.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Moderated: Нека поговорим за здравословното хранене

..... za zdravoslovnoto xranene . Kak se hranite - palnite si ustata s vsi4ko koeto namerite v hladilnika ili spazvate strog reejim na hranene ? Mislite li 4e e problem nezdravoslovnoto hranene ? Podigravate li se na po - palni deca ? Ami nadqvam se tematat da ima otgovori ......

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Повече от фен
    На никого за нищо не се подигравам,защото всеки си има някакви недостатъци..не мисля,че е хубаво или културно
    А иначе като съм гладна ям каквото намеря,каквото има..независимо по кое време,честно казано не ми пука.Ям си
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

нито ям сичко в хладилника, нито съм на диета, ям си нормално и не по много.мисля че е важно да се храниш здравословно ама не е от голямо значение за мен(най-вече зашото немога да го спазвам ). и не, не се присмивам на закръглените хора -тъпо е
    "Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
    Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин

Супер фен
    a az pak sam na 2-te krainosti ili sam na dieta i qm po 2-3 qbalki na den ili qm po mnogo i nai-ve4e sladko moje bi nqma mnogo ne6ta koito da ne znam za hraneneto i dietite no prosto ponqkoga imam 4uvstvoto 4e se 4uvstvam po 6tastliva kogato qm kakvoto i kogato mi se qde
    ne ne se prismivam na palni hora za6toto i az samata sam puhkava
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Ям сякви боклуци, 4естно казано. Изобщо не живея здравословно. Но пък не дебелея щот хапвам веднъж на ден и нямам голям апетит. Освен преди цикъл.. тогава ям като разпрана. И виинаги ка4вам 1-2 кила

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    във вашата възрастова група всякави екзалтаций на тема "здравословно хранене " са безпредметни, ако не и вредни
    рано ви е още да броите хапки и калории

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си