- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказват ли ви?
ми не,не са ме наказвали.Доколкото си спомням![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Nakazvali sa me 1 edinstven pyt i si go zaslyjih...a za boi nikoga...ne sa me bytvali...samo kato bqh malka po dypeto ama to norm....mmm samo mi vikat ... tva e...
За 18 години и малко никога не са ме наказвали, ударили или развикали. Това са направо невероятни родители и пожелавам на всеки такива.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kat bqh malka!sea i da se opitvat zn 4e nqma da e tqhnata.....+tva tati e mn dobur i pro6tava!!!!!
never was and never will be
you don't know how you've betrayed me
and somehow you've got everybody fooled
Ne,no nqma i da posmeqt...![]()
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Не щото знаят че и да ме накажат пак ще правя каквото си поискам
нем не ме наказват ,просто сядаме и говорим за проблема или това което съм направила..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
[b]Aapfffffff redovno si otnasqm nqkfo nakazaniice, ma ne6to ne gi spazvam, e sq naprimer sam nakazana da ne stoq na kompa, mi sami vijdate kak go spazvam tfa nakazanie, nakazana sam ot nqkade 1 mesec...... mi.........[/b]
Ми не!Аз и не съм правил нищо за да ме накажат...може да прозвучи и глупаво но завиждах на децата дет ги наказват!Обаче съм усетил че най-много на мойте грешки се дразни баща ми ...той по принцип си е по-строг..най-много се дразни когато забравя да направя нещо!!!Като например днеска забравих да отида до баба ми!!!Ще трябва да го направя утре..каза да си лягам рано защото щял да ме събуди рано...ма както виждате пиша в 02:00![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Сега съм голqма, не ме наказва никой
Но веднъж като бях ученичка, ме хванаха да пуша и учителката ни остави след часовете, накарани се хубаво и ни остави да рамислим, но ни накара да стоим "мирно". Държа ни така 3 часа! И така 1 седмица...
Не,не ме наказват,освен ако не сгафя сериозно,ама много сериозно...Иначе не,Служа за пример![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За мое най-голямо щастие не ме наказват:!!!
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Ne me nakazvat.Mislq 4e tova e super tapo
много рядко се стига до тоя въпрос..
но и да се стигне слушам само...''ако не направиш(или направиш) еди кво си ше те накажа..'' и в такива моменти някак ми звуди много тъпо тва изказване и казвам нещо от рода на ''я стига глупости'' и майками се отказва от тия дивотии и ме оставя намира :P
Много рядко, почти не се случва даже не помня последния път![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()