.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 129 от общо 129
    Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Преди години пуших трева,но я отказах.Отказах след това и цигарите и съм много по-добре,че ги отказах.Тревата не ми влияеше въобще,но я спрях.После ,докато пуших само цигари ме задъхваха,задушаваха имах и задух и болки в гръдната област.Зле си беше.И ги отказах.Трудно ги отказах,но съм инат.Не бих пушил пак цигари,но трева,ако ми предложат не бих отказал.Пушил съм и си знам,че нито пристрастява,нито вреди толкова много.А цигарите пристрастяват и вредят жестоко.Пробвал съм месеци наред да не пуша и после пуша само 1 цигара и пак се почва.

Колко хора пушат трева и колко пушат цигари?Колко взимат твърди наркотици и колко пият алкохол?

От пушенето на трева няма и 1 умрял !

От пушенето на цигари умирали над 5 милиона годишно!
    А след 15 г ще умират 10 милиона души на година.

От взимането на твърди наркотици умирали стотици хиляди годишно !

От алкохол умирали над 2,5 милиона души годишно !

Защо не говорите за това?
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Повръща ми се от миризмата на коза. Повръща ми се от мисълта за такива хора, които си пропиляват живота и в същото време ми обясняват колко съм проста, само защото не пуша, а те колко са извисени над мен.
    Коза е вреден. ТОЧКА.
    Едва ли точно ти можеш да поставиш точка по тоя въпрос, за който в продължение на години са промивали мозъците на родителите ни, на учителите и по-възрастните хора, които сега предават тази информация на нас. Няма нищо лошо да са против това и да не пушат, но на мен ми се повръща от ограниченото им мислене. Фактите сами говорят, аз съм пушил коз, пушил съм всеки ден в дълъг период от време, но когато ми се налага спирам. Плюс това не ми пречи да си върша задълженията, които имам и чак след това да запаля, релаксация за добре свършената работа. ДА мога и без да пуша, спирал съм за месеци, почвал съм пак и обратното, но процеса на напушване е много по-спокоен и безвреден от пиенето на алкохол, макар че в очите на добрите хора пушенето на трева изглежда неморално. Нямам нищо против пиенето на алкохол в умерени количества, но да прекалиш с алкохол е много по-опасно от това да прекалиш с тревата, а някак си на хората им изглежда по приемлиево напиването. Как да бъдем част от обществото, когато обществото те гледа на кръв. Аз не вредя на никого, а какво правя със себе си си е мой проблем. Нищо, че пушенето на трева не ми създава никакви проблеми, освен социални такива, с които бих се справил, ако получавах разбирателство от отсрещната страна. Какъв ви е проблема с тревата, а?
    ''Аз като зряло и отговорно човешко същество, никога няма да си призная правото на някой друг да управлява моя избор, какво да вкарвам в тялото си или накъде да отправя своя разум. От кожата навътре всичко е под моя юрисдикция, или не е така? Аз избирам какво може или не може да прекоси тази бариера. Тук съм аз митничар и аз съм граничар. Аз съм единствения законен представител на тази територия и тук са в сила само законите, които съм избрал за самия себе си'' - Александър Шулгин

Вие сте бахти филмираните , честно

Збъркал съм рейса пичове.Мислих че тук ще прочета нещо смислено.Ботев и Левски който се бореха за свободна България за ако прочетата с какво се хвалите ще умрът още по един път.
    Последно редактирано от kolegata88 : 01-26-2013 на 21:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си