- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- da si kajete mnenieto...
zna4i az nepu6a prosto sam drapval po 1-2 puti ot cigara nai mnogo 3 ,no ne gultam dima i mi vikat 4e moga da hvana rak na zubite do sq siurno sam izpu6il 3-4 cigari taka moje li da mi stane ne6to?
Moje da ti stane ako pushish postoqnno taka i to po mnogo...I ako kato pushish uvchish dufka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
e as sam ve4e nepu6a 6otto i na6te razbraha
e as sq ve4e nepu6a 6otto na6te razbraha
Ще живееш, спокойно.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Да гълташ и да не гълташ пак рак се хваща, но на различни органи. Иначе, за да хванеш нещо трябва с години да пишиш...
abe nqma takova ne6to
rak na zubite
axaxaxa
![]()
То си го има ма не след 2-3 цигариПървоначално написано от az_slunceto
![]()
Можеш ако пушиш постоянно без да гълташ,но от 2-3 цигари не вярвам да ти стане нещо.![]()
рак на зъбите има и е доста кофти и се получава ако не гълташ дима в продължение на годинки ... вие за едни зъби се притеснявате ... що не земете се притесните малко за белите си дробове а ?
както и да е .... просо не пушете ..тва е решението !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Mneee sas sigornost ot 3-4 drapvaniq nishto nqma da ti stane na zabite ! no ako pu6i6 prodaljitelno bez da go galta6 .. moje da se hvane rak na zabite sa6toto stava ako pu6i6 dokato dav4e6 davka!
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
tova e vqrno 4e moje da xvanesh rak na zubite no ot 3/4 cigari nema da ti stane nishto ...spoko we priqtel
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
yo0 spoko fenster ot 2 , 3 cigarki ni6y nema ti stane![]()