.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Възможно е- ако ще ти идва сексът спомага това да стане с 1-2 дни по-рано. Или просто си се разтоварила и това е помогнало. Сексът е страхотно лечебно средство!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Възможно е- ако ще ти идва сексът спомага това да стане с 1-2 дни по-рано. Или просто си се разтоварила и това е помогнало. Сексът е страхотно лечебно средство!
    Мерси много за вниманието
    Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.

Голям фен
    Град
    София
    От вчера, но не се очертава възможност следващия път да е скоро Затова и вчера дадохме всичко от себе иии след тва бешееее....

Аз за последно го правих миналата седмица

Град
    Там където няма болка и тъга!
    Ami... mislq, che veche stanaha kolko... godina i 10 dena [-o<
    skype-> the_dark_rain

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Почти седмица...тва училище сичко прее***а

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Снощи. Тези дни съм късметлийка!

Guest
    от 19 години не съм го правил

Мега фен
    Град
    SF
    Хех! Невероятен късмет ми излезе - тая сутрин пак стана работата, а си мислех 4е поне седмица ще си седя на сухо :P
    Бтв, беше си супер - един от редките пъти когато достигам до вагинален оргазъм, невероятнооо

Робинята на Quench

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Хех! Невероятен късмет ми излезе - тая сутрин пак стана работата, а си мислех 4е поне седмица ще си седя на сухо :P
    Бтв, беше си супер - един от редките пъти когато достигам до вагинален оргазъм, невероятнооо
    Ма то няма такова нещо като 'вагинален оргазъм' ..

По темата - за последно? .. Преди 2 години .. .. .. сериозно - преди около 2 седмици, с непозната, ей така за избиване на енергията ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul

По темата - за последно? .. Преди 2 години .. .. .. сериозно - преди около 2 седмици, с непозната, ей така за избиване на енергията ..
    Да бе, няма! Ти кат си мъж и откъде знаеш кво има и кво няма? Питай всяко моми4е което е полу4авало вагинален и клиторен оргазъм и ще ти каже ква огромна разлика има между двата \/

Робинята на Quench

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    в4ера ама ми беше кофти.. 'щото аз исках той не (това го разбрах 4ак след като приклю4ихме-НЕМОЖЕЛ ДА ОТКАЗВА , въпреки 4е бил адски изморен..., понякога се 4удя няма ли уста!)

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    в4ера ама ми беше кофти.. 'щото аз исках той не (това го разбрах 4ак след като приклю4ихме-НЕМОЖЕЛ ДА ОТКАЗВА , въпреки 4е бил адски изморен..., понякога се 4удя няма ли уста!)
    Много е срамежлив..случва се

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от Пенчу
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    Много е срамежлив..случва се
    да отговора беше удоволстие изпуска ли се , а и искам да си доволна! както и да е , аз предпо4итам без секс ... 'щом след него ще съм като пребита!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul

Да бе, няма! Ти кат си мъж и откъде знаеш кво има и кво няма? Питай всяко моми4е което е полу4авало вагинален и клиторен оргазъм и ще ти каже ква огромна разлика има между двата \/
    Може ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си