- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за последно го правихте?
Мерси много за вниманиетоПървоначално написано от krem4et0
![]()
Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.
От вчера, но не се очертава възможност следващия път да е скороЗатова и вчера дадохме всичко от себе иии след тва бешееее....
![]()
Аз за последно го правих миналата седмица![]()
Ami... mislq, che veche stanaha kolko... godina i 10 dena[-o<
skype-> the_dark_rain
Почти седмица...тва училище сичко прее***а![]()
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
от 19 години не съм го правил![]()
![]()
Хех! Невероятен късмет ми излезе - тая сутрин пак стана работата, а си мислех 4е поне седмица ще си седя на сухо :P
Бтв, беше си супер - един от редките пъти когато достигам до вагинален оргазъм, невероятнооо![]()
![]()
Робинята на Quench
Ма то няма такова нещо като 'вагинален оргазъм' ..Първоначално написано от SINDEL
![]()
По темата - за последно? .. Преди 2 години ..![]()
..
.. сериозно - преди около 2 седмици, с непозната, ей така за избиване на енергията ..
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Да бе, няма! Ти кат си мъж и откъде знаеш кво има и кво няма?Първоначално написано от Drak'thul
Питай всяко моми4е което е полу4авало вагинален и клиторен оргазъм и ще ти каже ква огромна разлика има между двата \
/
![]()
Робинята на Quench
в4ераама ми беше кофти.. 'щото аз исках той не (това го разбрах 4ак след като приклю4ихме-НЕМОЖЕЛ ДА ОТКАЗВА
, въпреки 4е бил адски изморен..., понякога се 4удя няма ли уста!)
Много е срамежлив..случва сеПървоначално написано от Kitana
![]()
да отговора беше удоволстие изпуска ли се , а и искам да си доволна!Първоначално написано от Пенчу
![]()
както и да е
, аз предпо4итам без секс ... 'щом след него ще съм като пребита!
![]()
Може ..Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.