.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 129
    Мега фен Аватара на ZipFail
    Марихуаната вредяла на белите дробове колкото цигарите ? Аз лично не познавам човек който да пуши по 20-30 масура на ден, ако намерите такъв - покажете ми го.

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Стига с тия бели дробове. Те се възстановяват в момента, в който спреш да пушиш. Отнема време, но е факт.
    Проблема с тревата, пред цигарите, е че прее*ава невроните на мозъчните клетки и бавно но сигурно ги убива. Виж те, вече, не се възстановяват..

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    клетките на мозъка се наричат неврони и цигарите също ги преебават . тревата има доста по голямо съдържание на катрани
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

....

Повечето от вас давате некомпетентните си мнения по темата, без дори да сте опитвали трева.. Има толкова много статии в интернет относно марихуаната, прочетете 1-2 (най-лесно в уикипедия), образовайте се малко по въпроса и тогава пишете коментарите си! А това, че хората, които пушат трева са боклуци е пълна измислица!.. Пушила съм трева, а коефициента ми на интелигентност е 160, което е доста високо за годините ми А разликата между цигарите и тревата е голяма. С риск да се повторя марихуаната заема 11-о място по вредност в списъка на вредни наркотични вещества, а тютюнът 9-о място. Цигарите формират психическа зависимост, коза - не. Пушиш трева 1-2 пъти седмично, а тютюн - до кутия на ден. Когато започнеш да пушиш цигари, малко по малко ги увеличаваш и имаш нужда от по-голяма доза, а при тревата се наблюдава обратна зависимост, т.е. получават същите ефекти от все по-малки дози. Просто потърсете малко информация за това в интернет и тогава говорете.
    П.П. клипа е добър

Аха.
    Ама наблюденията ми показват друго.
    Келешите миналата година- изпалваха се по 2 пъти седмично.
    Келешите в началото на тази учебна година-изпалват се всеки ден.
    Келешите сега-
    изпалват се всяко междучасие.
    Съжалявам, но ми се повръща от напушените им физиономии.
    И аз съм пушила да.
    Но не искам повече. Не ми дава нищо 'незаменимо'.
    За съжаление знам прекалено много, и дълго време бях с човек, който обичаше коза си повече от мен.

Пикая им на зависимоста.

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от dayanka
    Повечето от вас давате некомпетентните си мнения по темата, без дори да сте опитвали трева.. Има толкова много статии в интернет относно марихуаната, прочетете 1-2 (най-лесно в уикипедия), образовайте се малко по въпроса и тогава пишете коментарите си! А това, че хората, които пушат трева са боклуци е пълна измислица!.. Пушила съм трева, а коефициента ми на интелигентност е 160, което е доста високо за годините ми А разликата между цигарите и тревата е голяма. С риск да се повторя марихуаната заема 11-о място по вредност в списъка на вредни наркотични вещества, а тютюнът 9-о място. Цигарите формират психическа зависимост, коза - не. Пушиш трева 1-2 пъти седмично, а тютюн - до кутия на ден. Когато започнеш да пушиш цигари, малко по малко ги увеличаваш и имаш нужда от по-голяма доза, а при тревата се наблюдава обратна зависимост, т.е. получават същите ефекти от все по-малки дози. Просто потърсете малко информация за това в интернет и тогава говорете.
    П.П. клипа е добър
    коефициента на интелигентност на Аинщайн е 161,а твоя е 160 ХАХАХАХ добре бе

Мега фен Аватара на ZipFail

прочетете 1-2 (най-лесно в уикипедия).........коефициента ми на интелигентност е 160......Цигарите формират психическа зависимост, коза - не.

Пълно е с бисери тук...

*Правилно каза "келешите". Това са някакви недорасли пикльовци, които си мислят, че като палят коз стават големи и независими, а всъщност е точно обратното. И 100 % те още не са открили себе си и не знаят нищо за живота като цяло.
    *И аз съм имала такъв до себе си, който предпочиташе да се надере с приятели вместо да е с мен, това единствено ми доказа, че той не държи на мен и (колкото и надменно да звучи) не ме заслужава
    Просто всичко е въпрос на мислене и се издразних, защото повечето хора са писали толкова големи глупости и толкова неверни. Има статистики, предавания, клипове и статии и какво ли още не за марихуаната, а те драскат своите погрешни мнения ей така да има. Не казвам, че аз знам всичко или че имам кой знае колко голям опит, но поне съм си направила труда да попрочета нещо.

Има статистики, предавания и всякакви п'утки майни, но всичко опира до това, че изследванията са супер лесни за манипулиране, а разни прекалено "интелигентни" хлапета (IQ 160) не са се научили да си подбират източниците на информация и вярват на всяка глупост.

А най-жалкото е, че тези неща ги слушам от адски много години и то от хора, които също имаха претенцията да са много интелигентни, а и бяха такива... а в момента са някакви бледи сенки на себе си, които мислят единствено за напушване и не могат да вържат едно нормално изречение, защото мозъците им са се полирали от "безвредната" марихуана.

И да, не всичко в интернет е истина, но ако искаш - полирай си и ти мозъка, а после обяснявай колко си умна. Мога и да ти кажа как ще го казваш:

"Аааа, копелеееее, колко съм умнаааааа, супер фетски се размазахме снощи и беше мега якото парти, меееееееееееееееееен. Ама ние сме си интелигентни, аааа нали така, бееееее. Суууупер якото...ае, ще бегам да релаксна малко, ама после ше ти звънна да врътнем една, а?"

Успех!

Цитирай Първоначално написано от iziskan88
    П.П. клипа е добър
    коефициента на интелигентност на Аинщайн е 161,а твоя е 160 ХАХАХАХ добре бе
    Правила съм тестове, може те да грешат, а може би са били прекалено елементарни - не знам, но повярвай имам достатъчно мозък в главата И преди да коментирам някъде се старая да знам нещичко по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Има статистики, предавания и всякакви п'утки майни, но всичко опира до това, че изследванията са супер лесни за манипулиране, а разни прекалено "интелигентни" хлапета (IQ 160) не са се научили да си подбират източниците на информация и вярват на всяка глупост.

А най-жалкото е, че тези неща ги слушам от адски много години и то от хора, които също имаха претенцията да са много интелигентни, а и бяха такива... а в момента са някакви бледи сенки на себе си, които мислят единствено за напушване и не могат да вържат едно нормално изречение, защото мозъците им са се полирали от "безвредната" марихуана.

И да, не всичко в интернет е истина, но ако искаш - полирай си и ти мозъка, а после обяснявай колко си умна. Мога и да ти кажа как ще го казваш:

"Аааа, копелеееее, колко съм умнаааааа, супер фетски се размазахме снощи и беше мега якото парти, меееееееееееееееееен. Ама ние сме си интелигентни, аааа нали така, бееееее. Суууупер якото...ае, ще бегам да релаксна малко, ама после ше ти звънна да врътнем една, а?"

Успех!
    Лятото братовчед ми пушеше почти всеки ден, а сега ако пуши го прави един път месечно. Обаче не съм го видяла да е спрял или дори да е понамалил цигарите. И спокойно не се тревожи за моите източници Ако се пристрастя към тревата и стана някой долен наркоман първо на тебе ще ти кажа Защото откакто започнах да пуша нито съм си намалила оценките, нито поведението ми е някакво долнопробно. А и не съм си мислила да пуша всеки ден, правя го рядко като някакъв вид забавление и разнообразие, ако мога така да се изразя

Адски интелигентно и съдържателно мнение, което е подкрепено от солидни аргументи... Поздравления!

нали имаш ай кю 160,бегай в харвърд и не ни занимавай

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола

Пушила съм трева, а коефициента ми на интелигентност е 160, което е доста високо за годините ми
    Ах, не думай.
    А колко пъти си пушила трева? 5-6? Продължавай да пушиш всеки ден в продължение на годинки, и коефицентът ти ще падне доста под 160, макар че, като ти чета мненията, не ми се виждаш някакъв талант.

...

Цитирай Първоначално написано от iziskan88
    нали имаш ай кю 160,бегай в харвърд и не ни занимавай
    Много мразя да ми казват какво да правя. Както вече казах, може теста да е бил прекалено елементарен, може да е бил грешен и все пак имам достатъчно мозък в главата

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Пушила съм трева, а коефициента ми на интелигентност е 160, което е доста високо за годините ми
    Ах, не думай.
    А колко пъти си пушила трева? 5-6? Продължавай да пушиш всеки ден в продължение на годинки, и коефицентът ти ще падне доста над 160, макар че, като ти чета мненията, не ми се виждаш някакъв талант.
    ХАХА Първо вече казах - не пуша всеки ден и второ пише се "ще падне доста ПОД 160", а не над.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола

Ах, не думай.
    А колко пъти си пушила трева? 5-6? Продължавай да пушиш всеки ден в продължение на годинки, и коефицентът ти ще падне доста над 160, макар че, като ти чета мненията, не ми се виждаш някакъв талант.
    ХАХА Първо вече казах - не пуша всеки ден и второ пише се "ще падне доста ПОД 160", а не над.
    Хахах, наистина:Д Мисълта ми обаче остава:}
    И все пак не ми отговори на въпроса. Какво ще рече 'не пуша всеки ден'? А през ден? 2-3 пъти в седмицата?

...

Хора, ако имате критики към мен поне си направете труда да ми прочетете всичките коментари. Омръзна ми да се повтарям.

Ах, не думай.
    Хахах, наистина:Д Мисълта ми обаче остава:}
    И все пак не ми отговори на въпроса. Какво ще рече 'не пуша всеки ден'? А през ден? 2-3 пъти в седмицата?
    един път месечно и по-рядко

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia

Re: ...

Хора, ако имате критики към мен поне си направете труда да ми прочетете всичките коментари. Омръзна ми да се повтарям.
    еми не го прави, лека нощ.

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    еми не го прави, лека нощ.
    Еми аз няма да пиша повече коментари, каквото имах да кажа го казах

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Таа ся много ли е вредна или не ?
    Creative Technologie

Цитирай Първоначално написано от ohluv
    Таа ся много ли е вредна или не ?
    Некво средно вредно?

*Правилно каза "келешите". Това са някакви недорасли пикльовци, които си мислят, че като палят коз стават големи и независими, а всъщност е точно обратното. И 100 % те още не са открили себе си и не знаят нищо за живота като цяло.
    *И аз съм имала такъв до себе си, който предпочиташе да се надере с приятели вместо да е с мен, това единствено ми доказа, че той не държи на мен и (колкото и надменно да звучи) не ме заслужава
    Просто всичко е въпрос на мислене и се издразних, защото повечето хора са писали толкова големи глупости и толкова неверни. Има статистики, предавания, клипове и статии и какво ли още не за марихуаната, а те драскат своите погрешни мнения ей така да има. Не казвам, че аз знам всичко или че имам кой знае колко голям опит, но поне съм си направила труда да попрочета нещо.
    Не той не го предпочиташе. Той беше 24/7 надран.
    Обясняваше колко е умен. Колко е интелигентен, и как пушенето му помага да мисли, да рисува, да се заминава с музика etc.etc.
    По едно време спря. Заради мен ли, проблясък ли имаше, не знам.
    Имаше супер положителен ефект. Започна да се справя с ВСИЧКО, двойно по-добре.. и след има няма месец пак старата история на нов глас.
    'Малеееее, мило,колко яко беше снощиииии, ся няам кинтаж да пафна мнооо ми е зле'.
    Повръща ми се от това, както казах. Повръща ми се от миризмата на коза. Повръща ми се от мисълта за такива хора, които си пропиляват живота и в същото време ми обясняват колко съм проста, само защото не пуша, а те колко са извисени над мен.
    Коза е вреден. ТОЧКА.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си