijimoto. za tova nqma obasnenie,to e prosto fakt,taka sme ustroeni.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    защото докато имаш нещо ти не го оценяваш,а едва когато го загубиш разбираш че си имал всичко за което някога си мечтал,но понякога го разбираш прекалено късно и няма как да си го върнеш а и както знаете чуждото винаги е по-добро и по-желано
    съгласна
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Мога да ти дам хиляди обяснения,но в тях винаги ще има парадокс,защото просто не искаме и не можем да проумеем,че не сме създадени само и единствено за щастие! Трябва да вкусиш от всичко,за да станеш истински силен човек - и от любовта,и от болката,и от щастието,и от сълзите.Сега страдаш,но след време ще срещнеш нов човек,с който чувствата ще са споделени и ще се получи нещо хубаво.Спокойно,ще приживееш сегашното разочарование от любовта,после ще го забравиш и накрая ще разбереш колко глупава и безсмислена е била цялата тази врява за едно момче,което не знае какво губи,като не те иска!
    Fuck me,i am famous!

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    защото винаги гледаме хорското примерно жената на някои друг или нещо друго ((((((((((((
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Супер фен

Защо винаги ще се случи така че ще се влюбим в неподходящият човек,така ще се получи,че той или си има приятелка,или не изпитва чувства към вас,а го харесвате адски много,той е всичко за вас,а не ви обръща никакво внимание.Защо става така,защо се влюбваме в неподходящите?Когато си влюбен не мислиш че се нараняваш(ако мом4ето е заето ве4е) и 4е той не ти обръща внимание и си играе с 4увствата ти,но въпреки всичко го обичаш с цялото си сърце и не можеш да спреш да го обичаш,макар да те наранява.Защо се влюбваме,защо си играят с чувствата ни,защо страдаме за хора които не заслужават сълзите ни,защо след всяко щастие следва мрак и тъга ... Защо обичаме изобщо
    Защо съм в подобно положение?!!!!Аз го обичам,а той явно не... няма си приятелка ,но нз защо и той самият не ми каза едн истинска причина

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Защото това е живота..
    suglasna sum!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Живота е гаден,колкото и да се опитваш да си щастлив в един момент всичко се разпада.Когато загубиш някой чак тогава разбираш колко го цениш а не можеш да го върнеш

FiRe_LaDy
    Guest
    Em shtoto trqa ni e gadno !!! Shtoto tai e ustroen shibaniq svqt.Dea znam .... ako nqkoi moje da kaje s tochnost shto .. ama edva li!

няма отговор на това ... ако искаш някой да ти каже защо обичаш ... е мяма да стане ... !!! Но се замисли ако не обичаше , ако нямаше чувства то какво щеше да остане от теб ... само секса ли в една връзка ... !?

Обичам те , мили мой Гого !

темата за секса е отделна,тва няма нищо общо с него са говорим за несподелената любов и за мъката и тъгата след всяка любов

Guest
    еми сега си наранена и мислиш че няма любов,стегни се момиче.любовта е навсякаде около теб,просто трябва да се огледаш и да я потърсш,ще я намериш а колкото за тъгата права си но всяко зло за добро

Za6toto ne sme se nau4ili da cenim tova koeto imame.I za6toto 4ove6kata priroda e takava,vinagi da se stremi6 kum drugoto i nedostijimoto.

Guest
    защото живота е гаден,аз съм в подобна ситуация и не знам какво да правя,отчаяна съм.След всяко щастие следва мрах и тъга

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Защото това е живота..
    \/
    Защото животът нямаше да е интересен ако нямаше несподелена любов.Нямаше да е интересен ако всички се обичаха.Като четете това сигурно си викате че има момче до мен което ме обича и аз него и т.н. и за това не пиша сърцераздерателен отговор. Да ама не.Просто за близо 3 години свикнах с несподелената любов

Забраненият плод е най-сладък и всички се стремим към него ...

emi Pami nali znae6 "Vsqka golqma radost posle se pla6ta s golqma muka" predi ne go vqrvah no sega go znam ti znae6e predi kolko bqh 6tastliva s ...... (ti znae6 koi) 4e dori i s edno mom4e koeto sega e v tozi forum( toi moje bi 6te se seti i 6te mi se ismee... ) no nastina e taka ve4e si znam 4e ako v momenta sam na 7moto nebe sled izvestno vreme 6te sam v 7miq ad....
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

защото забраненото е най-сладко

Права си,но то си остава забранен плод и нищо пове4е,не можеш да го имаш

супер добре те разбирам
    цяло лято бях така
    но след всяко зло идва добро
    сега съм с едно момче
    вече около 10 дни
    и ми е мн готино с него
    супер мил е
    а момчето което цяло лято ме нараняваше...
    бяхме най добри приятели
    слде което се скарахме и не си говорехме
    на последъм си казваме здравей
    ще се оправиме и с него
    но имай надежда

успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си