- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли на уроци?
Az ne hodq na 4astni uroci .....
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Не, не ходяДа, по собствено желание не ходя, то оставаше и насила
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ходя на уроци по литература и английски.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Сега не ходя. В 7 клас ходех на уроци по изобразително изкуство.![]()
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
ne
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Понякога ходя на уроци по математика
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Да, по БЕЛ и математика.
Ходя,да - по английски. Ми честно казано различно-някой път имам желание,някой не... Пък и е в малко кофти време - в Събота от 13:00 до 16:00...Много зависи от това дали съм станала с д*пето нагоре в Събота или не :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ходих на уроци по география извесно време-разбрах,че съм достатъчно умна да си се подготвям и сама..Сега обаче ходя на английски,защото съм малко изостанала с него (първият ми език е френски)..![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ne, ama skoro 6e po4vam 4e nablijava izpit po nemskiza diplomka
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ходя на български. Имам нужда от помощ по математика. Искам по рисуване. Be happy![]()
Ходя на кандидат-студентски курсове по история![]()
Никога не съм ходила на уроци..Справям се перфектно и сама..
Ако човек наистина иска нещо може и сам да се справи..
Не стига че на даскало ходя, а са и на уроци...хахаха..не се излагайте![]()
1 sedmica predi kontrolno hodq na uroci po frenski.gramatikata na fr e 50 000 000 po-slojna ot tazi na angliiskiq![]()
![]()
Първоначално написано от RAWRRR
![]()
:P purvi ezik fr i angl ti e truden?!OMG!
![]()
Ходя на уроци по биология и хмия. По собствено желание . е и малко по задължение, но ми харесва. Интересно ми е.
Ходя на уроци по английски и испански.По собствено желание.И в по-голямата част от времето се радвам,че ходя,защото в днешно време езиците са доста важни.Само се дразня,че съм първа смяна а испанския ми е събота и неделя от 9ч. на гъза на София.И ня мога да спя![]()
.Но иначе бих се радвала да ходя на уроци по биология,защото е нещото,което обожавам на Земята
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Да,доста от думите са едни и същи..но на френски се произнасят по съвсем друг начин от английския..трудно ми е още защото освен тези двата съм учила и фински и руски..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
-което е добре за общата ми култура,ала за изпитите по-добре да знаеш един,но да го знаеш както трябва..ех,несправедливост
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ходя на немски и английски. Естествено, че никой не ме е карал. Човек трябва сам да иска да учи. За съжаления, подготовката за приемните изпити задължително е свързана с уроци![]()
Ходя на английски допълнително вече 3-та година.Даже тази година имам изпити за сертификат.Сама пожелах.И не ходя, защото ме мързи да слушам в час.Просто не научавам достатъчно.Училищния ни английски е трагедия![]()