.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 129
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Хайде, спрете с тези наркотици (не да ги обсъждате във форума), а за попринцип спрете да употребявате!
    За ваше добро!

Черинка.

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Не употребявам, но...

това важи с пълна сила...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Факт ^
    Най-обичам разни дето всяка вечер са под масата и пушат по кутия на ден да ми обясняват колко вредно е да изпушиш 1 масур седмично.

Чак пък с пълна сила...
    Аз оня ден бях толкова параноясала, ама буквално ПАРАНОЯСАЛА, че ако някоя кука ме беше видяла в кво неадекватно състояние съм, кой знае как щеше да ме прибере
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Не само че тревата е поредния боклук,а тези,които я пушат са още по-големи..
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    Plovdiv
    ауууууууууууууууууу

Град
    Велико Търново
    във главата ти може да е звучало добре..

Най-смешното е, че повечето, които не пушат, са супер тъпите
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    Велико Търново
    да, защото тия които пушат са 'супер умните'.
    ..пф.. що за измислени статистики вадите, базирани на нищо. Да не говорим за дефинирането на 'умен'.
    Единственото, което може да се твърди със сигурност е, че алкохола ти е*ава майката, също толкова, ако не и повече, от тревата, а той е легален. Защо. Това ви е темата..

Някой да е казвал, че тези, които пушат, са умни?
    Просто много хора са неинформирани (като момичето по-горе) и се изхвърлят.
    Иначе да, права си за алкохола.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    Велико Търново
    Само заради Питър ще спра до тука
    ПП: някъде по средата на темата прочетох легендарното: 'марихуаната е продукт на природата, билка, а у..'
    По тая логика дъвчете све що е в гората. Чувала съм, че мухоморките много яко 'кикват'....

Супер фен Аватара на Dumb
    Почти всеки 3-ти пост има по 5 грешки. Пушите или не пушите...явно не влияе на езиковата култура
    ПП: яко изследване

Град
    Велико Търново
    айде пак смислени доводи..

Град
    Plovdiv
    екстра си звучеше :Д

Не мога да разбера само как може да слагате разни такива етикети - "боклуци", тъпи, умни, само на базата на тва дали някой пие/пуши и колко често го прави. Хората са толкова различни, че няма как да ги вкарвате под такива общи знаменатели. И това го казвам не защото съм се засегнал, едва ли не - аз даже не пуша - а защото е така.

ОК, пушил съм трева - нито съм се пристрастил, нито съм се дрогирал, нито нищо. So what?

Същото все едно аз да ти кажа на теб, че като не пиеш алкохол по партита, си супер сдухана. Сама се сещаш, че едва ли е така.

Град
    Велико Търново
    1.fyi коментара ми беше за коментара над твоя.
    2. На кой ги задаваш тия въпроси? (не може да съм аз, понеже сме на приблизително 1 мнение..)

Град
    Plovdiv
    След аууу видях твойто мнение и си помислих, че си на нейна страна :Д
    Чак като постнах прочетох следващите коментари, ама нека си седи - нищо чудно момичето с боклуците да се върне и да почне да спори :Д

Град
    Велико Търново
    ох колко се надявам...

Бе работата е там, че на хората просто ни липсва финес при употребата на психоактивните вещества. Не знаем какво, колко и кога е добре и всичко е социално оплескано.

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Не само че тревата е поредния боклук,а тези,които я пушат са още по-големи..
    Добре казано...

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Град
    Велико Търново
    oще един..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Имам предразсъдъци спрямо повечето наркотици (независимо леки или тежки, синтетични или не). Трева съм пушил няколко пъти, но и тя не ме влече особено. Цигари не пуша, пиенето предимно с повод. Нямам против "потребителите" на коза, всеки си знае що го прави и кво рискува.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    А колко ми е смешно, като някой започне да ми обяснява, че тревата, разбираш ли, въобще не е вредна, и не, никак не ти пречи...
    Разбира се, както при цигарите, така и при тревата се ебава майката на белия дроб. Ама има разлика. Сравнете един редовен пушач на цигари, който е пушил в продължение на 5 години, както и редовен пушач на трева, който също е пушил в продължение на 5 години. Не е баш като цигарките тревата.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    А колко ми е смешно, като някой започне да ми обяснява, че тревата, разбираш ли, въобще не е вредна, и не, никак не ти пречи...
    Разбира се, както при цигарите, така и при тревата се ебава майката на белия дроб. Ама има разлика. Сравнете един редовен пушач на цигари, който е пушил в продължение на 5 години, както и редовен пушач на трева, който също е пушил в продължение на 5 години. Не е баш като цигарките тревата.
    Не е верно тва Тревата изобщо не уврежда дробовете.Направи си 1 прост тест-дръпни си 1 път в гърдите трева и 1 път цигара,да видиш кое е по-тежко и по-вредно.Най-малкото мога да ти кажа,че тревата си расте естествено в природата и се използва от векове за лечителни цели.А цигарите в днешно време са бъхтани с никотин,катран и всякви други лайна.Ше ме прощавате,ама не съм чул някой досега да си е продал къщата или да е умрял от рак вследствие на пушене на трева.Естествено както всяко хубаво нещо не трябва да се прекалява.Но в крайна сметка дори да прекалиш не може да ти стане нищо,освен,че ще станеш тъп.Образовайте се малко преди да говорите напразно.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    И ще ми кажеш, че като си запалиш коза, и пушиш, грам не си вредиш на белия дроб?
    И аз говорех за онова известно 'затъпяване', именно, щото в един момент се усещаш, че забравяш по-често, казах, че има разлика между цигарите и тревата. Аз от цигарите не забравям, не познавам и такива, които да забравят.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    И ще ми кажеш, че като си запалиш коза, и пушиш, грам не си вредиш на белия дроб?
    И аз говорех за онова известно 'затъпяване', именно, щото в един момент се усещаш, че забравяш по-често, казах, че има разлика между цигарите и тревата. Аз от цигарите не забравям, не познавам и такива, които да забравят.
    Може да си вредиш на дроба,ако изобщо може да се нарече "вреда".Примерно 1 седмица пушене на коз=1 цигара от леките.Иначе да,има го това с забравянето,но то е моментно примерно 1-2 часа след пушенето имаш краткотрайни загуби на паметта,но това се случва само при много яко напушване.Ако си пафкаш 1-2 пъти в седмицата в умерени количества няма как да стане.Със затъпяването е същото...Трябва да пушиш всеки ден сигурно в продължение на месеци,за да затъпееш...А тия растите не ги гледай,че са такива отрепки.Ако си мислиш,че пушат само трева...Вшмръкват си,от време на време сигурно си и побоцват,затва и изглеждат като лайна.Ето 1 интересен клип,в описанието е и 2рата част : ) http://vbox7.com/play:c5bf9f55 Сама прецени
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си