.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

Държат ме на сухо

Аз съм момче и имам нужда да правя секс поне 2-3 пъти седмично....
    Но гаджето ми не иска.На нея и стига по веднъж в месеца.Това нормално ли е .....Кажете какво да правя.Някой имал ли е такъв проблем???

Guest
    Еми кажи и че искаш да правите секс.

Супер фен
    ми не е нормално да не иска секс.. ако този с когото ходя не иска аз ще го приема като липса на чувства.. щом не я привличаш сексуално значи нещо не е наред.. абе поговори с нея що не ще

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Смени я. За кво ти е такава!? Са ако се разцвъркаш либофф и тинтири минтири, е ми дръж си я там за кукла. Но моя съвет е щом се праи на интересна и не ти пуска поне, верно поне 1 път у седмицата, да сцепва мрака и да заминава. Мацки дал Господ, коя от коя по хубави, сменяш и немаш грижи.

Ами накарай я да иска често като и доставиш удоволствие. Така тя самата ще иска секс, ако не става говорете.

Повече от фен
    Те та с тоя проблем в историята ке влезнеш!

Има много причини на момичето да не й се прави секс.Може да има по-важни проблеми от твоето незадоволение,може да е изморена и да има повече за учене и секса да не й е първа грижа.Един безплатен съвет :поговорете си за това как е тя ,дали има някакви проблеми и след като я изслушаш можеш да споделиш притесненията си ,но в никакъв случай не я претискай и пришпорвай!
    Късмет!

Guest
    абе аз постоянно и говоря,ама тя......не се разбира от дума.Преди не излизахме от леглото,но и стана нещо и сега нищо не ще .Кажете ми накакви хапчета - как да я излъжа пак да си стане като преди.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе аз постоянно и говоря,ама тя......не се разбира от дума.Преди не излизахме от леглото,но и стана нещо и сега нищо не ще .Кажете ми накакви хапчета - как да я излъжа пак да си стане като преди.
    Пич, те с тая реплика ме уплаши вече...

Мацката ти май си е намерила кой да я ръга и тебе вече те не иска за тая работа, а само те държи в резерва. Може разбира се да има и некви проблеми други, ти по би требвало да си наясно. Ама ако е "безпричинно", както казваш... май в катеричката и друг пъха жълъдчета

Град
    V mIsLitE nA bA6Ta tI
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Еми кажи и че искаш да правите секс.
    Logichno =D>
    КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!

Guest
    ТОПЧО- казах и току що и тя каза "не става"

Фен
    Град
    Dance Department
    Пич за всяко нещо си има причина ..... така, че говорете питай я защо не иска и изведнъж се е променила Щом преди си и зимал огъня сега може да иска почивка знам ли пък може и да си е намерила друг да я тъпчи .... Успеххх !!!

Град
    Огнената земя
    Взимай друга..

Guest
    e...gorkoto mom4e.Postaerai se i i pravi cool,a tq sig 6e iska pove4e sex ama...se pak si mom4e i tq ne ti dava,a moq priqtel ne sme pravili sex sigurno ot polovin mesec i gornica....i si nqmam i na ideq 6to e takyv,no kakto i da e...kofti e.Razbiram te...

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еее, брато, това е кофти.. Явно има някакъв проблем. Не може просто ей така да й се отще да прави секс. Всяка жена иска секс. Нормално е. Може би не й обръщаш достатъчно внимание, в смисъл любов. Може да си мисли, че я имаш само за секса и да й е кофти, и затова да не ти пуска. Пробвай да й обръщаш повече внимание, да не й натякваш за секс и да видим как ще се държи. Ако не става, поговори с нея. Попитай я за причината, защо отбягва интимната близост...
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Tfa e mnogo kofi i az imam podoben problem no e malko po razli4en. Zna4i naprawihme go na moreto za 1-wi pyt i na 2mata ni be6e. ot togawa nasam ni6ti4ko goworili sme mnogo pyti po temata i tq kaza 4e iska da iz4aka malko poneje w nas i e bilo nqkak "stranno" nz kakwo da razbiram pod tazi duma no mi e super kofti a mn dyrja na neq i znam 4e tova ne e nai wajnoto ne6to no nqkak imam 4uwstwoto 4e se otdale4awame edin ot drug ama si q obi4am i neiskam da se karame za takova ne6to. pls help ne6to

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    За това определено си има някаква причина (която обаче ти не знаеш)
    Съветвам те първо да потърсиш вината във себе си
    Може да не си ти виновен
    Поговори с нея
    Обясни и че имаш нужда от секс (чудно тя пък що не иска)
    Или нещо в секс-а ви куца или още по лошото тя си го намира от друг (при този случай пък ако го правите и без презерватив може да си лепнеш нещо много лошо)
    Най добре говори с нея, а не с нас
    Ние може да даваме предположение в този случай не и конкретни отговори като някой "Зарежи я" "Остави я" Смени я"

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Абе пич има 1000 варианта по твоя въпрос ... ама квото и да ти пишем тука няма да ти е от полза.Най-добре излез някъде с нея и поговорете сериозно ,питай я какво има ,каква е причината ,с 2 думи ши е накараш да ти каже всичко.Ако се прави и не говори много направо е късай!То тва без секс така да ти мълчи и да не казва кво е ... баси shit-а

Ami pi4,ili gadjeto ti si ima dr s koito pravi sex ili e mn tapa !!!
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Re: Държат ме на сухо

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз съм момче и имам нужда да правя секс поне 2-3 пъти седмично....
    Но гаджето ми не иска.На нея и стига по веднъж в месеца.Това нормално ли е .....Кажете какво да правя.Някой имал ли е такъв проблем???
    може да не и харесва секса с теб

Супер фен
    пий една студена вода и лъскай бастуна баце

Мега фен
    Град
    SF
    ЕЕе ! Кофти, нм кофти... Ама като 4ета тука мненията май и на мене ми се струва 4е девойката просто я опъва друг и затва не ще с тебе...

Робинята на Quench

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    ЕЕе ! Кофти, нм кофти... Ама като 4ета тука мненията май и на мене ми се струва 4е девойката просто я опъва друг и затва не ще с тебе...
    не ме издавай моля ти се

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не мисля,че тя има друг.Просто се е пренаситила-ти сам казваш,че преди не сте излизали от леглото.Писва брат да ядеш само печено пиле и пържоли.Понякога трябва и нещо по-постно да разкарва.Остави я така известно време и после опитайте да го правите по-честичко.И още нещо-ако не си се спрявал добре и тя е оставала неудволетворена е нормално да не иска повече!

ami spored men ne e normalno.ako te obi4a i q privli4a6 nqma kak da ne iska sex.a dokato ste go praveli tq dostigala li e do orgas1m? vse pak ako samo ti si si pravil kefa e razbiraemo za6to sega ne iska sex.a moge bi se 4uka s nqkoi drug.v1v vseki slu4ai e dobre da pogovori6 s neq iskrenno i da razbere6 kakva e pri4inata.kagi posle kakvo e stanalo

a na drugoto mom4e koeto kaza 4e s priqtelkata mu sa go pravili za pr1v p1t na moreto,moga da kaga 4e razbiram za6to na priqtelkata ti i e "stranno" u vas,vse pak tova e k16tata na roditelite ti,a i moge nqkoi da vleze i tn.ako nqma opit moge bi prosto se pritesnqva.za6to ne probva6 da otidete nqk1de zaedno za weekend-a,moge i s priqteli no vie dvamata da ste si otdelno v edna staq,kato e na takova mqsto 6te se pootpusne i 6te ti pusne :P oba4e v nikak1v slu4ai ne i predlagai da otidete ze edna ve4er v nqkoi hotel v1v va6iq grad za6toto momi4eto ti 6te se po4usta kato nqkakva p1lna k*rva

fire_spark az sym mom4eto koeto pisah ama ne se bqh lognal ot 2-riq wypros. Zna4i napylno q razbiram i az no wse pak ky6tata e na 2 etaja na 2riqt etaj sym si samo az i i kazah primerno we4er wmesto da idem na discoteca da doidem w nas imam predwit no6ta. nadqwam se da otmine tova ne6to i da se pootpusne. 10x
    Kazano e che starata lubov rajda ne hvashta.....razbrah che e taka ;]!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си