.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !

Изсветляване на косата

Косата ми е черна, искам да си изсветля една част от нея(бретона) за да добия искания от мен цвят. Как да го направя?

еее пи4,много добре го обясни
    щом е 4ерна колко искаш да я изслетлиш?да стане кафява,руса,сивееща??и сам ли искаш да го правиш??по-добре отиди на фризьор защото с изрусяването нещата могат да се объркат доста и да станеш оражев но пък в крайна сметка после винаги моге6 да я обръснеш
    ако си решил да го правиш в домашни условия си купуваш блондор или в козмети4ен магазин питаш за едно синьо прах4е за изсветляване на косата(не си спомням как то4но се казва6е ) и действаш

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от fire_spark
    щом е 4ерна колко искаш да я изслетлиш?да стане кафява,руса,сивееща??и сам ли искаш да го правиш??по-добре отиди на фризьор защото с изрусяването нещата могат да се объркат доста и да станеш оражев но пък в крайна сметка после винаги моге6 да я обръснеш
    ако си решил да го правиш в домашни условия си купуваш блондор или в козмети4ен магазин питаш за едно синьо прах4е за изсветляване на косата(не си спомням как то4но се казва6е ) и действаш
    точно син прах се казва. има го на фирма евтерпа. на кутията е показано от какъв цвят коса какъв цвят се полу4ава след изсветляването, като изсветляването зависи от това колко време държиш синия прах на косата.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Цитирай Първоначално написано от fire_spark
    Като за начало - момиче съм, да ми говорят в мъжки род не ми е от любимите неща, и едва ли мога да се обръсна.
    Щом искам да я изсветля толкова, че да хване по-добре друг цвят отгоре, значи се предполага че искам максимално...
    И мерси

оф много сори какво да се прави - във форумите е така
    максимално ще ре4е да ти стане бяла косата ли?защото принципно това е максималното изрусяване.но какъвто и резултат да искаш най-добре първия път отиди да ти го направи професионалист.

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Ми със супра ама по-добре отиди на фризьор,там да ти го направят

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    otidi na frizior i kaji da ti mahnat 4ernata boq s color remover (ima go samo v salonite) i sled tva da ti izsvetlqt kosata sas efasor(supra na loreal,koqto ne gori kosata kakto ostanalite supri) i se stiga do po4ti bial cviat... tova e nai bezvrednoto koeto moga da ti kaja.... i za nai burs efekt de...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си