.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Изотоп
    Guest

След колко време почват да действа противозачатъчните?

Ако приятелката ми почне да взима противозачатъчни (мисля че се казват Ясмин), колко време след това може да се сметне че периода е безопасен, и може да се прави секс без презерватив?

love my sex
    Guest
    Protivoza4aty4nite zapo4vat da deistvat o6te sled kato e izpita pyrvata tabletka,no za da ima efekt ot tqx,trqbva da se piqt izkliu4itelno redovno.Vseki den po edno i sy6to vreme.V slu4ai 4e se propusne tabletka ili vzimaneto i se otloji s pove4e ot 12 4asa,opasnostta ot zabremenqvane ve4e e dosta golqma i to do kraq na zapo4natata opakovka.Uspex

Изотоп
    Guest
    След първата таблетка е безопасно?
    Нещо ме съмнява, мислех че трябват поне няколко седмици, докато хормоните влезят в баланс с организма ?

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ако приемът на таблетките е започнал от 1-вия ден на менструацията, то тяхното действие започва веднага и няма нужда от друг метод за предпазване в следващите 7 дни. Но ако е почнал на 2-рия и нататък - се налага използването и на друг метод в следващите 7 дни.
    HardC0re and BDSM forever

И мен ме съмняваше ама е така!Все пак да прочете листовката,там си пише.Аз пия Три-регол и от 1-вата таблетка на 1-вия блистер няма опасност(разбира се ако ги пие редовно и не ги забравя).За другите неща би трябвало да се е консултирала с генеколога си.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Така е,както го написа Chiana,но аз не съм убедена,че ако глътна едно хапче първия ден и след 1 час правя секс ще съм защитена. Принципно се казва така,защото докато си в менструация не е препоръчително да се прави секс без презерватив. Изчакай най-добре 7 дни. И още нещо-по време на паузата също е защитана!

Специялно за Ясмин това го пише в листовката!Защо не я питаш нея трябва да знае все пак.Доколкото знам е след 7 дни но не съм сигурна

Guest
    abe ei byly4e takova kak po4va6 da pie6 hap4eta kato dori ne IM ZNAE6 IMETO a kamoli da si im pro4ela opytvaneto, q se grymni.

www.yasmin.bg

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe ei byly4e takova kak po4va6 da pie6 hap4eta kato dori ne IM ZNAE6 IMETO a kamoli da si im pro4ela opytvaneto, q se grymni.

www.yasmin.bg
    ти пък малко прочети каква е темата и ще разбереш,че става дума за приятелката му!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Ако приемът на таблетките е започнал от 1-вия ден на менструацията, то тяхното действие започва веднага и няма нужда от друг метод за предпазване в следващите 7 дни. Но ако е почнал на 2-рия и нататък - се налага използването и на друг метод в следващите 7 дни.
    Значи примерно още първия ден като ми дойде и трябва да взема първото хапче,така ли И все пак не ми се вярва още на момента след като съм го изпила и да предпазва Я другите да кажат

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Да, първото хапче се започва от 1-вия ден на цикъла. Еми така пише в листовката, че действието започва веднага.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе не може взела съм хапче и то да действа.Просто се изчаква няколко дни-все пак си в менструация. И толкова ли не можеш да траеш 7 дни или там,колкото ти трае. На пректика не е възможно да започне да действа преди да са минали 2-3 дни.Нали за това и 2-3 дни след като ги започнеш ти спира и али за това 2-3 дни след като свършиш опаковката ти идва.това се дължи имено от промяната на хормоналното ниво.1 съвет-правете секс след като й свърши или 1 седмица с презерватив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си