Не можеш да направиш нищо по въпроса с амфетаминовите наркомани.. Половината от хората с които съм израснал в квартала ми, са така от доста време и по едно време ми писна и почти спрях да излизам с тях. Просто на такъв човек като му започнеш темата че не е хубаво кипва почва да се кара.. А и като цяло когато не са тупали им е кофти и квото и да тръгнем да правим винаги първата им мисъл е "а ако имахме сега амфет щеше да ни е много по-яко".. И лошото е че вече са до такава степен че ги няма гадните ефекти(освен целогодишния синузит) в смисъл спят си дори да са тупали доста, ядат си идеално, нямат ранички по небцето после.. изобщо за тях тупането сега е нещо което единствено положително.. Такива хора не спират дори когато на 19 разбират че имат брутална аритмия.. Така че по-добре не се занимавай.. И без това мойте хора колкото бяха свестни и бяха единствените хора за мен сега са нищо повече от нарком ани.. Демек няма какво общо да имам с тях.. В началото е кофти(аз бях почти всеки ден с тях от 8-9 годишен, сега съм на 1 ама когато се опитваш и нищо не помага, започваш да ги чувстваш все по-далечни и в крайна сметка се отказваш.. Дано твойте хора да не са чак в такъв стаий..