.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Доста дълго е за обяснение затова ако може прочете

Здравейте на 17 години съм от 9 дена ми закъснява цикъла и съм много притеснена.Не водя полов живот и затова още повече се притеснявам да не би да ми е станало нещо или и аз вече незнамлПрез последните 2 месеца ми идваше на една и съща датарно незнам какво става този месец сжършва и утре вече влизаме в новия месец а на мен още не ми е идвало този.Това нормално ли.Тази седмица нещо ми става и на стомаха ту ме боли ту не и незнам какво да правя искам съвет от някои който може да ми помогне-не искам да ходя на гинеколог страх ме е -Предварително Благодаря

Guest
    spokoino,polu4avat se takiva zakusneniq 4esto i nqma nujda da hodi6 na ginekolog.po4akai o6te verme.zakusnenieto moje da e ot stres,klimata ili ne6to drugo.ni6to ti nqma. \/

Фен
    Град
    out of heaven...
    Naii-veroqtno si nastinala i zatova se zabavq. Za po-sigurno oba4e dobre e da otide6 na lekar. Ina4e i na men mi se e slu4valo da mi zak1snqva bez pri4ina, ama sled tva s1m se opravqla.
    Да обичаш значи да си изтъкан
    от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
    Шекспир

Guest
    Възможно ли е ако пия 2 аспирина да ми дойде?А безопасно ли е ?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Възможно ли е ако пия 2 аспирина да ми дойде?А безопасно ли е ?

Няма да ти навреди, ако изпиеш 2 аспирина, но това не дава 100% гаранция, че ще ти дойде, но ако толкова се притесняваш - пробвай
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Neznam,no sum mnogo pritesnena i postoqnno mislq za tova za6to mi zakasnqva i nqma li nai-nakraq da mi doide.Offf ve4e nz kakvo da pravq
    (((((((((

Guest
    Nqma li nqkoi kotio da dade savet kakvo da pravq?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Nqma li nqkoi kotio da dade savet kakvo da pravq?
    Чакай, ще дойде.
    И ми се струва, че си голяма параноичка... На всеки се е случвало да му закъснее!

danichka
    Guest
    Na4i macka vob6te ne se pretesnqvai na men mi zakasnqva ve4e 3MESECA i napravo sam otka4ila ma hodih na lekr vika 4e bilo normalno osobeno ako ti e ot po malko ot 2 godini spox i ako o6te se bavi ima hormonalni hap4eta 10 dena pie6 i na 11 ti idva men ko ne mi doide o6te 5 dena i 6te gi piq TA spox 100 % ne e ni6to seriuozno ne se panirai za 9 dena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си