.

Виж резултатите на анкетата: Налагало ли ви се е да се измъквате от някой, който е отчаяно обсебен от вас и не спира да ви се нат

Гласували
38. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

26 68,42%
  • Не!

12 31,58%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Да избягаш от лудницата!

Здравейте!
    Искам да ви попитам за несподелената любов и по-точно за случаите, в които някой е бил влюбен във вас и вие не сте отговаряли на чувствата му. Обикновено как реагирате в такива ситуации? Отнасяте се с разбиране и обяснявате как седят нещата, а може би не обръщате внимание на човека и считате, че това не е ваш проблем? И още, случвало ли ви се е момче или момиче да се вманиачава по вас до такава стенеп, че да става досаден/на с отчаяното си обсебване? Разкажете, ако сте попадали в такава абсурдна ситуация Как се измъкнахте?
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Голям фен
    Град
    София
    bqh puskala tema,che edin samo me presledva daje me beshe i bil,no nepomnq kade q pusnah kakto i da e izmuknah se ot nago kato kazah na lelq tui kato roditelite mi ne sa v BG i tq e kazala na lelincho i toi se kazal na policiata i sa mu kazali da ne se doblijava do men na po-malko ot 100 metra
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    bqh puskala tema,che edin samo me presledva daje me beshe i bil,no nepomnq kade q pusnah kakto i da e izmuknah se ot nago kato kazah na lelq tui kato roditelite mi ne sa v BG i tq e kazala na lelincho i toi se kazal na policiata i sa mu kazali da ne se doblijava do men na po-malko ot 100 metra
    Бил те е , защото е бил влюбен в теб?
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Guest
    Когато ми се случи нещо подобно се чувствам преследвана, като животно в клетка. Чувството е гадно. Винаги се е случвало да имам добро отношение към момчетата, с които това се е случвало и затова ми е било доста трудно да говоря с тях. Но така е по - добре, отколкото да се криеш. Направих го веднъж, преди години. Хахах, бях на 16 и беше откровено тъпа и детска постъпка. Винаги за всичко трябва да се говори

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bradshaw
    dam i zashtoto neiskah da trugna s nego poneje me otvrushtavashe,a i nai-dobrata mi priqtelka go haresvashe
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не знам дали досега някой е бил влюбен в мен,но не съм поподала в такава ситуация.Случвало се е някой да ме харесва,а аз не,но това са били детски работи.

Повече от фен
    Никога не ми се е случвало такова нещо .

Фен
    Град
    Grenland
    Случва се....всякаква маймуняци ги има....и на мен са ми го правили тоя номер като бях 7ми клас обачееее аз ги бих

Иначе,оооо,да Едно момиче имаше,лесбийка ли беше или какво ама буквално ми се НАВИРАШЕ в лицето

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ескада
    Случва се....всякаква маймуняци ги има....и на мен са ми го правили тоя номер като бях 7ми клас обачееее аз ги бих

Иначе,оооо,да Едно момиче имаше,лесбийка ли беше или какво ама буквално ми се НАВИРАШЕ в лицето
    olele tfa e qko koftii

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    случвало ми се е.най-лошо е когато човекът е някой приятел. ами..той постоянно ми досаждаше и се държеше все едно съм негова собственост..как 'се измъкнах'?-ами говорих с него доста пъти..беше супер трудно..не исках да го нараня,а по възможно най-мекия начин да му обясня положението..ама тва беше,защото ми е супер близък.иначе начина ми на действие е IGNORE.а ако хората са ми симпатични и ме кефят по принцип-казвам им ,че нищо няма да излезе и така..
    get off.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Слава Богу не ми се е случвало за сега
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен
    ДА, за съжеление ми се е случвало. Има някои доста досани...някъде преди 1година един как ме следеше лелеее
    А пък тая година един като почна от 14-ти февруари да ме сваля 4ак до август - септември не е се е спрял. Ужаст просто, как ли не се мъчех да го разкарам, е няма....голям досадник. Не само, че не ме кефеше, а и по характер не ставаше
    Ама умопобъркани индивиди ... навсякъде...
    Просто с такива, които от дума не разбират, трябва да ги поставяш на мястото, да им покажеш коя си ти ( ) и кои са те ( ) и да се държиш категорично и ясно. Без тън, мън...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не съм попадал в такава ситуация.

Фен
    Град
    out of heaven...
    Последно беше като бяхме на море в дискотеката с една приятелка и един ми се натиска 10 дена подред накрая последната вечер пиян пак доиде при мене и аз го отрязах, слад това избягах щото побесня и ме хвана страх да не ме пребие. Ама най-гадно е когато се случва с човек на когото държиш, хем да го отрежеш, хем да не ти се разсърди.
    Да обичаш значи да си изтъкан
    от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
    Шекспир

Повече от фен
    не и слава богу

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    не и слава богу
    oo radvai se i dano ne popadash v takava situaciq

случвало ми се е и е ужасно гадно... ='/

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Да, случвало ми се е... Много е гадно.. Той ме преследваше 4 години и само ми предлагаше, а понеже аз не исках да го нараня и виках "ще си помисля, ще си помисля, още мисля" и така си "мислих" 4 години... Което беше адски грешно от моя страна-трябваше да му го кажа веднага, но както и дее... Та около и на 14 Февруари стигнах до неизбежния сблъсък-казах му, че ще си намери друга, че сме само приятели и такива реплики, с които да разкараш момче.... Беше много кофти, ама вече не се сещам за него-а когато се сетя, се надявам да си е намерил нова...
    Към всички "преследвани" - не правете като мен-не отлагайте!, така повече го наранявате-много е грешно! Веднага му кажете, че не си падате по него. Казвам ви го от собствен опит...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    [i] Не! Нямала съм такива случай! [/i]
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си