- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Molq vi pomognete mi.........
sigurno mn ot vas 6te mi se prismeqt na problema,no tezi na koito ne im e sme6no 6te gi pomolq da mi dadat nqkakv savet!
hodq s edno mom4e,no problemat e 4e maikite sa ni nai-dobri priqteli i vse o6te en znaqt 4e nie hodim.izvartqhme ne6tata taka 4e da izglejda 4e sme se zapoznali naskoro i sme se haresali dvamata,oba4e v momenta v koito spomenah na maiak 4e moje da hodq s nego i tq po4na da uvarta da me razubejdava i nakraq kaza "znae6 4e sega ima6 mn vajni izpiti i ot tva ti zavisi jivotat za napred zatova ne se zanimavai s takiva gluposti ami u4i,a kato dide 28 qnuari(posledniqt mi izpit) pravi kvoto iska6.sega ne se zanimavai za da si nqmame probemi".Primirih se s tova 4e nqma da i kazvam togava 4e hodim i 6te go pazq v taina dokato ne mi svar6at izpitite,no za moe ne6tastie v4era sre6nah bratov4ed mi dokato si varvqhme s priqtelq mi.i za kulminaciq skoro 6te se sabirame rodata i togava 100% bratov4ed mi 6te izrasi ne6to ot roda na "kvo pravi gadjeto?" i maika mi 6te poludee!ujasno sam pritesnena za6toto roditelite sa mi mn mn strogi i nqma da priemat mn dobre vsi4ko tova.kakvo da napravq?molq vi pomognete mi........kak da izbegna vsi4ko tova pri uslovie 4e ne moga da govorq s bratov4ed mi da si mal4i poneje toi sig ve4e e spodelil na lelq mi 4e me e vidql s priqtelq mi i t.n. i pri uslovie 4e ako maiak razbere 6te me ubie...........
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ами кажи на братовчед си да си мълчи,а ако го е изръсил го помоли да каже на леля ти и тя да си мълчи и му обясни проблема.Все ще те разберат,ако вече и двамата знаят.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ne moga da kaja na bratov4ed mi da si mal4i:1vo toi nqma da shvane problema za da me razbere,2ro te 6te spomenat za tva na maiak mi ne s lo6o 4uvstvo,no maika razsajdava malko stranno i ot tam 6et doide problemat!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Az purvo smao da popitam na kolko godini si..Inache vinagi moje da kajesh cha momcheto s koeto si bila e bil nqkoi tvoi suochenik s koito ste otivali na kafe ili neshto takova brtovched ti nemoje da znae kakuv ti e 100%...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
emi trudno 6et e da go ubedq 4e ne mi e nikav poneje varvqhme pregarnati i toi me celuna to4no kogato vidqhme bratov4ed mi
До колкото разбирам ти е много дискомфортно, че имаш приятел, че държиш на него, че майка ти е против всякаква връзка на този етап, че не искаш да я дразниш.Сложен ти е проблема!
Според мен най-добрата тактика е да се придържаш към фактите и истината.Просто си признаваш и настояваш, че това ще продължи, защото ти го искаш.Майка ти ще се примири, няма къде да иде.Ти не можеш цял живот да живееш така, както отчакват от теб.Това е твоя живот- ти решаваш в него!И това не значи, че няма да се подготвиш за изпитите.Докажи, че можеш.Тази победа ще те направи много по-уверена.![]()