- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За или против чалгата?
Сори ако има такава анкета май няма защото не видях да има е за или против![]()
![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
чалката ми е доста проста музика
проста си ми и ти!
имам много такива теми и не виждам защо трябва въобще да има диспут за и против?! Който иска да я слуша.
Мен да не ме ебава с неговата пумия!
Айде бягай да се измиеш под мишниците!
не си видяла, о,нима ?
аз пък викам,че не си и правила труда да търсиш даже!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F0%EE%F2%E8%E2
аз не слушам чалга (вече)
az poprincip ne slusham :PПървоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Нека да я има.Човек да може да избира все пак какво да слуша.Но да не е най-слушаната и навсякъде звучаща музика в България![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
такам, по принцип вкъщи рядко се случва да си пускам чалга-песни, но ако си някъде на купонче и особено след 3-тата чашка тази музика най-върви :P
не я мразя, мога да я слушам, но не я и боготворя кой знае колко![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз съм "ЗА", защото трябва да има всякакво музика. Лошото е това, че толкова много хора я сушат и няма разнообразие. А и вси пак трябва да я има тъпата музика, за да може човек да оцени хубавата.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ami az nqmam ni6to protiv i az slu6am 4alga ama ne samo ... Tai 4e moeje da vidi6 kolko mnogo temi sa izpisani na taq tema !
Аз съм твърдо против тая помия наречена от някои "музика".Поне текстовете да бяха някви по-смислени,остави другото 4е тея не могат да пеят а привличат публиката единствено с разголената си външност.Отврат!....друго не мога ка кажа..![]()
![]()
....Don't bother!Be happy!....
аз съм пък против тая 'музика'..съжалявам хората,които я слушат.мисля,че е трагично,че по-голямата част от българите я харесват.текстовете са супер елементарни и точно заради тва повечето като се напият си я пускат-щото се помни от 1 слушане(не,че има и какво толкова да се помни де..)
get off.
ne slu6am 4alga