.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Да наистина интригите са много и наи-много страдат хората които се доверяват!Лично аз не се доверявам,но пак съм страдала от интриги.Случвало ми се е някой без да ме познава да говори какво ли не за мен.И накрая този някои(както всеки би се досетил става дума за момиче) излезе че е интригант и лъжец,а тези които повярваха на всичко после ми се извиняваха.Е приех извиненията им,но това никак не значи,че отношемието ми към тях и мнението ми ще си останат едни и същи.И аз съм на мнение,че е по-добре да нямаш най-добра приятелка.Не че ако имаш е лошо,но е много трудно да намериш такава която да е истинска.Въпреки всико продължава да ми е болно,че повечето хора са толкова лицемерни и егоистични
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Ne sum suglasen che samo v uchilishte se zavruzvat priqtli i samo v uchilishtnite godini stava tova.A otnosno intrigite.. hm do sa sred momcheta priqteli intrigi ne sum sreshtal.. stiga da nqma momiche koeto da podkukorosva i osobeno momicheto ako ima vlianie nad momchetata(tva stava ako e hubava). V nashiq klas ima intrigi no samo m/u momichetata i to otnosno tehni si gluposti koq e po moderna koq se oblicha po-dobre neshto si takova.Otnosno problema s priqtelite az sum go reshil taka ne se sblijavam s nikoi ot klasa durja dobri otnosheniq zdrasti ala bala 2-3 lafa i tva e,taka shte moga da raz4itam na tqh i te na men,pone pri men taka se poluchava,a istinskite priqtli te idvut kum mene ;] Drug nachin e da proverish nqkoi dali ti e priqtel kato go vidish che se opitva da se pribliji kum tebe,durjij se gadno s tebe i ako vse oshte produljava da se muchi da zavarje razgovor s tebe e nachi naistina e priqtel i naistina te ceni

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Drug nachin e da proverish nqkoi dali ti e priqtel kato go vidish che se opitva da se pribliji kum tebe,durjij se gadno s tebe i ako vse oshte produljava da se muchi da zavarje razgovor s tebe e nachi naistina e priqtel i naistina te ceni
    Хмм, това според мен не е особено вярно.Мисля, че означава, че по-скоро те харесва като човек и ти ставаш нещо като негово протеже.Може този човек да се опитва да се сближи с теб, но, ако ти не го харесваш като личност?Това няма да е приятелска връзка, инфорамцията ще е еднопосочна - от него към теб.Един човек може да бъде наречен "приятел", когато имате поне няколко години зад гърба си, през които сте минали през достатъчно пречки и опити да бъдете разделени, но нито един от тях не е успял; години на разбирателство и подкрепа.Имам един що годе приятел, с който се познаваме от няколко години, движим заедно, но не мога да го нарека "Приятел" според моето категоризиране (виж предишния пост) - имаме достатъчно години зад гърба си, че по принцип да би трябвало да мога да го нарека приятел (съученик е, да поясня), но липсват разбирателството и подкрепата.Него го влекат неща, които на мен не ми харесват изобщо, и, за разлика от мен, не знае какво иска от определени неща.Това, че той се опитва да ми привлече вниманието често, мен не ме касае, при положение че не ми харесва той като човек.
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен
    Град
    sf
    navsqkude ima intrigi
    nqkude pove4e,drugade po-malko...no vinagi gi ima,te sa neizmenna 4ast ot vseki klas

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Всеки страда,заради някакви интриги...нз и в моя клас има лицемери,но най-ме дразнят тези,за които знаеш,че са такива,но те в един момент ти се усмихват мило,а в следващия ти говорят зад гърба...и аз много страдах,точно заради такива хора,макар че не съм мн голяма и все пак разбрах,че не тр да ти дреме за тях.В момента има точно двама човека,на които мога да се доверя и честно казано съм доволна и на това.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    Aman ot intriganti...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    v moq klas intrigite sa ve4e neshto NORMALNO za sajalenie

ne znam za6to stava taka...men pak me predadoha po4ti vsi4ki na koito vqrvah i to ne 6toto sam go zaslujila s ne6to a za6toto po dumite im prosto sam po-dobra ot tqh...jalko e za pove4eto ot tqh sam pravila ne6ta koito sa naranqvali men samata,izostavih mom4e za6toto edna fr go haresva6e,ostavih q da se hvane s nego,a tq - ni6to,edno mersi ne kaza daje...edna druga pak razduha nai-golemite mi taini na poznati i nepoznati,samo za da me vidi unijena,govore6e 4e se drusam,4e sam za komuna i tn,6tot ne moje6e da razbere prilivite na 6tastie i optimizam...vinagi sam se 4udila za6to horata, koito sa plakali na ramoto ti te predava bez da im migne okoto???za6to kato te vidqt 6tastliv se 4udqt kak da ti napravqt mrasno???i tiq hora sa ti priqteli,kvo ostava za vragovete???
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Голям фен
    Град
    София
    Пфф, в нашия клас отначало всички бяха страшно мили, много свестни, всичко беше на 6, когато бяме в 8 клас. Обаче по-нататък...леле, какви неща ставаха Една се скара с "най-добрата" си приятелка, защото се кефела на гаджето й. Други двама пак така best freinds уж пък се скараха точно за обратното - единия не одобрявал гаджето на другия Момичета се скубят, всички си говорят зад гърбовете, едни се правят на приятели, а всъщност те мразят... Радвам се все пак, че има няколко наистина свестни човека в класа (е, докато не се скараме ще са свестни, де...). Но поне тия простотии дето ги изброи горе, бяха преди. Сега всички се пооправихме и се разбираме достатъчно добре, че да не си говорим зад гърба, а да си казваме в очите всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си