- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА ВСЕКИ , КОЙТО ИСКА ДА СПОДЕЛИ ПРОБЛЕМИТЕ СИ В ЛЮБОВТА...
Момичета и момчета, като за начало бих искала да ви разкажа своята история...
Преди година едва ли знаех какво е това чуство любов.Бях едно наивно и влюбчиво момиче, но определено не знаех какво е да обичаш някого истински. Но в живота ми се появи един човек....
Тръгнах с едно момче точно преди една година.Той непрекъснато ми се обаждаше, постоянно искаше да сме заедно и от това ми даваше сигурност за това че съм обичана.Чуствах се така сякаш този човек би направил всичко заради мен и това ме караше да се чуствам щастлива..но се появиха проблеми - както във всяка връзка.Той работеше в един магазин и почти винаги когато се виждахме беше изнервен и го изкарваше върху мен .Наричаше ме с обидни думи , държеше се грубо физически и ми се оправдаваше с това че между нас няма секс - затова е толкова неспокоен.Но бях уплашена за да му се отдам , усещах че нещо не е наред.Въпреки всичко бях до него защото не исках да го наранявам , бях свикнала с него и вярвах че той ще се промени....Но той не се променяше и го осъзнах чак когато той ми провали рожден ден, когато ставах на 18.Скъсах с него, но той продължаваше да ме преследва докато не го приех отново.И продължиха сцените на ревността и обидите - бях сгрешила но не бях достатъчно смела за което съжелявам.
Един ден отидох на гости при най-добрата ми приятелка и за 2-и път от 4 години (толкова се познаваме с нея) видях нейния братовчед. Видях един човек , който се държеше изключително мило, уважаваше ме много...но понататък разбрах че това е само едно от многото неща които ми харесаха у него..
Срещнах един различен човек и, без да осъзнавам какво правя , аз почуствах нещо към него .Наистина не го осъзнавах преди , смятах че ще е обидно ако ще мисля за друг докато съм с приятеля ми.Смятах, че приятеля ми не заслужаваше таково отношение и се стараех да не мисля за онова момче.Така или иначе се виждахме много рядко защото тои и учеше и работеше, едвам му стигаше време за сън.Когато през лятото заминах при баща си , моя приятел и "братчеда" станали приятели.
Аз се завърнах и нещата вече ми се струваха ясни - аз не обичах този човек с когото бях , защото не видях в него толкова добрина и нежност .Зарязох го преди две седмици, защото смятам че заслужавам нещо повече .
И по случайност срещнах пак онова момче - братовчеда на моята наи-добра приятелка. Сега разбирам че искам само него, но вече е късно защото заради бившия ми приятел тои никога няма да си признае че ме харесва.Не може да предаде един от своите приятели, който всъщност не е такъв за какъвто се представя....
но аз знам че той има чувства към мен и знам също така че сама съм виновна във всичко защото трябваше да бъда по-смела.
Щастлива съм че имам толкова истински чувства към някой!
много разтрогваща история.НЕ искам да ти се меся или нещо подобно но неможеш ли да поговориш с "братовчеда" някак си![]()
ti hubavo go imash tova chuvstvo,a shtom mislish,che e spodeleno oshte po dobre,no trqbva nqkak si da nakarash vuprosniqt bratovched da ti prizae kakvo chuvstva kum teb,zashtoto nemoje da produljavash da obichash nqkogo kogoto go e strah da priznae chuvstvata si za da ne zagubi edin ot svoite priqteli
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Просто когато общувам с този човек, когато го поглеждам в очите сякаш думите ми се губят .... но както казах - това момче работи страшно много - в момента няма време и все пак прави сте.. трябва да направя нещо по въпроса и да се боря за своето щастие
Всеки човек трябва да е бори за това да бъде щастлив иначе ще пропилее своя шанс.
eto vijdash li ti sama znaesh,che trabva da se borish za negoПървоначално написано от sweet_poison
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Бори се, не се отказвай![]()
Историята ти наистина е като сапунен сериал,което доказва,че такива неща стават и в реалността.Ами приятелят ти наистина е постъпвал доста зле бих казала и не е оправдание,че е бил нервен от работата.Просто в другото момче ти си намерила една противоположност,която ти е харесала,но за лош късмет двамата са станала приятели.Но така се е случило,не знам дали нещо може да се промени и е по-добре да потърсиш щастието си другаде.Но аз на твое място бих поговорила с братовчеда на твоята приятелка окончателно.
Ако някой има своите романтични преживявания - споделете ги, хора![]()
ако искате , разбира се![]()