vijte sq.. purvo az sum na 15, priqtelqt mi e na 19. ot skoro sme zaedno, ama e mnogo qka trupkata. ima si strasti si4ko deto e nujno. Poznavam go ot mnogo odavna i dosta dobre - ne e ot tipa hora deto sa za edno ebane i kvoto i da bilo.. i 4estno kazano toi mai e purvoto mom4e, koeto obi4am ili pone zapo4vam da obi4am. Ta sega po su6nost - zna4i az sum devstvena, oba4e se 4uvstvam super gotova. Sigurna sum i v 4oveka i v deistviqta si, za6toto malko ili mnogo imam opit v lubovnata igra. Ni6to ne ni pre4i dago napravim, no na men me spira samo edno ne6to - maika mi. Po princip e pekana jena i si kazvame vsi4ko. .znae za me n i priqtelq mi i go priema mnogo normalno, radva se i me puska navsqkude s nego za6toto mi ima adski mnogo doverie. No vinagi se stiga do neinite dumi: Nali znae6 4e trqbva da spazva6 onaq granica! / v smisul da ne si lqgam s nego/ i az vinagi i otgovarqm s Da maiko.. V kraina smetka me e strah 4e tq moje da razbere i da si provalq otno6eniqta s neq, koeto bi bilo mn mn gadno.. KAk bihte postupili na moe mqsto? da oto4nq - naistina nqma na4in da i kaja.. absoluitno protiv tova e...