- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо винаги искаме това,което не можем да имаме?
Ем да имам си гадже и той знае че съм хлътнала до уши в друго момче което никога няма да е мое(с приятеля ми бяхме мн добри frs и той знаеше за вси4ките ми чувства към другото мом4е),защото си има приятелка излизала съм с него но само тва а съм адски влюбена в него но нямам никакви шансове,за това мразя любовта,защото винаги боли,макар сега да съм с гаджето ми аз още оби4ам другото мом4е и постоянно мисля за него и ме боли защото знам 4е не мога да го имам а го искам от все сърце... шанс![]()
Mmm dosta gadna situaciika,no takuv e jivota.....a puk az kakvo da kaja....
Pri men e mn po-slojna situaciqta,no ne mi se obqsnqva vuv foruma...ako iskash LS shte ti pisha
Zashtoto, ako v jivota nqma prepqtstviq, togava kakav e smisala da jiveem?! Ne moje vsichko da e nared vse pak. Trqbva da ima i bolka, i shtastie, i lubov, no ne vinagi vsichko stava ot parviq patПървоначално написано от PaMit0
![]()
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
защото докато имаш нещо ти не го оценяваш,а едва когато го загубиш разбираш че си имал всичко за което някога си мечтал,но понякога го разбираш прекалено късно и няма как да си го върнеша и както знаете чуждото винаги е по-добро и по-желано
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
nepostijimoto vinagi e bilo kato magnit. vseki iska tova,koeto ne moje da ima. ne stava vupros samo za lubov,stava vupros za vsi4ko,tova e edin stremej kum dale4noto i nepostijimoto. za tova nqma obasnenie,to e prosto fakt,taka sme ustroeni.![]()
съгласнаПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Мога да ти дам хиляди обяснения,но в тях винаги ще има парадокс,защото просто не искаме и не можем да проумеем,че не сме създадени само и единствено за щастие!Трябва да вкусиш от всичко,за да станеш истински силен човек - и от любовта,и от болката,и от щастието,и от сълзите.Сега страдаш,но след време ще срещнеш нов човек,с който чувствата ще са споделени и ще се получи нещо хубаво.Спокойно,ще приживееш сегашното разочарование от любовта,после ще го забравиш и накрая ще разбереш колко глупава и безсмислена е била цялата тази врява за едно момче,което не знае какво губи,като не те иска!
![]()
Fuck me,i am famous!
защото винаги гледаме хорското примерно жената на някои друг или нещо друго((((((((((((
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Защо съм в подобно положение?!!!!Аз го обичам,а той явно не...Първоначално написано от PaMit0
няма си приятелка ,но нз защо и той самият не ми каза едн истинска причина
![]()
suglasna sum!Първоначално написано от DeSsY`
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Em shtoto trqa ni e gadno !!! Shtoto tai e ustroen shibaniq svqt.Dea znam .... ako nqkoi moje da kaje s tochnost shto .. ama edva li!
еми сега си наранена и мислиш че няма любов,стегни се момиче.любовта е навсякаде около теб,просто трябва да се огледаш и да я потърсш,ще я намериш а колкото за тъгата права си но всяко зло за добро![]()
Za6toto ne sme se nau4ili da cenim tova koeto imame.I za6toto 4ove6kata priroda e takava,vinagi da se stremi6 kum drugoto i nedostijimoto.
защото живота е гаден,аз съм в подобна ситуация и не знам какво да правя,отчаяна съм.След всяко щастие следва мрах и тъга![]()
\Първоначално написано от DeSsY`
/
Защото животът нямаше да е интересен ако нямаше несподелена любов.Нямаше да е интересен ако всички се обичаха.Като четете това сигурно си викате че има момче до мен което ме обича и аз него и т.н. и за това не пиша сърцераздерателен отговор. Да ама не.Просто за близо 3 години свикнах с несподелената любов![]()
emi Pami nali znae6 "Vsqka golqma radost posle se pla6ta s golqma muka" predi ne go vqrvah no sega go znam ti znae6e predi kolko bqh 6tastliva s ...... (ti znae6 koi) 4e dori i s edno mom4e koeto sega e v tozi forum( toi moje bi 6te se seti i 6te mi se ismee... ) no nastina e taka ve4e si znam 4e ako v momenta sam na 7moto nebe sled izvestno vreme 6te sam v 7miq ad....Първоначално написано от PaMit0
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
супер добре те разбирам
цяло лято бях така
но след всяко зло идва добро
сега съм с едно момче
вече около 10 дни
и ми е мн готино с него
супер мил е
а момчето което цяло лято ме нараняваше...
бяхме най добри приятели
слде което се скарахме и не си говорехме
на последъм си казваме здравей
ще се оправиме и с него
но имай надежда
успех