.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 129
    ТРЕВАТА ВИ ДАВА ДАВА ДАВАА И ТО МНОГО ! КОГАТО ВЗЕМЕШ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ ОТ НЕЯ ЗАПОЧВА ДА ВЗИМААА ДА ВЗИМАААА ДА ВЗИМАААААААА
    който търси - намира . ^^

Аз съм на 16 , от 12-годишен пуша трева . Първо само цигари пушех , после с един фр решихме да пробваме нещо различно (слаба трева) , така по-късно започнахме доста по-силна трева и сега още продължаваме . А тези които мислят , че е вредна ... от 4 години пуша , има ли ми нещо ?!

Град
    Hate City
    има ли бе?!От трева верно не се умира, но мозъка ти става на ебати гадния пастет, не става човек от тебе после!Аре смерт за треманите!
    хХх!Казах!
    Моят свят не е твоя, искам сам да вървя!
    Но преди да пропадна, поне за миг да полетя!

teorii vsqkakvi za tova dali masyra vredi ili ne...Nqkoi kazvat kum trevata ne se zaribqva..spored men 4ovek zapo4ne li da misli kak 6te izlezne s priqteli s edinstvenata cel da se napy6i i zapo4ne da go pravi vse po 4esto-tova za men si e 4ista zaribqvka.Mozuka na pristrasteniq zapo4va da misli po dryg na4in-"Aaa ami za6to da ne si py6a sled kato moga da go spra po vsqko vreme i taka vremeto si minava dokato ti si podrupva6 i si misli6 tova"Za men moga da kaja 4e ot skoro zapo4nah da podrupvam po seriozno.Hva6tam se da si mislq to4no kak iskam da izlezna i da se napy6a i da se smeq.kakto kazah za men tova si e pristrastenost,a ne nqkoi da mi kaazva-"bratle az ne sum zariben-pravq go za6toto mi haresva.Moga da spra po vsqko vreme"-tova go kazva 4ovek koito na den pone po 2-3 puti si sviva, nared si tova i popiiva stabilno.vijdal sum super izpadnalite narkomani koito samo gledat kakvo da otkradnat ili kakva dalavera da napravqt samo i samo da si nabavqt nyjnoto.Predpolagam nikoi ne iska da stava boklyk.Razbira se vsi4ko zavisi ot 4ovek kakvi granici 6te si sloji.Mislq 4e 100 puti po priqtno e kogato si drupne6 1 v meseca..togava e prosto za kefa.Nqkoi 6te se suglasqt s men -v drygi 6te predizvikam agresaia i nai mnogo da me nahrani.Vseki izrazqva li4noto si mnenie

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз повече няма да пуша!
    От днес!

Не се считам за тревоман поне не и стереотипния образ, макар и да си пуша, но пък аз мразя нервните и супер енергични хора. Просто не излъчват спокойствие и хладнокръвие и внасят напрежение в обстановката. Имат поведение на куче - постоянно се въртят и не могат да си намерят място, не спират да мелят и постоянно имат нужда от нещо да правят само и само да се намират на някаква работа, пафкат нервно и постоянно цигари, нервно си играят с някви боклуци и някви такива. Определено развивам много бързо непоносимост към такива типажи.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Град
    София
    Офф някой хора са толкова далече от истината.. Тревата е натурален продукт който расте в земята. Всичко друго е химия и тя прави мозъка на пастет. Абе сичко с тревата е много преувеличено. Ако пушиш като животно постоянно всеки ден, по няколко пъти можеш да изветрееш малко, ама това все пак са някви крайни типове. От време на време няма нито да станеш наркоман, нито ще си увредиш здравето - тетрахидроканабинола не уврежда черния дроб - той почти не се метаболизира. Също така не уврежда бъбреците - част от него се отделя през тях, част през храносмилателната система. А попринцип за това с цигарите - към тях има милиони пъти по - голяма зависимост. Пристрастяването зависи от веществото - цигарите имат никотин, доколкото тревата делта 9 тетрахидроканабинол. Зависимост се развива към първото.Въпреки че ефекта след приемането му е нищожен. Това какво е пристрастяването не зависи от ефекта на веществото, а от природата му. Вземете да се образовате малко, а не се изказвайте неподготвени, Не визирам никой, а като цяло темата.
    "You know you're fucked."
    "Yeah, I know."
    "No, I mean dead fucked."
    "What do you know? You're just a Cow!"
    "Yeah, a cow that can fuckin' talk."

Град
    София
    Под "образовайте се малко" имам предвид за тревата. А това какви термини съм решила да използвам си е моя работа :]
    "Yeah, I know."

Град
    София
    Жалко е, че ме възприемаш като "поредния проповедник и конопен месия" Аз просто си дадох мнението по темата, защото наистина има много некомпетентни изказвания на хора който нямат представа за какво иде реч. Ти може да си достатъчно подготвен, за да си изградиш мнение, но не всички успяват.
    "Yeah, I know."

Град
    гр. Пловдив
    бахти сравненията,дето правите,майна

едната тръгнала да говори колко безвредна била тревичката, щото аджеба тука ни е гъчат с кви ли не глупости еми естествено....едва ли ще имам честа да пуша нещо директно от холандия....

другия тръгва да обеснява колко грозен бил един напушен човек.

нямало преуспял тревоман? а хашишаджия не е ли?

ела сподели сравнението си "натупан vs. напушен" пред баща ми да видим дали ще си тръгнеш жив.

Град
    Wonderland
    абе не е точно така.
    аз пуша всеки ден,че и по няколко пъти,а не приличам на неадекватен парцал

а че коза бил полезен,ае да не си говориме глупости. не е.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Град
    гр. Пловдив

не,сериозно,харабия от тревата само гадното е,че ти кървясват очите..
    заеби кво е отвътре

нормално е да ги вземаш, за да ти е яко,лошо става като почнеш да вземаш,за да се чувстваш нормално...

Град
    Wonderland

аз така си гледам бе,се едно не ме познаваш
    we're flying high,we're flying right up to the sky

пушил съм тревичка... заспивам, не ме радва.

Ne6to ne mi haresvat komentarite na ClockworkOrange malko glypvai primeri i sravniq dava6...bogata6ite vzimat samo bqlo...emi v dne6no vreme da vzima6 bqlo si e guzaria ,a pove4eto bogati hora sa takiva i ako e po bezvredno ot trevata za6to e po skupo i kaji re4i se namira v elita na ob6testvoto.V nikakav sly4ai ne tvurdq 4e trevata ne vredi.Ne moje6 da si predstavi6 kolko ot ne6tata koito qdem i piem vseki den za vredni do nqkakva stepen-naprimer solta.Ta misulta mi be6e vsqko ne6to v prekaleni koli4estva vredi.Az ne sum mnogo na4eten na temi -treva,amfeti,gubi i dr. da ne kaja vuob6te.Nali za tova sa tezi forymi kadeto horata da spodelqt da pitat i razkazvat kakvoto si iskat po temata.Ne nqkoi da gi hrani da se obrazovat pove4e.Tozi koito hrani dryg za nevejestvoto my trqbva da znae 4e ima hora koito znaqt mnogo pove4e ot nego i za tqh toi e nevej-taka 4e da ne se prismiva mn mn.Suglasen sum s edin ot komentarite po temata koito glase6e-"Mnogo e vajno da znae6 kolko puti da si drupne6" dostatu4no za da ti stane priqtno i leko i dostatu4no za da ne te smaje

...кога дойде алкохола и беше модерно да пиеш, кога мина тая мода и дойдоха разните химии и опиати, трева... кога ли и тая мода ще мине, и хората тогава какво ще правят? От детската градина- спирт-венозно?

Що не ядете шоколад, не правите секс или пък ако щете- си праскайте че*ии, а се занимавате с такива вещества.
    Принципно то всеки може да прави каквото му е кеф де... лошото е, че сега се прави за гъзария и да си изградиш мнение, че си с нещо над другите.Което хем е жалко, хем не е така.До преди години не беше престижно да се хвалиш, че пушиш марихуана или смъркаш различни чудеса.
    Времената явно се менят.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

няма

Болките в главата идват от тревата идват когато си пушил ганджа или мужко растение или слабо ка1ествена трева ако е силна няма да има главоболие гарантирам за това на 100 % понеже се чудите и аз реших нали да отговоря на всички ви .
    nqma

няма

тва че ти са привижда са глупости или някой които започва да пуши и го е хванала за пръв пут или 10ти мои и да му се привижда кво ли не човешко въображение ако щеш го наречи а то не е малко за 1 месец сам пушил maximum полвин кело аз и още един лауриад нали като пушиш извесно време свикваш на тревата мога да кажа че асматиците им препоръчват да пушат трева даже и да ги хванат няма проблеми някои си зимат с зелена рецепта от лекуващия лекар а как става вземането нз аз не сам асматик нали и др неща може да се зимат от аптеката имам въпрос кам автора на темата аджеба ти братле откаде знаеш тез работи кои какжо прави кво ти става и тнт .Достаси обедителен нали ме разбираш кво та питам нали така все пак знаеш с подробности и ако кажеш ,че не си пушил го успорвам от сега дали не си на пикенце нз ама преди да се изхварляштей понапуши са парво де да знаеш кво да говориш поне да ти е точна информацията или малко стаж имаш май хехе не се обиждай оли говориш без покритие спри с тъпите си теми преди да си разбрал кво приказваш ГЛУПОСТИ-(Съвет като на приятел ти давам насочи е към синтетиката да оплуваш а по точно ако не си разбрал нали екстази ,амфетки(конфетки),ПИКО,кок ин,ХЕРОИН,метаамфетамин, и тнт.Постарай се да си красноворечив както за тревата и тоз пат се подготви по сериозно с аргоменти и факти и др болка в главата ХАХАХ умрях от смях м/у др.Всичко идва от горе нали знаеш ако не го искаш няма да го направиш все пак ти решаваш живота е твой варви на някои яка дискотека и виж колко са надрусаните с синтетика що след цикал друсане ги боли ставите рацете костите що ? говоря за синтетиката които не е разбрал и са кат парцали щото е мноо хубава ли ? НЕ аз лично предпочитам да виждам Усмихнати хора не оцаклени циклопи и тнт. НАЛИ извинете ме ако сам бил малко груб алкохола на никои не ПРОЩАВА ВЕРВАЙТЕ МИ Отвори малко темата ЗА ПОЛИТИКА кога ше е ?примерно депотати на яхта и кело кока + ядене и пиене на глава ЖЕНИ булгарски момичета Всичко идва от горе и от главате ни край системата ни е насрана от там идва всичко той клал и бесил наркотици,проституки,ъбил 2ма ,намушкал друг(разполага оръжие) ши лежи 2 г и бай иван откраднал кокошка ши лежи 10 години
    в бг винаги е имало нещо объркано.ти да си сводник в бг значи си цар на ванка които има кърви са крии кат мишка тука в бг излиза да го видят всички вижтема кой сам.Политика освояване на пари на ЧУЖДИ ПАРИ как най барзо да изпереш 100 милиона с ч00 (?) на кого да кихнеш и колко бг=Предател още в онова време левски Край.
    nqma

Град
    Somewhere...in The sea...
    ^^някой ако може да преведе горното мнение на български, ще съм благодарна.
    Извинявам се на Raybeez, че пиша в тема за трева. Но в случая наистина се чувствам длъжна да пиша

Raybeez: в случая позволявам

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Защо толкоз мразите тревата
    Creative Technologie

Град
    Стара Загора
    За вреда не мога да говоря или да държа сметка на някой, но самата аз нямам хубави спомени...по-скоро никакви Но последици има доста.

Re: ЗА ВРЕДАТА ОТ ПУШЕНЕТО НА ТРЕВА

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    При пушенето не е така. Широка е гамата на халюцинации - от тази за получаването на наследство до твърдото убеждение, че сте катеричка с гипсиран крак. Трудовите злополуки при усещането за летене също са често явление. Те, разбира се, не са така фатални, както при сапьорите, но все пак приземяването не е леко. А усещането за болки в главата може да се сравни с това, което се получава, ако носите три номера по-малка шапка. Фалшивото чувство за щастие може да ви накара дори да повярвате, че не сте българин. Другото важно усещане е приливът на сила и могъщество. Много често по-прагматичните пушачи използват това състояние да си направят сами ремонт на къщата или да поставят световен рекорд на 100 м гладко бягане. Всичко зависи от това дали имате спортен екип, или къща. Сексуалните последици също не са за пренебрегване. Пониженият праг на отговорност води до нарушаване на основния принцип на кондома "прави любов, а не деца".
    Но най-тежко се понася чувството за свобода и безгрижност. Когато мине въздействието на тревата, връщането към действителността е мъчително и поразително напомня на чакане в нотариата. А ако индивидът, пушил трева, реши да кара автомобила си, става нещо по-любопитно. Да си припомним поговорката "скоростта краси човека". Нещо повече, бих добавил аз в случая. Ако скоростта краси човека, то високата скорост го прави дори неузнаваем.
    И ако наистина много искате да избягате от реалността и да се чувствате свободен, да помечтаете, вместо да пушите, можете да пишете. За разлика от наркоманията, графоманията е опасна само за околните и няма никакви вредни последици за тези, които я практикуват.

мамата с трака е такова нещо не ми бяха виждали о4ите до сега ...
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на fenkaaa
    интересни факти има от първия коментар аз лично съм пушила няколко пъти

xaxa ne e tochno taka

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Не е като аз да не пуша, но марихуаната е толкова вредна колкото цигарите.

+ отслабва имунната система за 1-2 дни
    + докато трае ефекта уврежда краткотрайната памет

но

Намаля риска от камъни в бъбреците
    Намаля риска от развиването на някакви супер редки ракови образувания.

Зависимост развиват 1.5% от употребилите.

Според изследвания, публикувани в британското медицинско списание Lancet[1], марихуаната заема 11-о място по вредност в списъка на вредни наркотични вещества (алкохолът и тютюнът заемат съответно 5-о и 9-о място). :]

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    я дай цялата статия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си